Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Hispaania

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas teho Vaata postitust
    kas keegi teab kas netis ei saa kuskil mängu jälgida ,pean silmas pilti mis kuskilt tuleks,pole eestis aga mängu tahaks näha väääägaaaaa?
    Ehk leialt sealt omale sobiva kanali

Kommentaar

suur suur suuur tänu rallikas!!!!
      NII ONGI !!!! Türi #2

Kommentaar

prse nu miks,miks... perse läks:S
        Olen see kes olen

Kommentaar

algus on küll hea.

tervitaks siinkohal TVE-d, kes otsustas Eestiga mängu rahvusvahelisel kanalil mitte näidata
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

vosko , vassiljev , kink , kruglov - sealt otsiks ma vahetusi ... vähemalt esimese poolaja järel.

Kommentaar

Nu ma saa aru,mida Kruglovi mängu topitakse jumala topis ju:S
              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas meelis989 Vaata postitust
                vosko , vassiljev , kink , kruglov - sealt otsiks ma vahetusi ... vähemalt esimese poolaja järel.
                mida sa vassiljevist välja soovid võtta ????,lohh
                i don t like u u don t like me

Kommentaar

Kui eestlased on teadaolevalt puujalad, siis võiks ju järeldada, et nad jõuavad vähemalt joosta, aga paraku ka seda mitte.

Kommentaar

Vosko ja Linpere on on mingi kaks saamatut kukke, kellel lööb mingi aukartus välja. Kruglov ja Bärengrub tegit kah, mida nad kõige parimini oskavad- mängu ära nussida.

Kommentaar

Voskoboinikov oleks pidanud selle ära lööma. Põhimõtteliselt oleks olnud vaja pallile varvas alla panna ja kõik, aga ei! Nutune värk Nojah eks näis mis edasi saab...
                      The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                      If you're good at something, never do it for free - See above.
                      I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

IME KOTTE VLADIMIR VOSKOBOINIKOV

Kuidas ei suuda eestlased kunagi ära lahendada 1:1 olukordi? Elementaarne oleks ju pall kas väravavahist üle lüüa või vv'st mööda mängida! farg off, )#&%=/#&, närvi ajab..

Kommentaar

Ma oleksin algusest peale Vosko asemel ründes kedagi teist eelistanud ja see löömata jäänud võimalus tõestas, et mul oligi õigus...kahjuks.

Kommentaar

No ma ei tea, mis vahet on Bärengrubil ja Rähnil, mõlemad sellised idioodid raisk!

Kommentaar

Algselt postitas Yattara Vaata postitust
                              Ma oleksin algusest peale Vosko asemel ründes kedagi teist eelistanud ja see löömata jäänud võimalus tõestas, et mul oligi õigus...kahjuks.
                              Sama siin, Zenjov on minusilmis 10x parem ründaja kui Vosko, kes pole eales midagi koondises teha osanud..
                              ( parandage mind kui ma eksin )

Kommentaar

Krt see Vosko oleks nagu Neemelo kaduma läinud kaksikvend. Rahvuste erinevus on küll väikene vastuolu, kuid ma usun, et ka selle saaks ära seletada.

Kommentaar

Working...
                                X