Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hispaania-Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

riera või güiza? ?

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
      On jah nõme, kui inimese nime õigesti öeldakse.

Ou Budukas ja Mehhakas, te pole treenerid, eks? Ma väga kahtlen ka, kas te olete Rüütlist targemad. Samuti ei tohiks olla te esimesed inimesed, kes kohtunikku kritiseerida tohiks. Vähe live ülekannet, vaadake telekat.
      ma pole kohtunikud kohta mitte midagi öeld.ära tarbi igasuguseid aineid
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Vunk ilus sooritus..

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
          kle sina vaiki.oled nagu kesa kes vihkab vene mehi kes auga eesti koondis esindavad.magama mine ise ja vaata et emme teki peale tõmbab
          mul ei ole vene meeste vastu mitte midagi...mind lihtsalt ajab närvi, see kuidas saa siin kritiseerid ryytli otsuseid...

Kommentaar

Algselt postitas andre26 Vaata postitust
            mul ei ole vene meeste vastu mitte midagi...mind lihtsalt ajab närvi, see kuidas saa siin kritiseerid ryytli otsuseid...
            kas sa oled tema otsustega rahul?ok teeme vaherahu.igal ühel oma arvamused
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas andre26 Vaata postitust
              Peabki kritiseerima, kui kõigile tundub, et ta teeb valesid otsuseid. Sa oled selline lammas, kes arvab, et kõik mis koondiste treenerid ja meie riigipead teevad on õige.

Kommentaar

kas sa oled tema otsustega rahul?ok teeme vaherahu.igal ühel oma arvamused
                ma ei tea miks ryytli yritab tappa hispaanlasi nende oma relvaga, ehk siis lyhikeste söötudega...kuid see mis vahetusi ta teeb jne. arvan et tema teab neid asju k6ige paremini...kuigi ausalt öeldes ei ole ma ryytliga rahul sellest ajast saadik kui ta koondist juhendama hakkas...

Kommentaar

Nüüd on perses.

Kommentaar

no vahel läheb jalgade vahelt läbi...

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
                      Nüüd on perses.
                      järjekordselt kingitud värav.miks on selliseid apse vaja???????
                      Ott Järvela

Kommentaar

tra peale arno pijpersi ei ole koondisel 6iget treenerit olnudki...mulle ei j6ua kohale ,kuidas siis suudeti ilusat jalgpalli näidata...nyyd kus mehed mängivad k6ik välismaal ja on k6ik k6vad tegijad on asi koondise juures täiesti perses...

Kommentaar

järjekordselt kingitud värav.miks on selliseid apse vaja???????
                          Kui väga kingitud, Hispaania surub ja lõpuks juhtus selline aps mida ikka vahest juhtub, ma ei ütleks et see väga kingitud.

Kommentaar

jah, lootsiks vajame välismaalast, rüütli hea aga seda eesti tasemel..

Kommentaar

Vahetused on siiamaani olnud kõik täiesti mõttetud. Vosko pole midagi teinud ega ka Lindpere. Jääger mängib täpselt sama hästi kui Sisov, võibolla isegi natukene kehvemini. Vunk, kes koguaeg palli kaotas jäeti sisse ja Oper kes eriti silma ei paista jäeti kah sisse.

Kommentaar

Rähni kohta pole küll väga midagi öelda..mees pole praaki peaaaegu, et teinudki!

Kommentaar

Working...
                                X