Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Armeenia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas suvakas555 Vaata postitust
    heh, olin ise staadionil, Armeenia fännide seas lehvitas mingi kutt vene lipuga (meeldetuletuseks, mäng oli Eesti ja Armeenia vahel.)
    fännas kohtunikke
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
      fännas kohtunikke
      Vaevalt Šveitsi kohtunikud vene lipust hoolivad.

Kommentaar

Algselt postitas Tumba Vaata postitust
        Jalgpall on parem kui seks peaks selle mängu kohta ütlema
        Nõup. A endiselt kordades parem kui Smilers.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Mängupilt oli väga jama ainult tambiti auti jne! Eestlased võtavad palli ära koguaeg aga midagi teha nagu ei suuda, lähevad pabinasse Vahet pole 1-0 võit on võit

Statal rohelist eriti küll näha polnud..
          www.ehrakennus.ee
          Ja kõigile teadmiseks ma pole Envar, ta on mu vend !

Kommentaar

Taavi näitas 1. poolaeg oma kossuskilli.
            slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
              I poolaeg oli ta oli. Pask.

II poolaeg päris ilus. Kaitseliin paaril korral küll eksis, aga õnneks on meil Sergei Pareiko. Rähn oli väga tubli ja kiidan ka Voskot, kes oma pea olematu vormi juures sai neid kõrgeid palle kätte.

Viikmäe ahju.
              vosko on vana puujalg...täiesti kasutu vend oli platsil

Kommentaar

Kohapealt vaadates ei olnud Rähnil väga vigagi, kui paar eksimust maha arvata. Jääger kes pallis minu silma all oli müstika, sellist Jäägrit pole ammu näinud Värav pikast rabelemisest, aga näed tõi õnne. Lindpere rikošett oli kh ilus. Vedas meil.

E: Taktika tegi Rüütli väga õieti - ehk lõppus vahetusest eelmise mängu ühed parimad(Lindpere,Zenjov). Vosko saab võimalusi, aga hetkel vorm kehva s.t et ka kiirus ja muidugi Pareiko parim mees meil, mõned löögid vähe puterdas, aga väga osav mees küll.

Kommentaar

Mängjate hinnete järgi on näha palju kellegist täna kasu oli, Viikmäe nimelt viimasel kohal.
                  >>

Kommentaar

Algselt postitas Patriot(BYL) Vaata postitust
                    Peaaegu kõik Armeenia rünnakud algasid peale meie mängijate palli kaotust. Kurb lugu.
                    Ee, kas mina olen ainus, kes siin midagi valesti näeb?

Kommentaar

Algselt postitas NIRK Vaata postitust
                      Mängjate hinnete järgi on näha palju kellegist täna kasu oli, Viikmäe nimelt viimasel kohal.
                      Ühe korra sai ilusti palli mehelt ära koperdas siis hakkas palliga minema ja kõik...

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                        Ee, kas mina olen ainus, kes siin midagi valesti näeb?
                        Targem oleks vist jah see "peaaegu" ära kustutada.

Kommentaar

Täna polnud Viikmäel vajagi väravat lüüa, võit tuli nii ehk naa.

Kommentaar

Viikmäe oleks pidanud nooruses juba äärekaitsesse pidanud panema,palle saab kohati päris hästi kätte aga edasi on olukord läbi.

Kommentaar

khmm, see polnud siiski vene lipp, mis seal lehvis vaid mingi sloveenia v slovakkia vms kus on samad värvid (vist). ja siis et va arvatud eelmises mängus löödud värav, võiks vahest proovida kaugemalt kui 5 meetrit ka peale lüüa, mitte üritada koos palliga väravasse joosta aaaaga võit on võit

Kommentaar

Üks asi mis EJL õieti tegi oli, et andis kutsed U19 mängudele mais - kindlasti see tõstab natuke ka populaarsust noortemängudele

Kommentaar

Working...
                                X