Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

armeenia eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas midfielder Vaata postitust
    FIFA-l oleks tagumine aeg videokorduste sisseviimiseks, millele viitas hiljuti ka Hiddink. Taolised inimlikud eksimused võivad tulemuse määramisel saatuslikuks saada ning taolisel kombel kaotatud punktid mõjutavad ka üldkokkuvõttes tabeliseisu.

Mängust enesest niipalju, et kuigi kodusats oli domineerivam, suutsid sinisärgid selgelt teravamaid olukordi luua.

Nii Vassiljevi kui Zenjovi kollid kuuluvad kindlasti parimate sepitsuste hulka, mis viimastel hooaegadel koondises näidatud. Samas armeniakkide mõlemad väravad tulid nö nurgapõrkega.

Mängu parimat on raske välja tuua, kuid nii Pareiko, Vassiljev, Lindpere kui lühiajaliselt platsil viininud Zenjov võiks need nominendid olla.
    Miskipärast arvan, et parim on Pareiko, sest ta tegi häid tõrjeid, püüdmisi ja tänu temale sai ka Zenjov kolli ära lüüa.

Kommentaar

oper ei mängi siis 100% jah?
      www.ehrakennus.ee
      Ja kõigile teadmiseks ma pole Envar, ta on mu vend !

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
        kolmapäevaks peab rüütli tegema sellise mudatuse, et toob zenjovi sisse ja läheb 442 peale üle. vunk pingile, absoluutselt ei saa aru miks ta koguaeg põhis on, ei ole ta ei ründav ei ole ta kaitsev, nagu mingi kohatäide lihtsalt.ma viiks juki keskele ja lükkaks kostja paremale äärele, kingi vasakule ja ette jätaks zenjovi auku ja vosko tippu. sedasi tuleks 3-0 võit ludinal.
        Mine kandideeri kuskile
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
          Njah, jalgpalli võlu ja valu: kahtlased väravad.

Tallinnas poleks kohtunik seda väravat ära lugenud tõenäoliselt.

Minu arust lasub sel "väraval" osake süüd ka Pareikol, äärmiselt ebakindel tõrje ja sealt kõik alguse saigi.
          enamus vv-sid poleks jõudnud palli puutudagi...
          FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas ELauter Vaata postitust
            oper ei mängi siis 100% jah?
            ei mängi jah

Kommentaar

videokordused voiks toesti juba olla. liiga palju skandaale viimasel ajal.
              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                kolmapäevaks peab rüütli tegema sellise mudatuse, et toob zenjovi sisse ja läheb 442 peale üle. vunk pingile, absoluutselt ei saa aru miks ta koguaeg põhis on, ei ole ta ei ründav ei ole ta kaitsev, nagu mingi kohatäide lihtsalt.ma viiks juki keskele ja lükkaks kostja paremale äärele, kingi vasakule ja ette jätaks zenjovi auku ja vosko tippu. sedasi tuleks 3-0 võit ludinal.
                4-4-2 on jah hea aga ründes võiks olla kink ja zenjov, vasakul lindpere ja paremal puri ja keskpoolikus vassilijev, dmitrijev.

Kommentaar

nüüd tuleb armeeniale kahekordselt tagasi teha, krt 4:0 ja jutul lõpp.
                  LFC

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                    enamus vv-sid poleks jõudnud palli puutudagi...
                    Väga spekulatiivne. Nii keeruline pall see ka nüüd polnud.
                    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

tohoh? Pareiko liikus ühes suunas, pall teises, nii et hea, et üldse näpud vahele sai.

alguse sai olukord siiski Klavani ebaõnnestunud vaheltlõikeüritusest.

Kommentaar

tegelt ma ei usu et see värav tühistatakse vms, oleks mingis hispaania - türgi või midagi siis isegi vaadataks see üle aga keda huvitavad alagrupi viimased eks. kohtunikud peaksid olema neutraalsed mitte laskma end mõjutatama.
                        LFC

Kommentaar

Armeenia parim oligi kohtunik.
                          LFC

Kommentaar

Algselt postitas suvakas555 Vaata postitust
                            tegelt ma ei usu et see värav tühistatakse vms, oleks mingis hispaania - türgi või midagi siis isegi vaadataks see üle aga keda huvitavad alagrupi viimased eks. kohtunikud peaksid olema neutraalsed mitte laskma end mõjutatama.
                            väravaid ei tühistata kunagi.
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

nagu dannar ütles: MOM äärekohtunik.

Jäime suhteliselt jätta 4-5-1 mängides, kuidagi vabalt said armeenlased sööta ja sööte. ah ei viitsi midagi öelda, selline kohtuniku bläkk võttis tuju ära.
                              AILTON

Kommentaar

armeenia fännid tegid värava oma kõva häälega
                                www.ehrakennus.ee
                                Ja kõigile teadmiseks ma pole Envar, ta on mu vend !

Kommentaar

Working...
                                X