Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Fääri Saared

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Statal näeme, raisk! Fuck TV!
    "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

Algselt postitas football2u Vaata postitust
      duubeldan
      Algselt postitas Blue Moon
      Kingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.

Kommentaar

Ei ole Eestis,

Kuna viibime Peterburis siis ei ole just alati ETV vahendusel kõige parem spordi ülekandeid jälgida. Kisub ja katkub see pildike ikka väga.
        Vahet pole ... Lähen hoian pöialt siis hoopis Venemaale, otse statal va fuck.

Kommentaar

Ülekannet kommenteerivad Marek Lemsalu ja Kristjan Kalkun

MASENDAV !!!

Kommentaar

Algselt postitas Herr Vaata postitust
            Ülekannet kommenteerivad Marek Lemsalu ja Kristjan Kalkun

MASENDAV !!!
            Algselt postitas football2u Vaata postitust

Sinisedtähemärgid.
            You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
              http://otse.err.ee/otse/etv2

nagu aru saan, siis see etv2 võiks sobida? või on tegemist mingi põhimõtelise probleemiga?
              No mina olen aru saanud, et välismaalt spordiülekannetele ligi ei lasta.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                No mina olen aru saanud, et välismaalt spordiülekannetele ligi ei lasta.
                Jalgpalli MM ei saanud vaadata(üldse ei kahetse ala Kuuse,Kalkuni jne iba),aga kergejõustiku EM näitasid,niiet valikuliselt tuleb läbi...seda siis svenssonist
                koondise mängud tulevad alati läbi,aga neid näeb siin Viasati panniga läbi teleka ka

Kommentaar

kas te kuulsite ka kui hümni lauldes laulja(Karl Madis) ütles sallis isamaa ?

Kommentaar

Pohlak ülikonnas , Rüütli ikka dressis .. ei noh?!
                    aga palju õnne Tarmo!

Kommentaar

traaaaaaaaaaaaa.. 0-1 ... Ma usun et sellel vuvuzela vennale lüüakse küll vuvuzela perse

Kommentaar

Nojah, kui ise ära ei löö, lüüakse sulle. Nüüd PEAB selle poolajala 2 kolli lööma.

Kommentaar

Peale tänast peaks siis kõigil selge olema miks meie "parim jalgpallur" Piiroja Norra esiliigas pallib, kui see mees palliga peab tegutsema siis käivad külmajudinad seljast üle.
                          Vassiljevi tsenderdused, mismõttes nagu? Mees järjepidevalt taob neid madalaid palle sinna ette posti.

Kommentaar

Mu arust Eesti ei m'ngi sugugi halvasti, aga jah..
                            Toogu Post nüüd sisse, tal vähemalt mängupraktikat ja väravaid piisavalt viimasel ajal.

Kommentaar

Yep , Vassiljevi tsenderdused on alla igasugust arvestust. Miks on vaja taguda maast palli kui õhus oleme küllaltki tugevad. Omad võimalused tuleks ka ära lüüa

Kommentaar

Working...
                              X