Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti - Horvaatia (26. mai 2010, Tallinn)
Collapse
X
-
Äkki põhjendad,kuidas on seotud jalgpalliliidu "hea" töö ja koondise tulemuste paranemine???Kommentaar
-
Ma ei lugenud sealt
PS! MIDa parem Jalgpalliliidu töö=rohkem vaatajaid=rohkem adrenaliini, motivatsiooni meeskonnas.....
Loodaks siis nüüd näha Horvaatiaks siis koosseisu
----------------------Pareiko---------------------------
Kams-----------Piiroja----Rähn/Stepanov---------Sidorenkov
Kink/Puri---- ---Dmitrijev-----Vassiljev------------Kruglov
------------------Oper/Purje-------Post----------------------
need võiks olla algkooseis, kindlate vahetustega.... Ülejäänud tehku Rüütli vahetused, kuidas ise heaks arvab, ise sooviks neid mehi näha----- eeldades, et on minek võidu järgi, mitte kõigile mänguaega jagama...
NB! Kas Kink ja Vosko kolmapäevaks liituvad?Kommentaar
-
Kes keegi teab kedagi,kes tahab Voskot näha?Mina mitte!Ma ei lugenud sealt
PS! MIDa parem Jalgpalliliidu töö=rohkem vaatajaid=rohkem adrenaliini, motivatsiooni meeskonnas.....
Loodaks siis nüüd näha Horvaatiaks siis koosseisu
----------------------Pareiko---------------------------
Kams-----------Piiroja----Rähn/Stepanov---------Sidorenkov
Kink/Puri---- ---Dmitrijev-----Vassiljev------------Kruglov
------------------Oper/Purje-------Post----------------------
need võiks olla algkooseis, kindlate vahetustega.... Ülejäänud tehku Rüütli vahetused, kuidas ise heaks arvab, ise sooviks neid mehi näha----- eeldades, et on minek võidu järgi, mitte kõigile mänguaega jagama...
NB! Kas Kink ja Vosko kolmapäevaks liituvad?Kommentaar
-
Kink võiks tegelt ju pm isegi ründes mängida ning Puri võik enda äärele sibama jääda. Siis jääks Post jällegi super-sub´iks."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."Kommentaar
-
Oh issand .. mõtlesin, et kindlasti kohal kuna mäng peaks hakkama jälle kell 7 ja jõuan täpselt poole 10nesele rongile, kuid nüüd avastasin et 21.30 hakkab alles mäng ja järgmine päev kool (tegelt see savi) aga ööbimiskohta pole. Nii, et nüüd kahtluse all minek.. kurja miks nii hilja hakkab?Kommentaar
-
Krt Horvaatia tuleb ning sellest tõotab tulla tuline lahing - kellaaeg on see ämber, miks ma staadionile ei jõua. (kriitika EJL-i suunas)"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar