Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Fääri Saared
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
-
T*ra, ma suren vist tööle ära.
Aga üldiselt ma ei saa lokkavast joovastusest aru. Esimesed emotsioonid on küll ülevad, aga kogupilt oli päris nukker. Terve mäng koosnes ebaõnnestunud tsenderdustest ja veel enam ebaõnnestunud kauglöökidest. Olgem ausad, esimesel tunnil oli ainuke mees, kes ründes kuidagigi mitmeplaaniliselt suutis palli liigutada Vassiljev. Kingi liigitustes oli ka veel mingit loogikat, aga Operi, Puri, Kruglovi, äärekaitsjate ja Dmitrjevi ründetegevus oli lihtsalt nukker.
Aga üldiselt on jalgpall äge mäng- ühel hetkel oled nead meeskonda Rüütliga eesotsas ja 3 minuti pärast kisad tribüünil nagu eit.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMa ootasin, et see mäng võetakse klassivahele vastavalt rahulikult 2-0 ära, mitte et sellest kujuneb äpardunud 'ürituste' festival, kus rongi eest pääsetakse nii viimasel hetkel, et viib püksid kaasa. Huvitav, kas sa kiidaks 'mitmekesise üritamise' eest ka siis, kui oleks tappa saadud või räägib sinus ikkagi see võiduemotsioon?
Väravalöömine või selle tegevuse võimetus on muidugi iseasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustT*ra, ma suren vist tööle ära.
Elagu Metaxa Mõmmi limonaaadiga. Tehke keegi pommiähvardus meile siia palun.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustduubel raisk.
Elagu Metaxa Mõmmi limonaaadiga. Tehke keegi pommiähvardus meile siia palun.
Kommentaar
-
Palju on neid mänge kus Eesti kogu kohtumise domineerib? Tavaliselt lähtub koondis kaitsest, kuid vähesed mängud on sellised, kus terve kohtumine peab väravat otsima. Kõik ootasid 3 punkti, eks see jättis oma pitseri. Koondis on silmnähtavalt paari aastaga arenenud. Hoopis vähem söödueksimusi, samuti proovitakse juba söötu lükata, mitte ei tambita palli ette. Kink on ikka hea tasemega mängiga, tehnika ja löök on super head. Küll hakkavad varsti väravad ka koondise eest tulema. Itaaliaga mäng on juba midagi muud, seal saab koondis kaitsest lähtuvalt mängida ja nõelata tervalt vasturünnakutega.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMa ootasin, et see mäng võetakse klassivahele vastavalt rahulikult 2-0 ära, mitte et sellest kujuneb äpardunud 'ürituste' festival, kus rongi eest pääsetakse nii viimasel hetkel, et viib püksid kaasa. Huvitav, kas sa kiidaks 'mitmekesise üritamise' eest ka siis, kui oleks tappa saadud või räägib sinus ikkagi see võiduemotsioon?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitust
Algselt postitas lenc Vaata postitustEga see kui mees tavatööd teeb ei tähenda, et ta jalgpalli mängida ei oska.
Algselt postitas INCE Vaata postitustIsegi jalgpallikaugele inimesele jõudis kohale, miks Bärengrub on Norras pingipoissSupplies!
Kommentaar
-
Mul on üks mõte veel: Kaimar Saag pärast väravat. Ei jäänud jokutama ja rõõmustama, vaid haaras palli ja jooksis keskringi.
Väga meeldiv oli sellist asja näha.
Teine mõte veel: siin on Vassiljevit nati materdatud. Esiteks andis Vassiljev vist ju selle söödu Operile, mis värava puhul oleks olnud nii-nii imeline. Teiseks saab playmaker kahjuks olla just nii hea, kui on ründajad (või tsipa parem), kes endale üldse liikumistega ruumi tekitavad. Ründajatest ta tsipa parem oli ehk minu arvates oli tubli (eriti kui see Operi sööt tema oma oli).When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustTeine mõte veel: siin on Vassiljevit nati materdatud. Esiteks andis Vassiljev vist ju selle söödu Operile, mis värava puhul oleks olnud nii-nii imeline. Teiseks saab playmaker kahjuks olla just nii hea, kui on ründajad (või tsipa parem), kes endale üldse liikumistega ruumi tekitavad. Ründajatest ta tsipa parem oli ehk minu arvates oli tubli (eriti kui see Operi sööt tema oma oli).
Kommentaar
-
Oli mis see mäng oli aga VÕIT loeb!
Ma ütleks, et see mäng ei olnud ei ilus ega ka efektiivne. Mängisid 2 kehva võistkonda, palju praaki ja lihtsaid eksimusi. Aga emotsioon oli hea ja aitäh selle eest.
Posti ette torniks panek oli ainuõige mõte. Ilmselt Kivisilla idee.Vassiljev peaks hakkama kiiresti lisatunde võtma kui tahab heasse klubisse saada. Aga lõpp hea, kõik hea.Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar