Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hispaania-Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas 1892 Vaata postitust
    Muidu see sinine-valge vorm oli ilus.
    Ei tea, mulle meeldib sinine-must rohkem.

Kommentaar

Sini-must-valge on ilusam minu arust.

Kommentaar

Lipuvärvides mängitakse minu arust alati kodus, võõrsil sinise särgiga mängides on tavaliselt olnud aga mustad püksid ja sinised kedrad.
        LFC

Kommentaar

Imo, Eesti koondise vorm on alati ilus.

Kommentaar

T2nap2eva vutt on arenenud meeletult,on arenenud sellisele tasemele,et m2ngu l6hkumine,kaitses betoneerimine ja pika peksmine toob tulemusi 0:7 ja 0:9.Pikkade siinsete lehekylgede lugemisel on kohe n2ha,kes vutist midagi jagavad:Maarek,Mcnamara,allarn,Marduk ja veel paar sarnase m6ttemalliga venda on 6igel teel.Kui me yldse kunagi maailmas t6usma tahame hakata,on praegune ainuv6imalik suund.Ryytli ja Co on vagagi 6igel teel.Absull ei igatse neid aegu tagasi,kui yle poole platsi sai paar-kolm korda,isegi kui seis j22ks 0:1 v6i 0:0...Paraku tuleb selliselt m2ngides hulle saunu vastu v6tta ja varavav6imalustest v6ib und n2ha,raakimata varavast...Krt,mis siin vinguda,kaks norm. m2ngu v66rsil euroopa tippude vastu,neist teise l6pus tiba v2siti.K6ik on okas,muuta pole midagi.

Raakige parem ilusatest momentidest,mida oli ju kyll,n2iteks sellest(ja k6ik tundub ilusam),kuidas Zenjov tahtis kannaga teise jala tagant Casiiiijasele(tra,see h22ldamine on ka omaette kino,mida tra't te t6mblete sellep2rast..,haaldame siis kasv6i nagu kirjapilt on-jummala savi ju,kah asi,mille p2rast t6mmelda!!) iluvarava lyya,mille peale Kaljuveer juba hyydis:NIIII..ja rahunes,sest pall l2ks kyljev6rku.
            Kapten Trumm

Kommentaar

25 minutit oli alguses väga kena, siis pisut loll, aga meisterlik värav, siis kannatati esimene poolaeg ära. Teise poolaja algus jälle kena, kuid väravad, väravad. Hispaania vastu jäädi passiivseks, lõhkuma oleks pidanud. Aga eks kuumus. Pisut oli hirm Piroja pärast kes sai kollase ja üritas siis edasi püüelda teise kollase poole ehk suhtumine pimesi-päästan-kõik.
              Aga küll me paraneme ning küll kunagi saame kuhugi edasi. Kuigi vahel on tunne vahel kommentaare lugedes, et me eestlased seda ei vääri
              Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Vahel hakkas lausa kahju Hispaanlastest, mõnes olukorras hakkas lausa kahju neist.. päris ilusti tegime haiget.. :d

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                  Rähn-Bärengrubi kaitsepaar versus Dzeko ja teised Bosnia ründetäkud näib väga hirmutav perspektiiv. Pigem võiks Klavani või Jäägri (kunagi suutis Jääger väga korralikke mänge keskkaitses teha- imelik, et teda viimasel ajal seal proovitud pole) keskkaitsesse nihutada.
                  Mina ootaks Stjopa comebacki. Ei tahaks uskuda, et ta kasvõi kehva vormi puhul Bärengrubist,Rähnist väga maha jääb. Kaitses ootaks: Šišov-Rähn-Stepanov-Klavan

Kommentaar

Küsimus Eesti koondise ründavat stiili ja mängupilti kiitvatele inimestele:
                    Mitu korda jõudis Eesti koondis teisel poolajal vastaste karistusalla või lõi midagigi ohtlikku?

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                    Mida ma öelda tahan on, et minu hinnangul on see hetkel kasutatav veidike ründavam taktika ainus võimalus kunagi nendest tabeli lõpukohtadest pääseda.
                    Kuidas nii? Tabeli lõpukohtadest päästavad tulevikus tugevad mängijad, mitte Rüütli ründav taktika. Mängijad õpivad lühikest söötu lükkama ja väravaid lööma ikkagi klubides, mitte korra kuus koondise eest mängides.

Ja mis ajal siis koondiselt tulemusi võib ootama hakata? Järgmisel aastal, kolme aasta pärast, kümne? 0-0 annab valikmängudes 1 punkti ja 2-4 kaotus 0 punkti. Lihtne. Sõprusmängud on need kohad, kus võib "eesmärgiks" võtta 2-4 kaotusi.

Kommentaar

4:2 kaotus on siiski parem kui 1:0 kaotus. seni kuni väravaid ei lööda ei võideta ka mänge.

Kommentaar

Sama hästi võib öelda "seni kuni lastakse vastastel lüüa 3 või enam väravat ei võideta mänge"

Kommentaar

Rüütli ütlus on "Lööge meile palju tahate, aga meie tahame ka lüüa."

Kommentaar

ei maksa unustada, et üks meie vaenlane oli ka eestlasele harjumatu palavus. see polnud muidugi Hispaania võidu põhjus

Kommentaar

Kink - 6.5: One of Estonia's best performers in the 70 minutes he was on the pitch and would do well in one of Europe's major leagues.

õigust räägivad

Kommentaar

Martin Vungilt oli väga ilus löök värava suunas, aga kahjuks keeras nats enne väravat ära.

Kommentaar

Working...
                                X