Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

armeenia eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pole mõtet sõimata enam, värav loetud ja midagi pole teha!Väheke ebaõiglane, kuid ka kohtunik on inimene, mingi otsuse ta pidi tegema- seekord oli see meie kahjuks paraku
    Tegime ilusa pela! Kuigi jh sellist ilusat kokkumängu ja combosid nagu armeenial meil vastu panna pole! Aga viimase aja ilusamaid mänge ja peamine, et oleme suutnud hakata jälle väravaid lööma! Ja Armeenia selline enam-vähem korralik sats, kes suudab heal päeval kõigile parimatele hambaid näidata!
    Forza Eesti!!!
    sigpic

Kommentaar

läbi...türa kuidas mingi fakking munn suudab kõik ära rikkuda....

Puri oleks pidanud varem söötma Zenjovile, Zenjov oleks 1-1 olukorda läinud.
      FC Flora

Kommentaar

eesti koondiselt ikkagi suht sitt mäng.sellist külameeskonda nagu armeenia peaks iga ilmaga võitma.aga miks rüütli tõi platsile saagi?
        aga rüütli tahtiski ju vaid viiki
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
          eesti koondiselt ikkagi suht sitt mäng.sellist külameeskonda nagu armeenia peaks iga ilmaga võitma.aga miks rüütli tõi platsile saagi?
          ainult viimase lausega olen nõus.
          midagi üle viigi rüütlil plaanis polnud, seega hea tulemus

Kommentaar

tra ma ei v6i...ikkagi eestilt ka kuidagi puine mäng...tra!!!!!!!!!!nii närvi ajab.

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
              türa sa kuradi budu käi putsi lõpuks....nahhui sa siukest sitta koguaeg ajad...keda sa sinna toonud oleksid ründesse?viikmäe kutsunud küproselt?
              praegu antud hetkel keeras kõik persse kohtunik ja seda nägid kõik..
              iga ilmaga peaks andorrat võitma aga antud hetkel armeenia on meie klassiga vastane ja ka fifa tabelis meist eespool.
              FC Flora

Kommentaar

punkt on kyll hea aga täna väärisime võitu! pareikole paneks kyll plussi!

Kommentaar

armeenia tuleb kodus maha niita ja puruks suruda!!!
                  www.ehrakennus.ee
                  Ja kõigile teadmiseks ma pole Envar, ta on mu vend !

Kommentaar

TRA kuradi ryytli ka maha v6tta troonilt...meetele rääkis et v6itleme viigi välja ja nyyd kogemata mindi juhtima ja hakkasid jalad värisema...TRA kas ei saa siis julgelt ja pohuiistlikult mängida ja v6ita traaaaaaaaaaa

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk
                      ehk järgmine kord kingitakse meile midagi.
                      sügavalt kahtlen ... Eesti on liiga mõtetu riik, et meile midagi kinkida. Alati on ju vastas keegi, kellel seda rohkem vaja oleks.

Kommentaar

kurat 2:1 ju!!!
                        LFC

Kommentaar

KOHTUNIK ON PEDE!!! Mis mängu alguses selle Piiroja käega oli, see toimus penalti alas?

Kommentaar

sellisel tasemel kohtunikud, mai tea, ei taha kohe öelda, PIIP..PIIP...PIIP

Kommentaar

Kuigi kohtunik keeras otseses mõttes meile käru, siis ma olen ikkagi positiivne.
                              1)Kaitseliin oli väga korralik. Terve mäng oldi kompaktsed ja ega armeenlastel meie kasti asja polnudki. Vaid ebaõnn ja kohtuniku sitt nussisid asja perse.
                              2)2 väravat võõrsil on väga hea. Kostja sai ka jala valgeks ja Zenjov tõestas, et värav Belgia vastu polnud mingi tööõnnetus ja tulevik on tal helge. Igatahes kui järgmine mäng alustab Sergei pingilt, siis ma soovitaks peatreeneril pähe süstida ja elu üle järele mõelda.

Kommentaar

zenjov tuli ja tegi
                                www.ehrakennus.ee
                                Ja kõigile teadmiseks ma pole Envar, ta on mu vend !

Kommentaar

Working...
                                X