Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hispaania-Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Meid mängiti klassiga ikka selgelt üle ja siin polegi midagi imestada. Tasemevahe on lihtsalt selline. See ei tähenda, et paremini poleks saanud.

Väga palju lihtsat praaki ja no ei meeldi mulle Kink koondises, kipub palli üle hoidma. Midagi mõistlikku tuleb sealt ikka haruharva.

Kui hakata nüüd mõtlema, kes võiks olla man of the match täna Eesti koondise poolelt, siis ei oskagi nagu kedagi esile tuua. Keegi ei mänginud silmapaistvalt hästi.

Küll aga võib trobikond nimesid välja tuua, kelle mäng oli ikka väga õnnetu.
    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
      näe mängu lõpuks jõuame ühise arusaamiseni
      tore siis..

Kommentaar

Algselt postitas andre26 Vaata postitust
        3:0 v6i siis 2:0 suurt vahet pole...m6hi point on ikkagi see, et kui mängud t6sisex lähevad on koondisel vesi ahjus ja m6istus otsas...jään oma arvamuse juurde, et koondis vajab treeneri vahetus...kui pijpersi aegadel suudeti flora meestest koosneva koondisega näidata tasemel mängu siis nyyd, kus mehed k6ik välis liigades , on koondise mäng täiesti perses. ps! teine poolaeg mitte yhtegi v6imalust! ja need vennad kes hakkavad ajama et ryytli tulekuga on koondis hakkanud rohkem ryndama siis elav näide oli täna see, et teine poolaeg olles kaotus seisus ei olnud meil yhtegi v6imalust????

täiesti nõus!

Kommentaar

Kaljuveer oli taaskord professionaal nagu ta on, pall on meie kastis ja juba oleme me ründamas.

Oper oli üsna mannetu, suluseisud jäid vaid meelde temast. Arusaamatuks jääb miks Šišov välja vahetati, mees mängis väga hästi ja sai hakkama ja Vosko oleks võinud panna Operi asemele. Pareiko oli muidu üsna kindel, kui seda esimese värava kala mitte lugeda.
          LFC

Kommentaar

Täitsa normaalne tulemus, ei ole vaja siin ulguda midagi. See lõpuminuti 3:0 ei oma mingit tähtsust. Piiroja tegi vea, aga ikka juhtub, muidu on mees tavaliselt kindel. Oper on Hiinas küll täitsa käest läinud.

Kommentaar

Üks asi millest ma ka aru ei saa on, et miks Rüütli paneb platsile need mängijad kes on kõige rohkem puhanud mitte kõige paremad mängijad keda saaks panna. Toodi sisse Sisov kes Türgi vastu ei mänginud mis oli ju tegelikult väga hea vahetus aga siis võeti juba 62. minutl välja. Mis ta siis väsis 62 minutiga ära? Vaevalt. Tahaks ükskord teada saada mis selle mehe peas toimub. Ma arvan, et mitte keegi ei vinguks kui need vahetused ja kuidas mängijaid kasutatakse toimiks ja tulemusi tooks, aga siiamaani pole küll see Rüütli midagi erilist teinud. Jah, sõpruskohtumistes oleme hästi mänginud aga nendest mängudest ei olene midagi ja need on suhteliselt mõttetud. Kodus Türgiga mäng kus me saime punkti mis oli kindlasti väga hea tulemus oli ka rohkem lihtsalt tegu õnnega kui sellega, et Rüütli oleks seal midagi Geniaalset teinud. Oleme ausad, Türgi domineeris seda mängu ja neil oli piisavalt palju võimalusi, et lüüa rohkem kui 1 värav. Ootame ära veel need kodu mängud ja kui seal kah kehvad oleme peaks minu arvates uue treeneri otsima.

Kommentaar

Algselt postitas Jihad Vaata postitust
                Üks asi millest ma ka aru ei saa on, et miks Rüütli paneb platsile need mängijad kes on kõige rohkem puhanud mitte kõige paremad mängijad keda saaks panna. Toodi sisse Sisov kes Türgi vastu ei mänginud mis oli ju tegelikult väga hea vahetus aga siis võeti juba 62. minutl välja. Mis ta siis väsis 62 minutiga ära? Vaevalt. Tahaks ükskord teada saada mis selle mehe peas toimub. Ma arvan, et mitte keegi ei vinguks kui need vahetused ja kuidas mängijaid kasutatakse toimiks ja tulemusi tooks, aga siiamaani pole küll see Rüütli midagi erilist teinud. Jah, sõpruskohtumistes oleme hästi mänginud aga nendest mängudest ei olene midagi ja need on suhteliselt mõttetud. Kodus Türgiga mäng kus me saime punkti mis oli kindlasti väga hea tulemus oli ka rohkem lihtsalt tegu õnnega kui sellega, et Rüütli oleks seal midagi Geniaalset teinud. Oleme ausad, Türgi domineeris seda mängu ja neil oli piisavalt palju võimalusi, et lüüa rohkem kui 1 värav. Ootame ära veel need kodu mängud ja kui seal kah kehvad oleme peaks minu arvates uue treeneri otsima.
                ma arvan et ryytli taktika on nagu yx suur loto...et äkki joppab ja siis kui juhul joppabki siis tehakse ryytlist kohe jumal, et näe kuidas vend teadis ja on täielik geenius...aga enamus jaolt paneb täielikult puusse!

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                  ei saa mina aru mis Fabregas eesnimi on?
                  Öeldakse et Cecs

Aga tegelt on mehe nimi hoopis Francecs Fabregas
                  You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Algselt postitas P!NK Vaata postitust
                    Öeldakse et Cecs

Aga tegelt on mehe nimi hoopis Francecs Fabregas
                    No ma tahtsin seda ikka Kaljuveeri suust kuulda aga tänud sulle ikkagi
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

Kuule andre, ründav jalgpall ikka hulga ilusam kui kaitsev. Pijpersi(oli nii vist)- ja Goesi-aegne koondis oli minu arust kehvem. Siis olid ainult kontrarünnakud, kus vahepeal jobistati sisse(mäng Venemaaga 2002). Midagi erilist tollest ajast meeles eriti polegi v.a. aasta kus ainult 1 mäng kaotati. Praegu on vähemalt mängu ilu. Mõnus oli vaadata, kahju ainult, et seis nii suureks läks.Ja Zenjovi oleks võinud jah sisse jätta, Oper oli eriti mannetu täna. Üleval pool keegi mainis, et Eesti poolt pole kedagi esile tösta täna. Kink rabeles ju küll, eriti esimene poolaeg. Lõpu söödud oleks võinud muidugi ilusamad olla, aga see selleks
                      Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                      Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                        Kuule andre, ründav jalgpall ikka hulga ilusam kui kaitsev. Pijpersi(oli nii vist)- ja Goesi-aegne koondis oli minu arust kehvem. Siis olid ainult kontrarünnakud, kus vahepeal jobistati sisse(mäng Venemaaga 2002). Midagi erilist tollest ajast meeles eriti polegi v.a. aasta kus ainult 1 mäng kaotati. Praegu on vähemalt mängu ilu. Mõnus oli vaadata, kahju ainult, et seis nii suureks läks.Ja Zenjovi oleks võinud jah sisse jätta, Oper oli eriti mannetu täna. Üleval pool keegi mainis, et Eesti poolt pole kedagi esile tösta täna. Kink rabeles ju küll, eriti esimene poolaeg. Lõpu söödud oleks võinud muidugi ilusamad olla, aga see selleks
                        kus sa ryndavat jalgpalli nägid?

Kommentaar

Algselt postitas andre26 Vaata postitust
                          kus sa ryndavat jalgpalli nägid?
                          Ma räägin üleüldse. Enne lasti ainult omale lüüa, nüüd löövad ise kah.
                          Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                          Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

kurat jah, kahju et nii läks. lõpus lasime kaks eriti lolli väravat,aga eks väsimus tegi ka meie meestele liiga juba.
                            Muidu täitsa sümpaatne mäng . Arvestame et mängisime siiski euroopa meistritega.
                            Belgiale tõmbame küll kodus koti pähe !
                            sama teeme ka Bosniaga.
                            Nii, et LAHINGUVÄLJAL NÄEME RAISK!
                            http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
                            Klavani debüüt Meistrite liigas!

Kommentaar

suur yllatus veel leedu alla jäämine fääri saartele!

Kommentaar

oli näha, et peale 25 minutit oldi juba võhm välja mängitud. Mis aegu need meie vahetused tehti - poolajal?

Hiiu pubis käis parralleelselt Wales-Venemaa mäng. peamiselt tiblad vaatasid mängu. Peale mängu lõppu jäi ka mõni venelane vaatama ka eesti mängu.

Hea oli vaaadata kui oli üks napilt mööda löödud värav eesti poolt - vennad lendasid oma poolepealr välja, et kontrollida kas eesti lõi ikka värava.
                                pane suu kinni ja kohe või muidu saad punase kaardi !!!!

Kommentaar

Working...
                                X