Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Horvaatia (26. mai 2010, Tallinn)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kellaaeg on tõesti natukene nõme...
    Osadel on neljapäeval kool/töö ka.
    Aga noh...kohal olen igal juhul.

Esimest korda näeb siis oma silmaga ühte kolmest lemmikkoondisest.
    Ela ja tunne, et elad
    see on kõige lihtsam
    filosoofia, mis toimib
    sule silmad ära vaata
    tagasi, hinga sügavalt ja
    hüppa üle iseenda varju
    tule koos minuga.

Kommentaar

Keegi muidu oskab öelda, kas sellised staarid nagu Pranjic, Modric, Olic, Eduardo on ka kohal?

Kui Bayernil hästi läheb, siis kolmapäeval saaks ju näha täitsa reaalselt kahte CL võitnud mängijat

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
        Keegi muidu oskab öelda, kas sellised staarid nagu Pranjic, Modric, Olic, Eduardo on ka kohal?
        Enne, kui küsimusi esitad, võiksid sirvida eelmist lehekülge kah...Seal arutati seda.
        Ela ja tunne, et elad
        see on kõige lihtsam
        filosoofia, mis toimib
        sule silmad ära vaata
        tagasi, hinga sügavalt ja
        hüppa üle iseenda varju
        tule koos minuga.

Kommentaar

Oi vabandust, vaatasin küll esimesele lk. aga sirivisin ainult esimesi postitusi. Aga kui staarid ka kohal, siis neljapäev ma küll kooli ei lähe ja staadionil.

Kommentaar

Oi vabandust, vaatasin küll esimesele lk. aga sirivisin ainult esimesi postitusi. Aga kui staarid ka kohal, siis neljapäev ma küll kooli ei lähe ja staadionil.
            Ehk siis järjekordne tont, kes käib ainult staaride pärast mänge vaatamas ja tuleb ainult siis staadionile kui Eestil on vastas Torresed, Ronaldod, Litmanenid ja Olicid? Sorri, kui eksin ja liiga teen sulle aga sellest postitusest kumab see liigagi selgelt välja.
            FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
              Ehk siis järjekordne tont, kes käib ainult staaride pärast mänge vaatamas ja tuleb ainult siis staadionile kui Eestil on vastas Torresed, Ronaldod, Litmanenid ja Olicid? Sorri, kui eksin ja liiga teen sulle aga sellest postitusest kumab see liigagi selgelt välja.
              Tont või mitte, aga läheb staadionile... sa ei pea nõmetsema sellepeale.

Usun, et läheb ikka Eestile pöialt hoidma staaride vastu, mitte Olic.....olic....Olic.. karjuma.

Kommentaar

+1
                tundub nii

Kommentaar

Siiski ei ole asi nii. Olen aastast 2004. peaaegu kõiki Eesti koondisemänge käinud vaatamas, v.a Eesti - Portugal , Eesti - Ekv. Guinea (see suvi) ja Eesti - Horvaatia. Ülejäänud kõigil olen kohal olnud. Ja ma ei mõelnud üldse seda tõsiselt, et staarmängijad lähen vaatama.. muidugi, kui on tuntumad nimed kohal on kõvasti huvitavam, sest kui mingid mõttetud maakoolijalgpallurid vastas oleks, siis ma ei viitsik tõesti raisata mitusada krooni mängule + organiseerida endale ööbimispaik + võtta vaba päev koolist.
                  Ära mine kohe nii õhku täis ja järgmine kord midagi öelda tahad tule ütle näkku.

Kommentaar

Siiski ei ole asi nii. Olen aastast 2004. peaaegu kõiki Eesti koondisemänge käinud vaatamas, v.a Eesti - Portugal , Eesti - Ekv. Guinea (see suvi) ja Eesti - Horvaatia. Ülejäänud kõigil olen kohal olnud. Ja ma ei mõelnud üldse seda tõsiselt, et staarmängijad lähen vaatama.. muidugi, kui on tuntumad nimed kohal on kõvasti huvitavam, sest kui mingid mõttetud maakoolijalgpallurid vastas oleks, siis ma ei viitsik tõesti raisata mitusada krooni mängule + organiseerida endale ööbimispaik + võtta vaba päev koolist.
                    Ära mine kohe nii õhku täis ja järgmine kord midagi öelda tahad tule ütle näkku.
                    Ära nüüd südamesse võta, lihtsalt selline mulje sinu eelnevast postitusest jäi, et kui tulevad staarid siis tulen ka staadionile. Väga tore, kui oled nii kaua pea igal koondise mängul käinud Eestile kaasa elamas, pöial püsti Peace!
                    FC Flora

Kommentaar

Okei väga hea, kui lihtsalt selline mulje jäi kõigest .. :P Peace
                      Aga no mängu kohapealt - loodame, et tuleb järjekordselt sama palju rahvast, sest Soome vastu oli ikka parajalt inimesi. Horvaatia meeskond paberil on ilmselgelt küll väga tugev, aga äkki suudame fännide toel parima tulemuseni jõuda.

Kommentaar

Okei väga hea, kui lihtsalt selline mulje jäi kõigest .. :P Peace
                        Aga no mängu kohapealt - loodame, et tuleb järjekordselt sama palju rahvast, sest Soome vastu oli ikka parajalt inimesi. Horvaatia meeskond paberil on ilmselgelt küll väga tugev, aga äkki suudame fännide toel parima tulemuseni jõuda.
                        Koduseinte vahel suudab Eesti pakkuda päris tõsiseltvõetavat lahingut....
                        Seda on näidatud nüüd Soome, Portugali ja Brasiilia vastu (Lähiajal), usun et Horvaatia vastu minnakse ka täie auruga võitlema, kuna tegu ikkagi väga hea meeskonnaga, kus on staarmängijaid.

(Ausalt küll ei suuda praegu ennustada Eesti võitu, aga eestlasena loodan väravaid ja Eestile) rahul oleks juba mingi viigiga

Kommentaar

Viigiga oleks küll tõesti juba rahul, aga arvestades viimase aja tulemusi siis on meie ootused päris kõrgele pumbatud ja võit oleks väga ilus!

Kuna kolmapäev peaks olema ametlik päev sõpruskohtumiste pidamiseks, siis ilmselt enamus põhimängijad kah tagasi, jah?

Kommentaar

Viigiga oleks küll tõesti juba rahul, aga arvestades viimase aja tulemusi siis on meie ootused päris kõrgele pumbatud ja võit oleks väga ilus!

Kuna kolmapäev peaks olema ametlik päev sõpruskohtumiste pidamiseks, siis ilmselt enamus põhimängijad kah tagasi, jah?
                            Lindpere ei tule, Jäägrit ei ole, Kink on küsimärgi all ja Piiroja peaks tagasi olema.

Kommentaar

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
                              Lindpere ei tule, Jäägrit ei ole, Kink on küsimärgi all ja Piiroja peaks tagasi olema.
                              Kink peaks igal juhul tulema.

Kommentaar

Mis halamine ja diskussioon siin üldse käib, et kas suudame või ei suuda. Eesti paneb Horvaatia kotti. Esiteks on saadud kunagi korralik lutt, mis vajab tasumist ja teiseks Oper paneb oma praeguse väravanälja juures ajaloo riimuma. 2002 jäi tal täismaja horvaatlaste ees lõpuminuteil 1-1 väravavahiga realiseerimata ja pidime leppima väravateta viigiga, seekord neil nii hästi ei lähe.

Kommentaar

Working...
                                X