Algselt postitas Kaspy
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Hispaania-Eesti
Collapse
X
-
Koondislased on ise pidevalt öelnud, et paljud väravad mis meile see aasta on löödud on ärahoitavad. Miks nad teevad siis teistele selliseid kingitusi? Võtame kasvõi eilsed kaks esimest väravat mis meile löödi. Esimese paneksin ma Pareiko süüks kui ta mängis palli liiga kiiresti lahti lühikese sööduga Vungile kellel ole hispaanlane seljas ja seeläbi kaotati pall. Teise kolli panen ma süü Piirojale kes karistusalas ei löönud palli puhtaks kui see tema ette kukkus. Kolmandat väravat ei paneks ma kellegi süüks kuna see oli puhtalt vastaste meisterlikuse pealt löödud.
Kommentaar
-
Koondislased on ise pidevalt öelnud, et paljud väravad mis meile see aasta on löödud on ärahoitavad. Miks nad teevad siis teistele selliseid kingitusi? Võtame kasvõi eilsed kaks esimest väravat mis meile löödi. Esimese paneksin ma Pareiko süüks kui ta mängis palli liiga kiiresti lahti lühikese sööduga Vungile kellel ole hispaanlane seljas ja seeläbi kaotati pall. Teise kolli panen ma süü Piirojale kes karistusalas ei löönud palli puhtaks kui see tema ette kukkus. Kolmandat väravat ei paneks ma kellegi süüks kuna see oli puhtalt vastaste meisterlikuse pealt löödud.
Kommentaar
-
ei näe samuti põhjust punase ja bõuldiga paanikat teha, sest nagu mitmel korral siingi mainitud - tulemus oli prognoositav. kuigi jah, natuke naljakas, et sisuliselt käib fännide seas arutelu, et 0:3 asemel oli üsna reaalne 0:1 mis poleks paraku tabelisse lisandunud nulli kuidagi kandilisemaks väänanud
eniveis, enesekindlus on rüütli käe all tekkinud ning see on peamine ja küll astub koondis ka selle järgmise sammu ja hakkab ründefaasis oskuslikumalt kombineerima (keskvälja pusimist on kohati juba päris nauditav jälgida).
eilsest mängust ja ülekandest 3 arvamust:
1) rüütli poolt ülevunkimine ja põhjendamatu jäägri "suvekohviku" avamine teisel poolajal;
2) tõenäoliselt kahe-kolme ohtliku kontra luhtumine kuna paistis, et peakohtuniku kohale korraldatud sms-mängu võitis hispaania koondise suurim fänn ukrainas ljoha "pähkliaju" orehhov;
3) kaljuveer oli ilmselgelt viilinud eilse siesta ajal ja kohaliku maitsva veiniga natuke omale liiga teinud - ülekande alguse kuraas tõotas põnevat ja emotsionaalset kommentaari. siiski, sünkroonis koondislastega, kustus vaikselt leek ka selles lambis ning suure tõenäosusega sai meie ajudesse peenete nõksudega pikitud suurem osa Merida turismivoldikust
Kommentaar
-
Rähn-Bärengrubi kaitsepaar versus Dzeko ja teised Bosnia ründetäkud näib väga hirmutav perspektiiv. Pigem võiks Klavani või Jäägri (kunagi suutis Jääger väga korralikke mänge keskkaitses teha- imelik, et teda viimasel ajal seal proovitud pole) keskkaitsesse nihutada.
Aga viimased mängud on näidanud, et koondise nõrgimaks lüliks on ostunud kaitsva orietatsiooniga poolkaitsja Vassiljevi kõrval. Dmitrjev ja Vunk on viimastes mängudes olnud üsna masendavad ning kahjuks pole neile ka väärilisi vahetusi. Mina näiteks paneks eilse esimese värava peale Pareiko ka Vungi süüks- selle asemel, et Pareiko visatud pallile vastu joosta mees lihtsalt seisis ja ootas. Oleks võinud kasvõi üritada Fabregast katta või pallile vastu tulla, aga ei. Samas, mida sa Eesti liiga mehelt ikka nõuad- siinses liigas ei tee keegi kõrget survet (noh, välja arvatud ehk Sillamäe) ja ju on mees harjunud, et kõik pallid veerevad rahulikult temani. Noh, ja Pareiko on ka üllatavalt ebakindel- lollid lahtimängimised, viimase värava puhul totaalselt asetumine ja palli eestnurgast sisse laskmine jne. Kahju.
Kommentaar
-
Algselt postitas INCE Vaata postitustJahtuge nüüd maha. Lõpeks tulevad poisid tagasi tulemustega, mis olid prognoositavad. Ma tõesti ei tahaks uskuda, et siin foorumis oli mõni naiivitar, kes tõepoolest uskus, et paneme võõrsil kotti nii Türgi kui Hispaania. Mängupiltide ja käikude üle võib vaidlema jäädagi. Ütleks pigem nii, et Eesti mängis nagu vastane lubas. Kui korraga enam ei lubanud, siis ka ei mänginud. Vaadake ikka ka kes vastas olid ...
Eile olid omad võimalused, ära me neid ei realiseerinud. Tihti on nii, et rünnakud ja palli liikumine jäävad aeglasteks ja kohati ka ebatäpseteks. Karistusala juurde jõudes saavad ideed otsa ja hakatakse palli liiga sättima. Rünnakut peab mängima veel julgemalt ja enesekindlamalt, kui me seda juba teeme. Aga samal ajal peab kaitse lõpetama sellised lapsikud eksimised.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustVäravate vahe
Midagi on mäda, kas üritatakse oma varjust üle hüpates liialt lahtist, ründavat mängu mängida?
Kaotustest ja viletsast väravavahest pole enne pääsu kui terve esi-11 ühtlasel, tublil rahvusvahelisel tasemel meestest koos. Selleks läheb veel aega. Samas on ju selgelt näha, et iga uus mängijate põlvkond on üldkokkuvõttes eelmisest veidi paremini ette valmistatud. Ses mõttes liigutakse õiges suunas.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ei saa ka aru, mis siin nii väga viriseda. Tegelikult polnud ju mängul häda midagi. Kes siin vahetusi kritiseerib, siis jääb see mulle jällegi arusaamatuks. Olgem ausad, Zenjov ei paistnud eile millegi erilisega silma ning tema vahetus Vosko vastu oli täiesti õigustatud. Operit ei oleks vaja olnud välja vahetada sellepärast, kuna Oper ikkagi Zenjovist vähe suurem ja tugevam on ning sellist meest oli eile ründesse vaja. Šisov sai eile väga hästi hakkama. Vahetuse võis vabalt tingida mehe väsimus, sest ka Zelinski ütles oma kommentaaris, et mees võis ise vahetust küsida. Kink - Lindpere ka suhteliselt loogiline valik. Ühesõnaga mõttetu mölin siin Rüütli pihta, absurd. Samuti sai väga hästi hakkama ka Rähn, niiet ei näe ma siin midagi nii katastroofilist. Mängu parimateks võiks jällegi pidada Vassiljevit ja Kruglovi, nagu eelpool öeldud, sai minu arvates hästi hakkama ka Šisov. Veel tahaks öelda, et need, kes kiirustavad Rüütlit pärast Hispaaniale oma kodus alla jäämist maha võtma, vaadake peeglisse ja mõelge uuesti. Lõpuks veel ka seda, et arvestage neid meeletuid reisitunde, mida poisid läbi elasid ning seda põrgukuumust seal katlas, millega harjutud pole. Ja kui veel leidub kriitikat ja suhtumist selle kohta, et me ei oska mängida ning me oleks pidanud selle mängu suht lebolt kotti või viiki panema, siis ilmselt pole teil mõtet enam Eesti jalgpallikoondist toetada.
Edit: Ahjaa, Villa hääldatakse ikkagi Viia, mitte Vilja ehk pikk l hääldatakse pikaks i-ks.
Kommentaar
-
krt, hakkasin 4-5 lehte tagasi kommentaare lugema ja tasakesi hakkas hirm peale tulema kui sitasti kõik on - tra, nagu naised vingute (no offence me bit*hes).
pardon, ei saa öelda, et pelamisega hästi on, aga ühtin MCNi mõttega, et liigutakse JALGPALLI MÄNGIMISE suunas... tuleb vaid loota, et jalka kultuur ka kaasa liigub - täna aga tundub, et selles on pigem regress toimunud.
ja kuna siin räigelt Vunki tambitakse, siis tuleb tõdeda, et mina kartsin küll hullemat ning tundub, et ta ei olegi nii si*t kui vahepeal arvama hakkasin... samas võib siiksi tema mängitamises n.ö. vendlus motivaatoriks olla.
enivei, fak ohv.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas vibu Vaata postitustKINK- 2 saja prossane värav jäi realiseerimata. Ei midagi loovat. Sihik totaalselt paigast ära. Kunagi... Jah, kunagi. Tüüp peaks midagi endaga ette võtma. Ja oma suhtumisega samuti.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustVäravate vahe
.........
Eesti -15
Luksemburg -17
Liechtenstein -17
Malta -22
Andorra -30
San Marino -43
Sisselastud väravad:
.......
Eesti 22
Kasahstan 23
Andorra 33
San marino 44
Midagi on mäda, kas üritatakse oma varjust üle hüpates liialt lahtist, ründavat mängu mängida?
Moldova on veel etem, ainult 12 kolli imetud ja löödud 3, aga punkte ikka vähem kui ründavama mänguga üle oma varju hüppavatel eestlastel.
Albaania samuti tugev 0:0 viigimester ja punkte isegi rohkem, kui Eestil, aga mis see neile andnud on?
Mida ma öelda tahan on, et minu hinnangul on see hetkel kasutatav veidike ründavam taktika ainus võimalus kunagi nendest tabeli lõpukohtadest pääseda.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar