Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ou Budukas ja Mehhakas, te pole treenerid, eks? Ma väga kahtlen ka, kas te olete Rüütlist targemad. Samuti ei tohiks olla te esimesed inimesed, kes kohtunikku kritiseerida tohiks. Vähe live ülekannet, vaadake telekat.
ma pole kohtunikud kohta mitte midagi öeld.ära tarbi igasuguseid aineid
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
mul ei ole vene meeste vastu mitte midagi...mind lihtsalt ajab närvi, see kuidas saa siin kritiseerid ryytli otsuseid...
Peabki kritiseerima, kui kõigile tundub, et ta teeb valesid otsuseid. Sa oled selline lammas, kes arvab, et kõik mis koondiste treenerid ja meie riigipead teevad on õige.
kas sa oled tema otsustega rahul?ok teeme vaherahu.igal ühel oma arvamused
ma ei tea miks ryytli yritab tappa hispaanlasi nende oma relvaga, ehk siis lyhikeste söötudega...kuid see mis vahetusi ta teeb jne. arvan et tema teab neid asju k6ige paremini...kuigi ausalt öeldes ei ole ma ryytliga rahul sellest ajast saadik kui ta koondist juhendama hakkas...
tra peale arno pijpersi ei ole koondisel 6iget treenerit olnudki...mulle ei j6ua kohale ,kuidas siis suudeti ilusat jalgpalli näidata...nyyd kus mehed mängivad k6ik välismaal ja on k6ik k6vad tegijad on asi koondise juures täiesti perses...
Vahetused on siiamaani olnud kõik täiesti mõttetud. Vosko pole midagi teinud ega ka Lindpere. Jääger mängib täpselt sama hästi kui Sisov, võibolla isegi natukene kehvemini. Vunk, kes koguaeg palli kaotas jäeti sisse ja Oper kes eriti silma ei paista jäeti kah sisse.
Kommentaar