Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Fääri Saared

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas cáñamo Vaata postitust
    Ja Floral on pappi kuhjaga et talle maksta?
    Raha kindlasti liiga palju ei ole, aga Oper saab sügiseks heasse vormi ja siis on hea uuesti välismaale pääseda üritada. Loogiline areng oleks.

Kommentaar

Algselt postitas midfielder Vaata postitust
      Peale nimetatud kahe klubi võib veel lisada Ross County ja Silkeborgi klubi pallurid ehk 4 meest kokku platsil käinud 14-st olid täisprofid. Kuidas siis ülejäänud kümmet meest nimetada, kes mängivad Fääride koduliigas. Ehk kes otsib see leiab. Öeldu mõtet see ei muuda. See, et kerge jalutuskäik tulema ei saa, ütles ka Rüütli enne mängu, kuid ükski muu tulemus peale võidu oleks ju täielik läbikukkumine olnud. Või oli keegi, kes peaks viiki sellise koosluse vastu koduplatsil kordaminekuks.
      Minu teada oli viimasel MM-finaalturniiril ainus kaotuseta koondis selline, kus osad mehed töö kõrvalt jalgpalli mängivad. Ega see kui mees tavatööd teeb ei tähenda, et ta jalgpalli mängida ei oska.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
        Minu teada oli viimasel MM-finaalturniiril ainus kaotuseta koondis selline, kus osad mehed töö kõrvalt jalgpalli mängivad. Ega see kui mees tavatööd teeb ei tähenda, et ta jalgpalli mängida ei oska.
        Peale kõige on nende postiljonide puhul tihti nii, et saavad vaid palka, aga mängivad mingi postifirma meeskonnas. Ükskõik, kas nimetada neid proffideks või amatöörideks, suur osa nende tööst on trenn.

Kommentaar

Super emotsiooni sai staadionil, tõesti ei uskunud et siit veel võidu välja veab, aga Eesti ikka suudab! Aitäh selle super õhtu eest.

Kommentaar

Algselt postitas xrip55 Vaata postitust
            traaaaaaaaaaaaa.. 0-1 ... Ma usun et sellel vuvuzela vennale lüüakse küll vuvuzela perse
            Sorry, aga nad ei löönud mulle seda perse ega ka kuhugi mujale! Kõik oli väga okei!

Kommentaar

Ma siia maani ei usu...

Kommentaar

Ma teadsin, et peab midagi tulema. ja peale saagi esimest kolli olin kindel, et siit tuleb kohe kohe veel üks. BOOM. Aga mäng ju tegelikult oli ilus. Häiris ka veidi see, et Kinky hoidis pidevalt palli üle, kuid siiski on ta vajalik. Nurgalöögid (meie vana leib) olid ikka kohutavad Itaalia vastu me neid kindlasti nii palju ei saa. Peavad trennis rohkem harjutama.
                Aga milline EMOTSIOON. Võimas!!!!!!!111oneoneone2122111!!

Kommentaar

Algselt postitas Kristen Vaata postitust
                  Ei saa mina ikka aru miks kõik Kinki ülistavad. Olgu, löök on tal super, tehnika ka üle keskmise, aga hoiab seda kuradi palli liiga kaua ju.
                  Vassiljev oli ka täna suhteliselt kehv, aga anname andeks, ülejäänud mängud mis ma tema esituses näinud olen on väga head olnud.
                  Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                  Ühtin selle arvamusega, et Kink hoiab selgelt liiga kaua palli enda käes. Neljast situatsioonist ühel on see pluss kolmel ülejäänul miinus.
                  Nah, Kinki individuaalset meisterlikkust oligi täna vaja. Mees palli "ülehoidmise" tagajärjel ära ei kaotanud. Ta tiris vastasmeeskonna kaitsemehed liinist välja ning külvas päris korralikku paanikat fäärlaste hulgas. Oleks rohkemgi vaja selliseid mehi kes julgevad ja suudavad ka individuaalselt midagi ära teha.
                  The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

mängu kuskilt netist uuesti näha ei saa ?
                    Madridista

Kommentaar

Grupikaaslased pallisid ka erinevatel väljadel ning ainsana lahkus platsilt võidukalt Sloveenia alistades kodus Austraalia 2:0. Itaalia kaotas eile elevantidele 0:1, Serbia täna sama tulemusega kodus Kreekale. Põhja-Iirimaa alistus võõrsil 0:2 Montenegrole.
                      Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Palju pealtvaatajaid oli ? Mingid numbrid juba olemas ? Vaatepilt inimmassi osas oli üllatavalt hea igatahes.

Kommentaar

Pealtvaatajaid: 5201.

Edasipääs paistab :

Kommentaar

Pakuks mõningaid PILTE ka.
                            DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                            Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Kas keegi teab, mis ajast Mikk Saar fääri saarte väravasse kutsuti?
                              Tunne muidugi on ülev.
                              Võtan kandle ja Tiugu ühes ja elan jälle!

Kommentaar

Algselt postitas luisfigo7 Vaata postitust
                                mängu kuskilt netist uuesti näha ei saa ?
                                usun er sport.err.ee'sse pannakse ülesse millalgi, nagu pandi Soome mäng

Kommentaar

Working...
                                X