Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti-Hispaania
Collapse
X
-
jahhh 3:0 seda puhku, väärisime väravat(aid). Kurvaks tegid mitmed asjad ikkka mängus, algkoosseis jh üllatav nagu ikka eesti puhul. Näha oli et Rüütli üritas ära hoida bosniaga sarnast "PAKKI", mängides 5 poolikuga ja väga kaitsavalt, lootes kontratele. Voskol tekkiski aga krt ei löö ära, kiirust pole antud, mis teha. Ei saa aru enam, miks muidu 2 mängu eesti parim olnud Zenjov mängu üldse ei saa enam. tema kiirus, tehnika, teravus ja tugev löök jäi puudu värava löömisel. hoidsime palli kohati ikka hästi. see mäng vähemalt võitlesime iga palli eest. kurb on see et kui eesti palli võidab enda poolelt, siis ülejäänud meeskond eestil just kui seisab, pole kellelegi anda, ääred ei avane ansoluutselt ja hakkame jälle pika peksam, ehk kindel pall hispaanlastele tagasi. oli veeel paljugi nii ja naad. kohtunik enam vähem, paar eksimust ikka juhtub. oihh pikaks ka juba läheb, aeg tagasi magama minna.
Türklastele teeme selleise sauna ikka!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustDmitrievil oleks aeg pingil koht sisse võtta, paluks kasvõi ühe täpse söödu, aga kus sa sellega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustMõnda aega tagasi Soccernet-i postitajad kirjutasid, et koondislane saab küll jalgpalli solgiaugus (esimeses liigas) areneda…Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustmida sa sellega öelda tahad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustEi ole mõtet kutsuda pallureid esimestest liigadestMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkust siis sinu arust peaks mängijaid kutsuma????????eesti kolmandast liigast?
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkust siis sinu arust peaks mängijaid kutsuma????????eesti kolmandast liigast?
Kommentaar
-
Kõige sitem oli Kink, ei tea mis taga on ikka. Talenti on mega palju, kiirust, tehinkat, mis iganes vaja ühel ääreründajal aga miks ta seda kõike ei realiseeri? ei oli pask, mis pask täitsa tühikoht
Vosko miljonikroonine võimalus jääb kripeldama aga nuh kui mees pole ma ei tea mis ajast klubi eest mängida korralikult saand, siis mida tahta tast, lõi vedelaks värava ees. kordust vaadates siis oleks võinud ükskõik, mis nurka lükata kuna Casillias oli juba põlvi ja ta lõi talle vastu jalgu ikkagi! Vaadake kordust ja imestage, kui totte VOsko oli. Aga muidu hea mäng tegelt talt.
Zenjov puudumine on ja jääb müstikaks.
Vunk oli täitsa OK minu arust ja Kruglov väga hull ka ju pold. Parandage mind, kui vaja aga minu arust tegi ta oma koondise ühe viimase aja parima mängu
Kommentaar
-
Ma ei saa aru, et mida te hädaldate nende noorte pärast, kes on siiani vaadanud jalkat telekast umbes EM-i ajal ja hakkavad toetama mingit muud meeskonda. LAs nad siis hõiskavad seal, see on ikkagi nende enda asi.
MIs mind jubedalt häiris oli see, et mis krt on lahti alekoki audiosüsteemiga, mistõttu ei saanud ühestki vahetusest, väravalööjast ega millestki aru?
Teiseks, et miks te krdi ohmoonid peate keset esimest poolaega enda koha ja koridori/vetsu mai tea mille vahel saalima? JA mõned krdi ohmoonid tegid seda mitu korda. Esimene värav jäi mul seepärast nägemata, et mingi loll ees kooserdas.
Ja expert tribüüni juures olid "trepid" või kuda neid nimetada, tõeliselt jubedas seisukorras, et lausa piinlik hakkas.
Kommentaar
-
Eesti koondise elupõlise fännina ei ole rahul küll tulemusega. Alati ootad vähemalt viiki. Aga eestlaste mängu kui sellisega olen küll, enam vähem. Oli tunda motiveeritust, küll värisevatel jalgadel, tahtmist. Samas jah üks värav oleks tulla ning kaitses võib rahule jääda ainult Piirojaga, kes lappis kaasseltsimeeste eksimusi.
Aga muidu hoolimata sellest, mida kommentaatorid üritasid sisendada, et panime Hispaania sattus surve alla jne., see on jama. Hispaania võttis asja rahulikult, neil oli 3 punkti võimalikult väheste jõuvaru kuludega kätte saada ja seda nad ka said.
Kiidaks siin Piirojat, Voskot (ei realiseerinud, aga vähemalt sibas ja tahtis), Vassiljevit ja Purit. Ning Londakut, kes päästis nii mõnestki väravast.
P.S. Enne mängu oli kuradi halb lugeda kommentaariumitest, kus osad tegelinskid sisistasid, et Eestile on paras, kui saaks veel hullema pakki. Olgem siiski patrioodid! Olgem Eesti koondisega koos nii hädas kui viletsus kui ka rõõmus. Näe läksingi pateetiliseks.Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustAa ja miks iga krdi olulisema teleauditooriumiga jalkamängul topitakse Eesti hümni laulma Hannah. Tekkib küsimus, et kellel krdil ta nii palju imend on?
vist.
Kommentaar
-
Jah, kaotasime kõigest 3:0, aga sitaks hästi mängisime ju. Saime enda karistusala lähistel palli, pohhui et kedagi üle keskjoonegi polnud, kuid ikka tuleb pikka palli peksta. Seetõttu meie omad kunagi midagi ei võidagi, sest võimalusi on alati palju, kuid realiseerimine on täiesti null.
Ja tõsimeeli tekib küsimus, mida meie poisid treenis teevad? Saan aru, tehniliselt ei saa vastu, see on andestatav, kuid kui me oleme pärast pooletunnist mängu ka füüsiliselt surnud, siis on miskit väga valesti.
Üleskutse meie noortele jalgpalluritele, kellele samuti praegune olukord ei meeldi. Te ei ole kõva jalgpallur, siis kui iga nädal karm pidu on, või iga päev uus geeliga soeng püsti on, või siis jälle omale lahedad putsad soetanud olete. Tehke trenni ja keskenduge jalgpallile ning ehk ühel päeval on ka meil põhjust rõõmustamiseks!
Kommentaar
-
Ma ei saa aru eesti ründajatest kes saavad proffi lepinguid ja siis neile andakse super võimalus lüüa värav ja nad ei suuda seda. Ma saan aru kui mingid andorra ja malta arstid ja ehitajad ei suuda sealt ära lüüa aga eesti koondises on proffi lepinguga mängijad ja nad peaksid suutma ära lüüa ja kui ei suuda ei ole nende koht koondises. Ründajate puhul on üldiselt nii et hea mäng on siis kui nad oma võimaluse ära löövad kui ei löö siis pole nad oma ülessanet platsil ära täitnud ükskõik kui palju sa platsil tööd teed.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar