Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Ekvatoriaal-Guinea

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Treeningmäng kolmapäevaks, tundub, et vastased ei saanud ise ka aru, et neil kehv mäng ja olid ikkagi päris agressiivsed kuigi pärast mängu viskasid käppa ka Kõik olid tublid, teeme Portugalile ära!

Kommentaar

Saan aru,et tegemist oli Martin Reimi lahkumismänguga aga see on küll veits üle pakutud et Soccernetis olevas hindamistabelis on ta hetkel liider.Tuleks asja ikka reaalselt võtta.

Esimest korda vist kui ma kiidan Viikmäed kes oli üllatavalt hea ja kõik pingutasid korralikult ja usun,et 10 palli süsteemis teenis koondis hindeks vähemalt tubli 8 aga kellest mul kahju oli olid meie kaks väravavahti kes ikka väga harva palli said puutuda.
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

to budu, mine pane talle siis 1 kümne asemel.

Reim on tegija .

Kommentaar

Mulle need särgid meeldisid, võikski sellised olla, vapp sobis hästi. Need numbrid olid nagu Hollandi koondisel.
          LFC

Kommentaar

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
            to budu, mine pane talle siis 1 kümne asemel.

Reim on tegija .
            Krt ma ei mõelnud seda,aga asju tuleks reaalselt võtta.Reim mängis oma koha selle 30 minutiga hästi välja aga kas ta just meeskonna parim oli vot selles on küsimus.
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Ekvatoriaal-Guinea peatreener Vicente Engonga: "Ma ei leia, et kohtunik meie vastu oleks olnud. Aafrikas on nad palju hullemad. Punane kaart oli täiesti õige otsus. Hispaanias öeldakse selle kohta estupidez. Ütlesin ka mängijale, et nii pole ilus teha. Tulime siia ikkagi jalgpalli mängima."
              Ott Järvela

Kommentaar

Igati positiivne mäng eesti koondise poolt. Väljakul musta tööd suht palju, aga peaasi et võit tuli.

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                  Teise poolaja väravavaht oli tasemel neil. Rahvast oli vähe kahjuks. Kruglov on suurepärases vormis. Tänud EJL-i ametnikule kes kavade eest vastutab, nüüd said kõik teada kui raske oli talvistes oludes statat ette valmistada
                  Vaatasin, et Armeenia kavas oli seal sama tekst

Kommentaar

Eestlastelt igati korralik esitus. Kahjuks jäi meelel kripeldama väga tagasihoidlik pealtvaatajate arv. Loodan Portugali mänguks kindlasti rohkem publikut.

Kommentaar

Häbiväärselt vähe rahvast oli. kole kole kole
                      i don t like u u don t like me

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust

Kui aga Viikmäe lähebki seekord platsile, siis sisetunne millegipärast ütleb, et ta suudab fänne väravaga üllatada. Ei tea miks selline tunne, aga eks näis.
                        Prohvet meesmuiste

Kommentaar

Peale mängu kimus üks Ekvatoriaal Guinea mängija suitsu Arena ukse juures
                          Aga üldiselt peale mängu olid sõbralikud ja kohtunikud...Jagasid kaarte, tegid pilte ja jagasid banaane
                          Mängust pole mõttet rääkida, kuna see oli treening
                          PALJU ÕNNE KÕIGILE!
                          FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                            Peale mängu kimus üks Ekvatoriaal Guinea mängija suitsu Arena ukse juures
                            Aga üldiselt peale mängu olid sõbralikud ja kohtunikud...Jagasid kaarte, tegid pilte ja jagasid banaane
                            Mängust pole mõttet rääkida, kuna see oli treening
                            PALJU ÕNNE KÕIGILE!
                            Kas jagati neid kõiki kollaseid kaarte mis nad said?

Kommentaar

a mul küsimus, kes see t*rakott oli, kes kutsus Eesti rahvushümni esitama PEDOFIILI?KUS ME ELAME?????
                              FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas zip Vaata postitust
                                Kas jagati neid kõiki kollaseid kaarte mis nad said?
                                jagasid kõik oma kollased ja punased kaardid ära vist ma sain ka omale kollase kaardi
                                FC Flora

Kommentaar

Working...
                                X