Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Armeenia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui teil puudub raha ja isu vaadata siis miks te need postitused tegite? See pole ju meie mure ja meie ei saa ka piletihinda muuta.

Algselt postitas Ev0luti0n Vaata postitust
    Oleme ausad see pole väärt isegi telekast vaatamist...Mis ajast pakub rõõmu palli noppimine enda väravast.

ja 300 on palju Eesti koondise vaatamiseks.
    Oled sa staadionil kunagi käinud Eestit vaatamas? Ehk see ei olnud Bosniaga mäng

Kommentaar

300.- pole iseenesest palju maksta, aga kui juurde tulevad ka transpordikulud mõnest teisest eesti paigast kui Tallinn, siis võib kukrule valus olla küll.
      Ise käin mängudel siis, kui see mulle finantsiliselt teostatav on, praegu aga nii hea seis ei ole ning seetõttu ei saa ka käia.
      "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Et te Pohlaku taldu rohkem ei lakuks.

ja ma pole eesti koondise peale kibestunud, kui ei oska siis ei oska. Aga mind häirivad fännid, kes on rahul iga sita esitusega.

Kommentaar

Et te Pohlaku taldu rohkem ei lakuks.

ja ma pole eesti koondise peale kibestunud, kui ei oska siis ei oska. Aga mind häirivad fännid, kes on rahul iga sita esitusega.
          Eks viha on ikka, aga seda ei saa kaua pidada, sest muidu nad/me poleks õiged fännid

Kommentaar

täpselt.
            a ma veel mainin ära, et ta vist harjund Lootuse mängudega kus piletihinda pole vaja maksta.
            FC Flora

Kommentaar

piletihinna kohapealt veel siis iga rea teatrietendus, mis on iga õhtu pmst sama maksab ka yle saja krooni selgesti. siis see etendus mis toimub Lillekülas tundub 300 krooni väärt olevat küll. see on etendus on kordumatu, teist samasugust ei tule...

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                täpselt.
                a ma veel mainin ära, et ta vist harjund Lootuse mängudega kus piletihinda pole vaja maksta.
                raha osas oleks ma sinu asemel õige kuss, kindlasti ripud veel ema rinna otsas.

Aga jah eks see ole iga inimese enda teha, mis mängu vaadata. Ju siis Eesti pole tase,mille eest ma oleks nõus maksma.

Kommentaar

Oleks su sarnased veel osanud fännida. Tulla koondist toetama ning terve mängu kuulata teie florapärased "võitle, Eesti, võitle" küll ei tahaks! Eriti sellise hinna sest!

Aga Lootuse klubi ära puutu, räägi oma kaktuse meeskonnast.
                  Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Mis fiilingust te räägite kõik? Olleks veel normaalne Arena ning muru! Olen käinud Olimpiastadionil Münchenis Bayern - Manchester vaatamas - vot see on fiiling! FIILING! :-))) Noh, kurat! igaüks valib endale sobivat fiilingut, eks?

Mis puutub Eesti - Brasiilia mängu, mul on suht savi, maksta 1500 EEK 90 minuti eest et vaadata, kuidas Ronaldihno, Kaka ja muud staarid tulid Eeestisse varupingil istuvad ma küll ei kavatse!

Ma ei provotseeri kedagi. Ma ütlesin ainult oma arvamust! Nagu juba öeldi sellise mängu FIILING ei vasta sellele hinnale! IMHO
                    Lootus sureb viimasena!

Kommentaar

Algselt postitas martn26 Vaata postitust
                      suvaline möla
                      kust sa tead, et Zenjov kaitsega hakkama ei saaks?
                      Minuarust peaks siililegi selge olema fakt, et Vosko on löönud 0 väraat, samas kui Zenjov on löönud 2 tükki. Need oleksid-poleksid ei loe midagi.

Kommentaar

Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitust
                        Oleks su sarnased veel osanud fännida. Tulla koondist toetama ning terve mängu kuulata teie florapärased "võitle, Eesti, võitle" küll ei tahaks! Eriti sellise hinna sest!

Aga Lootuse klubi ära puutu, räägi oma kaktuse meeskonnast.
                        Tulemused millega Flora Lootuse purustanud on räägivad enda eest.
                        sa pole vist väga ammu koondise ja Flora mängudel käinud nii, et ole parem tasa, paistad targem välja.

Sorry OT pärast.
                        FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                          kust sa tead, et Zenjov kaitsega hakkama ei saaks?
                          Minuarust peaks siililegi selge olema fakt, et Vosko on löönud 0 väraat, samas kui Zenjov on löönud 2 tükki. Need oleksid-poleksid ei loe midagi.
                          Vosko on ka löönud ühe.Moldovale lõi.
                          FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                            Vosko on ka löönud ühe.Moldovale lõi.
                            Ma mõtlesin seda valiktsüklit.

Kommentaar

raha osas oleks ma sinu asemel õige kuss, kindlasti ripud veel ema rinna otsas.

Aga jah eks see ole iga inimese enda teha, mis mängu vaadata. Ju siis Eesti pole tase,mille eest ma oleks nõus maksma.
                              miks mu ema sulle ette jäi?türa kui sa mu elust midagi ei tea ole vait närakas.
                              FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitust
                                Nagu juba öeldi sellise mängu FIILING ei vasta sellele hinnale! IMHO
                                Ma arvan, et sellisel juhul pole sa mingi Eesti fänn.

Kommentaar

Working...
                                X