Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Euro 2012 loosimine
Collapse
X
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
Kommentaar
-
''...UEFA otsuse kohaselt ei tohi ühte alagruppi sattuda Armeenia ja Aserbaid˛aan ega Venemaa ja Gruusia...''
Kuidas see tagatakse? On nende koondiste loosilipikud kuidagi eraldatud/eristatud? Või toimub kõik tavaviisil ning juhul, kui eelnimetatud peaksid kokku sattuma, pannakse lipik lihtsalt tagasi ning valitakse järgmine? Või kuidas?
(Minu mõistus ei võta ning kiirel otsimisel kuskilt ei leia ka... Targad onud, avitage.)
Kommentaar
-
sviit d˛iisõs. te suurvõistluste alagruppide loosimisi ei ole kunagi vaadanud?
riigid on reitingu järgi kuude potti jagatud. näiteks Venemaa on esimeses potis. tuleb välja, pannakse mingisse gruppi. omakord Gruusia on viiendas potis. kui hakatakse viienda poti palle loosima, siis esimene, mis välja tuleb, pannakse kohe ära Venemaa gruppi. eeldusel siis muidugi, et tegu pole Gruusiaga. see tagab automaatselt, et Gruusia sinna gruppi enam sattuda ei saa. nende armenbaanidega pärast samamoodi. lihtne ju.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustsviit d˛iisõs. te suurvõistluste alagruppide loosimisi ei ole kunagi vaadanud?Pole lihtsalt sattunud vaatama loosimisi, kus on kriteeriumid ette antud à la meeskonnad X ja Y ei tohi samasse gruppi sattuda.
Mu jaoks tundus lihtsalt liigagi elementaarne see, et ühest potist võetavad tiimid pannakse järjest gruppidesse A-st I-ni (täpselt sellises järjestuses), mitte ei hakata neid kuidagi ümber sokutama. (See lause jäi segaseks, tean.)
Aga igatahes aitäh, sain asja selgeks. Seepärast ma ju küsisingi.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustsviit d˛iisõs. te suurvõistluste alagruppide loosimisi ei ole kunagi vaadanud?
riigid on reitingu järgi kuude potti jagatud. näiteks Venemaa on esimeses potis. tuleb välja, pannakse mingisse gruppi. omakord Gruusia on viiendas potis. kui hakatakse viienda poti palle loosima, siis esimene, mis välja tuleb, pannakse kohe ära Venemaa gruppi. eeldusel siis muidugi, et tegu pole Gruusiaga. see tagab automaatselt, et Gruusia sinna gruppi enam sattuda ei saa. nende armenbaanidega pärast samamoodi. lihtne ju.
The draw starts with Pot 6 and ends with Pot 1 in order to ensure that the strongest teams are drawn last. Each pot is emptied entirely before proceeding to the next pot.
• A ball will first be drawn from Pot 6 to determine the team in sixth position in Group A. The second ball drawn from Pot 6 determines the team in sixth position in Group B. This procedure is repeated until all sixth positions in Groups A to F are filled.
• Then the 9 teams in Pot 5 are drawn into fifth position in each group, starting with Group A and ending with Group I (in alphabetical order).
• The same procedure applies to Pots 4 to 1, taking into consideration the respective positions within the respective groups.
Armenia and Azerbaijan, as well as Russia and Georgia shall not be allowed to be drawn in the same group. If the second team in question is drawn into the group where the first team in question has already been allocated, that team shall automatically be allocated to the next group and another team will
be drawn from the same pot to fill the position in the previous group.
In case the first team in question is drawn into the last group (Group I) and the second team in question is left amongst the two last draw balls, the second team in question will be allocated automatically to the second last group (Group H) and the last remaining team to the last group (Group I).
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustJajah, see telepinge kruvimine ununes, tänud parandamast. Samas ikkagi pettumus, et nad seda soojade pallide tehnoloogiat pole endiselt suutnud lõpuni arendada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustSooviksin ka Itaalia osalust.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar