Staarid saabuvad siis täna 14:50 charteriga Zagrebist...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Horvaatia (26. mai 2010, Tallinn)
Collapse
X
-
Ise mängiksin sellise koosseisuga
-------------------------Pareiko-------------------------
--------Šišov--------Rähn--------Piiroja--------Sidorenkov--------
------------------------Dmitrijev---Vassiljev------------------------
--------Kink----------------------------------------Purje--------
---------------------Oper---------------------
-----------------------------Post-----------------------------
Vahetused: Pareiko-->Kotenko
Rähn-->Stepanov
Šišov-->Morozov
Purje-->Kruglov
Oper-->Saag
Kommentaar
-
krdi kahju, et Olicit ja Modricit ei näe....minu lemmikud horvaatia koondisest...
Aga noh õnneks suuremad staarid on siiski kohal.
Oper, Kink, Puri, Pareiko, Piiroja jt..Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustkrdi kahju, et Olicit ja Modricit ei näe....minu lemmikud horvaatia koondisest...
Aga noh õnneks suuremad staarid on siiski kohal.
Oper, Kink, Puri, Pareiko, Piiroja jt..FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas Edson Vaata postitustPole mõtet pilvedesse tõusta. Peab tunnistama, et tegelikult võrduks Horvaatia võitmine väikese imega. Soome ekperimentaalkoosseisu võitmine oli lahe aga Horvaatia tuleb siia kogu oma raskekahurväega.
Ootan Eesti koondiselt eelkõige ennastsalgavat võitlust. Õnneks on meeskonna vaimne liider tagasi, see annab lootust, et võitlus tuleb. Ilmselt võtavad Horvaatia staarid ka asja veidi lõdvemalt, see annab meile võimaluse nõelata.FCF Forever
Kommentaar
-
Mida vähem põhikoosseisumehi platsil seda suurem võitlus ka käib kuna need teise koosseisu mehed tahavad ennast tõestada ja heast küljest näidata. Oleneb mis tuju Horvaatidel on...kui nad vihased MM'ile mittepääsemise pärast siiani siis võivad veel puuri "sajaga" täis ka lüüa. Nutke või rõõmustage alles peale lõpuvilet
Kommentaar
-
Mina arvan, et seis selline nagu eelmine aasta portugaligagi oli, tulevad meid alahinnates ja mängu jooksul saab asi selgeks...
Kui Eesti kaitse suudab puuri hoida tühjana, siis on tõenäosus Horvaate võita täitsa suur...
Samas ega Horvaatia on Horvaatia, puudugu sealt 2-3 staari on 2. koosseisu mehed ka head, ning võitlusvaim võib suuremgi olla...
ikkagi usun, et alahinnatakse Eestit.
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustJube õnnetus jah näe ei tulegi su Olicid ja Modricid ! Kuule istu parem kodus sa niikunii üle nelja korra aastas Lillekülas ei käi nii ,et saame ka sinuta hakkama.
Ma ju ütlesin, et kõik suuremad staarid on õnneks kohal.
Ma olen alates Eesti - Kanada mängust kõik kodumängud staadionil kohal olnud.
Selle tõestuseks võin ka oma mängude kavasi kah näidata!
Nii pea kui hakkan tööl käima, hakkan ka kindlasti välismängudel kaasas käima kah.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar