Algselt postitas tank
Vaata postitust
Kogu taktika oligi selle peale üles ehitatud, et mängu suretada - seepärast lükatigi enda poole peal söötu. See, et pall ründajateni ei jõudnud, näitab vaid seda, et me peaksime viig üle väga rahul olema - vastane oli lihtsalt nii palju kõvemast puust. Jah, mäng oli igav, ütlesin ise ka seda peale mängu lõppu aj kinnitan praegugi, kuid nagu juba ees poolgi öeldud - parem igava mänguga viik, kui ilusa mänguga kaotus.
Keegi tõi siin esile, et millal siis veel proovida ründamist, kui mitte sõprusmängudes. Ma küsin vastu - millal siis veel õppida mängu tapmist, kui mitte sõprusmängus? Kas alles sügisel Itaalia vastu punktide peale mängides?
Kas keegi tõesti arvab, et horvaadid ei viitsinud mängida? Võib olla tõesti, kuid see pole kindlasti põhjus - platsile ei minda mõttega, et ma täna ei viitsi ja lasen jala sirgu, seda enam, kui koondise ukse taga on järjekorras noored vihased poisid ootamas või kui sa ise oled ainult poole jalaga ukse vahel. See, et Horvaatia tundus selline nagu ta tundus, oli siiski meie poiste kva töö tulemus - kiigutati-kiigutati-kiigutati ja oodati lõpuvilet.
Jah, olid küll mõned momendid, mille kohta jääb arusaamatuks - miks nii vastase värava all seda viimast söötu ei tehtud või ise ette ei võetud, kuid need olid paar olukorda ja mängu tulemusega jään ma siiski rahule.
Kommentaar