320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hispaania-Eesti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Äkki võiks nüüd Londakut väravas proovida, aasta tagasi suutis tema Türgiga värava lõpuni kuiva hoida. Pareikol, vaatamata üldiselt väga heale mängule, lipsab ikka sõltumata kaotusnumbritest ka mõni isiklik aps sisse.

    Kommentaar


      Algselt postitas urmar Vaata postitust
      Äkki võiks nüüd Londakut väravas proovida, aasta tagasi suutis tema Türgiga värava lõpuni kuiva hoida. Pareikol, vaatamata üldiselt väga heale mängule, lipsab ikka sõltumata kaotusnumbritest ka mõni isiklik aps sisse.
      Pareiko on hetkel ikkagi stabiilsem kui Londak,see minu arvamus.No Vunki asemel võiks ka kedagi teist proovida
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

      Kommentaar


        No kuna Pareiko tegi vahepeal hulgi perfektseid mänge järjest, siis esialgu välja ei vahetaks. Ehkki kaks viimast ei olnud kõige õnnestunumad.

        Kommentaar


          Algselt postitas budulojus Vaata postitust
          Pareiko on hetkel ikkagi stabiilsem kui Londak,see minu arvamus.No Vunki asemel võiks ka kedagi teist proovida
          Vunk mängis alguses väga hästi. Aga teine poolaeg kui meie ründasime, kaotas ta 3 korda palli ja oli näha, et enam tal midagi välja ei tule ja oleks pidanud välja vahetama aga seda kahjuks ei tehtud. Vunk kohati mängib väga hästi aga vahepeal ei tule üldse midagi välja.

          Kommentaar


            Ja millest võib järeldada, et Pareiko on stabiilsem? Ka Londak saab oma klubis kiita. Üldiselt pole mul midagi Pareiko vastu, samas Londakust on nagu kahju jälle, et üldse mängida ei saa.

            Kommentaar


              Võibolla on õigem sõna, et Pareiko on kindlam. Londak on kaotanud päris palju enesekindlust mida on väravavahil palju tarvis. Londak on neid kõrgeid õhupalle päris korralikult puterdanud mis on talle kindla jälje jätnud ja ta eriti neid kõrgeid palle nokkimima ei lähe. Aga kui Pareiko teebki mõne vea siis ta sellega kohe eneskindlust kaota ja on näha, et tema peale võib veel loota mis tõstab ka kaitsjate kindlust. See on vähemalt minu arvamus. Mõlemad on siiski head väravavahid ja kui Pareiko peaks vigastama saama või on kaartidega väljas on meil teinegi hea väravavaht.

              Kommentaar


                Algselt postitas eika Vaata postitust
                Sama hästi võib öelda "seni kuni lastakse vastastel lüüa 3 või enam väravat ei võideta mänge"
                küll peaga vastu seina jooksmine, aga kaitsest lähtuvalt on võimalik võita, kui vastane ebaõnnestub. ebaõnnestumise tõenäosus on seda väiksem, mida vähem meie ründame. kui sinu eesmärk on saavutada võit, siis sa pead ründama - no shit sherlock, eks?
                meie meeskond, mängijad on alles lapstekodukingades mängude võitmistega, sest seni on pihku pekstud. nüüd aga on soov naist panna. kuid ülla-ülla, tuleb välja, et emotsioonid on negatiivsed - mitte üks-kaks-kolm korda, vaid suisa kahekümnel korral. aga tead mis?! kahekümne esimesele miss tiin võitjale panen see eest einusesse.
                keegi ei ütlegi, et mängu vaatepilt on ilus, keegi ei ütle, et õnnestusime. küll aga ollakse arvamusel, et aeg on mähkudest loobuda.

                ja muide, koondise mängu, ei saa never-ever koduklubide mängudega ühte patta panna - need on kaks täiesti eraldiseisvat lähenemist.
                sa võid ju arsenalis, barcelonas, werderis hängida ja triblada - mis kasu sinust aga 9 pinokkio kõrval on?

                ja ühte asja ütleks veel - masturbation is not a crime - võib olla meie mansa ei olegi võimeline paremaks kui liivakottidest barrikaadi ehitamiseks. aga mis vahet seal on, kas asume mingis tabelis 101 või 131 kohal? või saame mingis alagrupis 11 või 1 punkti?

                kiip it riil bi riil, jou-jou
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

                "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

                "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

                Kommentaar


                  Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                  Päris pull on ikka lugeda kommentaare, kus Rüütlist 3-4 korda nooremad vennad ikka räägivad, et asi ei toimi

                  Huvitav oleks teada, et mida siis mängust Euroopa meistri Hispaania vastu nende koduväljakul oodati. Et kui Rüütli harrastab vähegi ründavamat taktikat ja on sellega mängupildi võrreldes Pijpersi või Goesi aegadega oluliselt paremaks teinud, siis Hispaania vastu oleks pidanud risti vastupidist tegema ja umbkaitset minema harrastama? Mida see meile oleks andnud?
                  No näiteks 0:0

                  Aga see pole see mis ma öelda tahan. Ründaval jalgpallil ka omad eelised


                  Mis oli teituri ajal tugev - standardolukorrad - Eesti sai Teituri ajal nurgalöögi - iga kolmas värav. Nüüd lastakse endale lüüa.
                  Kui need oleks sama head kui Teituri ajal ja muu mängupilt nii nagu nüüd, oleks ehk asi päris talutav.

                  (ma pean tunnistama et väga suur rüütli fänn ei ole, kuna päris uut kvaliteeti ta ei suuda luua. Vastane samuti mitte, sest tema ajal pole hakanud ka halvemini minema),

                  PS sini-valge-valge vorm ikka palju ilusam! Minu meelest kui musta sisse tuua, siis särki. Püksid ja sokid võikid olla ühte värvi. kas siis mõlemad valged või mõlemad mustad.
                  Idee et koondis trikolooris suht mannetu ja kole.

                  Kommentaar


                    Koondislased on siin-seal maininud, et Rüütli ajal on sisekliima varasemast märkimisväärselt parem. Samuti on hakatud ründavamalt mängima, kuigi enesekindlusest jääb ikkagi vajaka ja mõnikord jääb tõesti mulje, et vastase karistusalani jõudes lähevad ühel ja teisel jalad nõrgaks. Ometi on seda näha vähem kui varem, ka viimases mängus anti paar väga head tsenderdust enne Hispaanlaste avaväravat, mis võinuks edukalt lõppeda.

                    Kahjuks saab meie vähenegi julgus otsa, kui vastased juhtima lähevad. Kohe ei meenugi, millal ol viimane kord, mil koondis end kaotusseisust tagasi mängu murdis, eriti tugevama vastasega mängides.

                    Mis saab edasi? Olen veendumusel, et Rüütliga lepingu pikendamine on õige samm, sest saavutada märkimisväärset edu meeskonnaga, mis kohtub vaid mõne korra aastas ning on ülejäänud maailmaga võrreldes ikka väga madala reitinguga, on keeruline. Keeruline on ka eeldada, et Eesti-sugune meeskond peaks Rüütli all 2 aastaga saavutama enesekindluse, et 5 päeva jooksul võita punkte mängudes FIFA tabeli 2. ja 27. meeskonnaga, nende kodustaadionil.

                    Kui mängijad kiidavad, et õhkkond koondises on üle mitme aasta väga hea, siis tuleb neid usaldada ja loota, et see kajastub peagi ka tulemustes. Toetudes küll vaid ühele näitele, on peatselt koondisega liituv põlvkond auahnem ja julgem ründefaasis. Samuti on üha rohkem neid, kes saavad jalgpallikoolitust välismaiselt ning toovad koondisesse uut kvaliteeti.

                    Seetõttu usun, et tõsised edusammud ja (positiivselt) šokeerivad tulemused ei ole kaugel, vaid veidi kaugemale jääb ka kvalifitseerumine finaalturniirile. Tuleb lihtsalt anda aega, et kinnistuks julgus kesk- ja ründefaasis ja säiliks tugevus kaitsetsoonis. Materjali tegelikult ju on.

                    Veel - natuke irooniline tundub, et aasta pärast 0-7 kaotust Bosniale nõutakse juba võitu ja võrdset tegutsemist Euroopa meistri vastu. Säilitame ikka kainet meelt ja anname aega atra seada.

                    Lõpetuseks jääb endale vasturääkivalt küsida vaid, et miks siis Läti kui pea samast seisust alustanu rahvuskoondise mõttes hoopis teises liigas mängib.
                    Which ship has never docked at Liverpool?
                    The Premiership.

                    "Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

                    Kommentaar


                      Algselt postitas sicmic Vaata postitust
                      Kahjuks saab meie vähenegi julgus otsa, kui vastased juhtima lähevad. Kohe ei meenugi, millal ol viimane kord, mil koondis end kaotusseisust tagasi mängu murdis, eriti tugevama vastasega mängides.
                      Sa ikka Türgi-Eesti mängu vaatasid?
                      JK Liverpool Pub

                      Kommentaar


                        Sisekliimast

                        Algselt postitas sicmic Vaata postitust
                        Koondislased on siin-seal maininud, et Rüütli ajal on sisekliima varasemast märkimisväärselt parem.
                        [...]
                        Kui mängijad kiidavad, et õhkkond koondises on üle mitme aasta väga hea,
                        Sellist juttu ei maksa liiga tõsiselt võtta. Seda sisekliima-jura on igas klubis, igas koondises ja iga uue treeneriga aetud, aetakse praegu ja jäädaksegi ajama. Lihtne ju öelda -- jama lugu et mäng välja ei tule, aga meeskonna sisekliima on ilgelt hea! Tuginedes kuuldule võib arvata, et Eesti koondise sisekliima on alates 1992. aastast läinud paremaks umbes 4 korda, paranedes mingi 2300-2400 ongströmi, tugriku, baari (või millega seda mõõdetaksegi?) võrra! Super tulemus, kas pole!
                        Jalgpallihaigla liige
                        Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

                        Kommentaar


                          Algselt postitas aiFo Vaata postitust
                          Sellist juttu ei maksa liiga tõsiselt võtta. Seda sisekliima-jura on igas klubis, igas koondises ja iga uue treeneriga aetud, aetakse praegu ja jäädaksegi ajama. Lihtne ju öelda -- jama lugu et mäng välja ei tule, aga meeskonna sisekliima on ilgelt hea! Tuginedes kuuldule võib arvata, et Eesti koondise sisekliima on alates 1992. aastast läinud paremaks umbes 4 korda, paranedes mingi 2300-2400 ongströmi, tugriku, baari (või millega seda mõõdetaksegi?) võrra! Super tulemus, kas pole!
                          siin on muidugi see koht kus jalgpalliviljelejad kipuvad kaheks jagunema, imo:

                          a) meie-meeskond-tüüpi kes suudavad meeskonnas tunnetada, luua ja säilitada head vaimset fooni (loe: kambavaimu) ning seeläbi ka oskavad hinnata selle olulisust;
                          b) minu-meeskond-tüüpi, kelle jaoks on oluline ainult reeglitepäraselt kera vastase värava poole susata ning teha seda võistkonnasiseses konkurentsis võimalikult suurt mänguaega silmas pidades piisavalt hästi

                          muidugi, kui kellelgi on mingit linki jagada statsi kohta mis näitaks kumb tüüp lõikab kiiremini ja rohkem loorbereid siis knockiksin hea meelega maiselfi auti

                          lihtsalt, ei näe põhjust sisekliima teemat naeruvääristada lihtsalt selle pärast, et see ei ole numbrites mõõdetav

                          Kommentaar


                            Koondise esitluses võis näha julget lühikese söödumängu viljelemist ning sellega saadakse juba päris hästi hakkama. Kas tõesti on koondis pika-palli meeskonnast ümberkujunenud pigem selliseks meeskonnaks, kellele meeldib lühikest lükata ja mitmete seina- ja tagasisöötudega edasi minna. Ei ole seda otse ette ründajale kõrge kaarpalli ja let's hope for the best mentaliteeti enam niipalju. Muidugi ka pikka peab mängima vastavalt olukorrale, aga minule ausaltöelda meeldib milliseks on meie koondis kujunenud. Kui saaks nüüd keskväljale ka lähiaastatel mingi 'uue' staari, kes seal tegutsemist paremini ohjes hoiaks, võiks juba tõelisi üllatustulemusi loota.
                            Lust on jälgida julgelt ja enesekindlalt mängivat meestekarja, mitte rabistavat kanakarja.

                            Kommentaar


                              Seda, kas meeskond mängis hästi, st pakkus silmailu, ei tasuks üle tähtsustada. Kaotus on kaotus. Vahet ei ole, kas 3-0 või 1-0. Tõsiasi on, et koondis tuli kahest võõrsilmängust tagasi 0 punktiga 6-st.

                              Ei saaks öelda, et see oli läbikukkumine, vaid pigem lihtsalt nõrk, kehv saavutus. Läbi kukkuda polekski olnud võimalik, kuna tulemused olid loogilised ja ette prognoositavad. Juba üks punkt oleks olnud kordaminek. Eelistanuksin kahe megasita mängu 1 punkti ilusale kuivalejäämisele. Umbes sama asi, et tüdruk flirdib suga ja teeb silma. Lõpuks aga ütleb, et tahtis suga lihtsalt mängida, kuna tal oli igav.

                              Kommentaar


                                http://sport.err.ee/index.php?0598182

                                Kommentaar

                                Working...
                                X