Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vaadates erinevate portaalide ilmaennustusi, siis vajub suu lahti. Üks lubab, et nädala pärast on miinustes ja sajab lund, teine teatab, et on +13 kraadi. Aga järgmine nädal tõotab tulla vist jah soe. Ja kui faking kolmapäeval lund sajab, siis ma ostan omale hunniku autorehve ja hakkan neid põletama.
kui tuleb kanada mängu ilm. siis ei toimu mingit mängu ealeski,see ei ole mingi nurgatagune sõpruskohtumine, milles annab kokkuleppida omavahel. see on siiski mm valikmäng. loodan ikka ilusat ilma!
ikkagi, et vosko põhis ja zenjov vahetuses, kuna zenjov tooks teise poolaega särtsu, aga vosko ei tooks midagi, ning saagi võiks küll ära kaotada!! krt isegi viikmäe võiks ennem tuua sisse... igaljuhul jah ennustasin ennem 2 väravat eestile, 1 lootsin küll voskolt, aga vorm pole just parim, aga näe zenjoviga panin täppi... loodaks et kolmapäeval umbes sama taktika, et teises poolajas zenjov sisse ja värav ka
esimesel poolajal arvan ikkagi, et skoorivad vosko ja (või) lindpere.... Kink on suht mannetu!
no mingi loogika ikka on sellel et kui me yhe ryndajaga mängime et siis vosko see yksik ryndaja on. ta on fyysiliselt isegi ysna tugev. paraku vorm ei ole jah päris see. samas ma ei näe et praegu et sellest meestevalikust keegi oluliselt paremini oleks ees hakkama saanud kõrgete pallide võitmise ja edasilykkamise või hoidmisega, usun et kui armeenia kaitsjad poleks pidanud ennem pool mängu voskoga maadlema ei oleks zenjov nii lihtsalt plagama pääsenud ka. et ma selles osas ei näe kyll erilist puudujääki. pigem oli äärtel teravust vähe ja paar lolli viga kaitses(nagu olematu värava puhul see klavani liug).
noh ma mõtlen et see yhe ryndajaga taktika ei old väga vale. toimis tegelt päris hästi, kui aint äärtelt ka teravust saaks juurde oleks enamvähem. eks väike riik pea koondislaste valiku järgi seda taktikat sättima. vassiljev on nagu põhi mees kelle osalemine määrab et me peame kasutama ryndavat poolkaitsjat ja kuna tavaline 4.4.2 romb on eestis rohkem sõimusõnaks saanud siis....ega muud yle ei jää midagi.ja mängivad maailma suuredki sama taktikaga, näiteks prantslased. minu arust ei ole ühe ryndajaga mängimine mingi suurem patt.
no probleem oli pigem keskväljal. et palli ei suudetud selle ryndajani toimetada. siis oleks meil aga istunud seal kaks ryndajat ilma pallita ja jooksnud niisama tyhja, või oleks yks neist tulnud allapoole palli hankima, see oleks aga tähendanud et oleksi tahest tahtmata juba 4.5.1 saanud me taktikast. või teisiti kui meil oleks veel vähem mehi keskväljal siis oleks see peatanud armeenlaste pidevad rynnakud?ryndele ei saa suuri etteheiteid teha ju. me lõime kaks väravat. seda ei juthu just liiga tihti! aga nagu statistika näitab kui meile lüükakse 2 väravat siis reeglina me ei võida! ei saa nõuda et meie tasemega meeskond 3 või 4 väravat lööks. seega oli probleem pigem kaitses ja muidugi suuresti meist sõltumatult kohtunikus! veelkord mainin et kui äärtelt ka teravust juurde saame ja muu ei kärise siis sama taktikaga võib minna vastu kyll armeeniale.
Kommentaar