Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Ekvatoriaal-Guinea

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
    Mannetult vähe publikut oli. See uus turundusosakond n vist mõeldud kohatäiteks. Näiteks oleks võinud Jalka vahele panna tasuta pileteid, kindlasti oleks rahvast rohkem olnud. Lääne - ja Põhjatribüün olid ju täiesti tühjad.
    Teised peavad ostma 150.- eest pileti ja sina saad jalka vahelt tasuta piletid Jalkale peaks siis hinda juurde panema, muidu ei saa JL üldse raha.

Kommentaar

Algselt postitas Ertai Vaata postitust
      Kes viitsib üle lugeda, mitu korda Vosko "nagu" ütles?

Kommentaar

Algselt postitas lest68 Vaata postitust
        Kes viitsib üle lugeda, mitu korda Vosko "nagu" ütles?
        ma sain nagu 32 igatahes.
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
          Teised peavad ostma 150.- eest pileti ja sina saad jalka vahelt tasuta piletid Jalkale peaks siis hinda juurde panema, muidu ei saa JL üldse raha.
          Lisada esikaanele näiteks, et Jalka vahelt on võimalik leida Eesti - Ekvatoriaal Guinea piletid ning teha veitsa suurem tiraaž. Ma olen kindel, et siis ostetaks Jalkat ka rohkem. See on eriti masendav, kui sellisele tähtsale tähtpäevale tuleb ainult 2000 inimest.

Kommentaar

Algselt postitas Oljjja Vaata postitust
            kõigil olid tavalised.
            Ei tahtnud oma ilusaid ja tähtsa mängu särke pärast ära anda vastastele

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
              ma sain nagu 32 igatahes.
              Ma sain 25 nagu.
              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                Ma sain 25 nagu.
                mäng mänguks, vähemalt reim sai kenasti ära saadetud.

aga palju tähelepanuväärsem oli mängukava, kus sissejuhatuses kiideti töömehi, kes vaatamata talvistele oludele on suutnud mänguväljaku mängitavaks seada
                How do you make a Gunners fan run?
                Build a job centre!

Kommentaar

No see, et kavadesse jäetakse eelmise kava osasid on juba täiesti igapäevaseks muutunud, mingis kavas oli vastaste nimekirja juures vale riigi nimi. mängus türgiga oli türgi treeneri pilt vale. Pole vist ühtegi kava, kus eelmiset kavast infot sees oleks.
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                    mängus türgiga oli türgi treeneri pilt vale.
                    See oli siiski Armeenia mängu brošüür. Peatreeneriks oli märgitud Fatih Terim, pildil oli Jan Poulsen, tegelikult oli hoopis mingi kolmas vend peatreeneriks.

Kommentaar

Laske mind maha, aga minuarust oli suht juust vastane.. tra ma võin sõita 99eek Linda Linega Soome ja vaadata seal ka neegreid.. tra see polnud mingi meeskond.. oleks siis võinud kohtla- järve 93 meeskonna võtta, seal ka üks neeger.

Kommentaar

jargmine aasta siis koondis s6idab ise guineasse

Kommentaar

Algselt postitas Cat Vaata postitust
                          Nagu alati - maruhead pildid. Jätka samamoodi
                          Super!

Kommentaar

EJL sajanda sünnipäeva puhul ka 100 pilti.
                            DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                            Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

keegi steinfeldt'ile lõuksi ka pani?

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                                Laske mind maha, aga minuarust oli suht juust vastane.. tra ma võin sõita 99eek Linda Linega Soome ja vaadata seal ka neegreid.. tra see polnud mingi meeskond.. oleks siis võinud kohtla- järve 93 meeskonna võtta, seal ka üks neeger.
                                Mis imestaare sa siis näha lootsid? Neil seal elanikke umbes nagu Tallinnas.
                                Ekvatoriaal-Andorra...
                                Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Working...
                                X