Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
"polnud neli aastat väravat löönud" ajas küll naerma. ründaja kohta neli aastat mitte skoorida räägib enda eest. Aga tubli kristen, et lõpuks koll ära tuli.
Minu arust oli häbiväärne see, et Eesti jalgpalli sajandal juubelil, esitas hümni pedofiil, kes laulda ei osanud.
Aga positiivse külje pealt niipalju, et särgid on lahedad ma tahaks neid valikturniiril ka näha ning Kink ja Zenjov on minu silmis kaks parimat koondises lisaks suurele tipptasemel väravavahtide valikule
Peaks tõesti märkima, et mina pole kunagi Kruglovi nii hästi mängimas näinud. Julgeb peale lüüa ning ette võtta. Samuti ei saa mööda vaadata väga kvaliteetsetst tsenderdustest. Seda siis arvan kahe viimase mängu põhjal. Miks selline vend üldse äärekaitset mängis-seal oli ta pigem nagu kohatäide. Koondise treeneritel on silmaklapid või.
Viikmäe oli täna tubli, kiitus! Kruglov tegi taaskord head tööd, võimalusi väravateks oli veel väga palju kuid 3:0 on piisavalt hea, hea kingitus sajandaks sünnipäevaks.
Pettumus oli aga see kui vähe inimesi oli kohale tulnud sellisele juubeli mängule.
Minu arust oli häbiväärne see, et Eesti jalgpalli sajandal juubelil, esitas hümni pedofiil, kes laulda ei osanud.
See oli jah nata nõme esitus. Kas asi oli minus või ta laulis nata valesti ka?
Aga mäng oli ilus. Vastased olid nata jõhkrad kui nad närvi läksid, mida oli ikka suhteliselt jama vaadata. Näiteks vastaste kapteni sissesõit Zenjovile.
Enne kui teiste kommentaare hakkan lugema siis kiidaks kogu Eesti koondist ilusa mängu eest ja minu arust oli tänase mängu parim Kruglov ning tundub et see positsioon sobib talle väga.
Palju õnne Eesti Jalgpall!!!
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Mulle tundus, et väravavaht puterdas suhteliselt palju aafriklastel, selle tõttu ka võib-olla nii palju väravaid. Loomulikult tuleb kiita Eesti mängijaid, kes need olukorrad lõid ja ka ära realiseerisid.
Teise poolaja väravavaht oli tasemel neil. Rahvast oli vähe kahjuks. Kruglov on suurepärases vormis. Tänud EJL-i ametnikule kes kavade eest vastutab, nüüd said kõik teada kui raske oli talvistes oludes statat ette valmistada
Tasemevahe oli küllaltki suur, et seis oleks võinud suuremgi olla. Sellise vastase vastu suudavad isegi Viikmäe ja Vosko ära kobistada. Hea mulje jätsid Kruglov, Reim ja Vassiljev.
Aga kokkuvõttes oli hea treeningmäng enne Portugaliga kohtumist.
Väga hea mäng oli. Zenjov ja Vosko jätsid mõned tähtsad olukorrad realiseerimata, aga no anname andeks Viikmäe oli üllatavalt hea täna ja samuti tegi super esituse Kruglov. Reim oli ka üllatavalt hea. Ühtegi valesöötu või midagi ei teinud. Oleks võind isegi natukene kauem olla platsil. Meie väravavahtidel küll midagi teha ei olnud
Kommentaar