Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Armeenia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    rähn oli küllaltki normaalne täna.kaitse pidas suht normaalselt, klavanil oli muidu suht koht kehva päev aga kolmapäev on uus päev.
    on klavan kunagi ka superpartii teinud koondises?

ja Ali ei sooviks isegi näha koondise kaitsjatenimistuses.

Kommentaar

Paku välja aprillinali ja võida pilet Eesti-Armeenia mängule!

Kommentaar

Mhh seda kohtunike tööd vaadates oli küll sihuke tunnne et tule taevas appi!Ma ei mõista kui ükskohtunik pole jõudnud joone pealegi ja teine kohtunik on seljaga kuidas nad otsustava saavad?! Vägaväga ebakompententsed kohtunikud:S Kui venksid ka sitta keeravad siis ma ei tea! Väga nõme

Kommentaar

Algselt postitas Tännnu Vaata postitust
          Mhh seda kohtunike tööd vaadates oli küll sihuke tunnne et tule taevas appi!Ma ei mõista kui ükskohtunik pole jõudnud joone pealegi ja teine kohtunik on seljaga kuidas nad otsustava saavad?! Vägaväga ebakompententsed kohtunikud:S Kui venksid ka sitta keeravad siis ma ei tea! Väga nõme
          Kui sibulad ka paska keeravad, siis saavad küll rauajupiga vastu pead..

Kommentaar

Algselt postitas KeRRRt Vaata postitust
            zenjov kindlalt alguses kohe sisse ja klavan keskele rähna asemel. voila
            Ma suht kindel,et alustab vosko ja zenjov jälle vahetusest.
            >>

Kommentaar

Midagi peale võidu ma näha ei taha.

Kommentaar

Kindlasti tahaks näha kolmapäeval väravas Pareikot.

Väga hea mäng tema poolt ning siin ei tohiks kahtlustki olla,et ta kolmapäev värvas kuid tooks paar külge asjast välja ka.

Nimelt Pareikol kohati võiks öelda et nupp nokib kiiremini kui Londakul . Tal on ilusad pikka välja löögid ja oskab õigel hetkel palli KIIRESTI mängu panna ning algatada sellega ohtliku vasturünnaku.Peale selle juhendab ta ka mängijaid rohkem kui seda teeb Londak.

Ja see pole nii sama jutt,sest just tema välja löögist tuli Lindpere võimalus ning ka Zenjovi löödud värvav !

Pareiko
                >>

Kommentaar

Algselt postitas NIRK Vaata postitust
                  Kindlasti tahaks näha kolmapäeval väravas Pareikot.

Väga hea mäng tema poolt ning siin ei tohiks kahtlustki olla,et ta kolmapäev värvas kuid tooks paar külge asjast välja ka.

Nimelt Pareiko kohati võiks öelda et nupp nokib kiiremini kui Londakul :d . Tal on ilusad pikka välja löögid ja oskab õigel hetkel palli KIIRESTI mängu panna algatada ohtliku vasturünnaku.Peale selle juhendab ta ka mängijaid rohkem kui londak.

Ja see pole nii sama jutt,sest just tema välja löögist tuli Lindpere võimalus ning ka Zenjovi löödud värvav !

Pareiko
                  Tõsi see on, et hetke parim koondise väravas on just Sergei.

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                    Kui sibulad ka paska keeravad, siis saavad küll rauajupiga vastu pead..
                    Seda niikuinii! aga Võit tuleb ma usunsellese kui muidugi minigd Sibsid perse ei keera kõike aga noh hullemini vilistada kui need Luxemburgi kohtunikud ei oska eriti ette kujtada!Ja lisaks nendele Luxemburgi kohtunikele pidid olema nad täielikud amatöörid lugesin et nad pidavat vilistama Luxemburgi esiliigat!:S Siis oleks sellest palju tahata ka olnud!

Kommentaar

Võit on meie
                      www.ehrakennus.ee
                      Ja kõigile teadmiseks ma pole Envar, ta on mu vend !

Kommentaar

Klavan keskele, ta kaitses eriti ei sära. Nagu näha siis Az-s nihutati ta ka sinna.

Aga siis ma ei tea, et keda tema asemele panna

Kommentaar

vaatasin BBCst ilmaennustust ja kolmapäevaks lubab päikesepaistet ja 4 kraadi sooja

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                            vaatasin BBCst ilmaennustust ja kolmapäevaks lubab päikesepaistet ja 4 kraadi sooja

http://news.bbc.co.uk/weather/foreca...0&region=world
                            Siin ka, mingi ilmateade

Kommentaar

pakun 200ga Eesti-Armeenia piletit
                              ise ei saa minna kuna vastu ootusi pean tööl olema
                              number siis 53628392
                              Elu on lühike, pidu on pikk.

Kommentaar

Vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma. Puhub lääne- ja loodetuul 4-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on +3..+8°C.

Kolmapäev.

Kommentaar

Working...
                                X