Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Treeningmäng kolmapäevaks, tundub, et vastased ei saanud ise ka aru, et neil kehv mäng ja olid ikkagi päris agressiivsed kuigi pärast mängu viskasid käppa ka Kõik olid tublid, teeme Portugalile ära!
Saan aru,et tegemist oli Martin Reimi lahkumismänguga aga see on küll veits üle pakutud et Soccernetis olevas hindamistabelis on ta hetkel liider.Tuleks asja ikka reaalselt võtta.
Esimest korda vist kui ma kiidan Viikmäed kes oli üllatavalt hea ja kõik pingutasid korralikult ja usun,et 10 palli süsteemis teenis koondis hindeks vähemalt tubli 8 aga kellest mul kahju oli olid meie kaks väravavahti kes ikka väga harva palli said puutuda.
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Krt ma ei mõelnud seda,aga asju tuleks reaalselt võtta.Reim mängis oma koha selle 30 minutiga hästi välja aga kas ta just meeskonna parim oli vot selles on küsimus.
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Ekvatoriaal-Guinea peatreener Vicente Engonga: "Ma ei leia, et kohtunik meie vastu oleks olnud. Aafrikas on nad palju hullemad. Punane kaart oli täiesti õige otsus. Hispaanias öeldakse selle kohta estupidez. Ütlesin ka mängijale, et nii pole ilus teha. Tulime siia ikkagi jalgpalli mängima."
Ott Järvela
Teise poolaja väravavaht oli tasemel neil. Rahvast oli vähe kahjuks. Kruglov on suurepärases vormis. Tänud EJL-i ametnikule kes kavade eest vastutab, nüüd said kõik teada kui raske oli talvistes oludes statat ette valmistada
Eestlastelt igati korralik esitus. Kahjuks jäi meelel kripeldama väga tagasihoidlik pealtvaatajate arv. Loodan Portugali mänguks kindlasti rohkem publikut.
Kui aga Viikmäe lähebki seekord platsile, siis sisetunne millegipärast ütleb, et ta suudab fänne väravaga üllatada. Ei tea miks selline tunne, aga eks näis.
Peale mängu kimus üks Ekvatoriaal Guinea mängija suitsu Arena ukse juures
Aga üldiselt peale mängu olid sõbralikud ja kohtunikud...Jagasid kaarte, tegid pilte ja jagasid banaane
Mängust pole mõttet rääkida, kuna see oli treening
PALJU ÕNNE KÕIGILE!
Peale mängu kimus üks Ekvatoriaal Guinea mängija suitsu Arena ukse juures
Aga üldiselt peale mängu olid sõbralikud ja kohtunikud...Jagasid kaarte, tegid pilte ja jagasid banaane
Mängust pole mõttet rääkida, kuna see oli treening
PALJU ÕNNE KÕIGILE!
Kas jagati neid kõiki kollaseid kaarte mis nad said?
Kommentaar