Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Fääri Saared

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Veel üks ime on siiski sündinud. LÕPUKS on koondise mängijatele nimed ka selja peale saadud. Raha nimetähtede trükkimiseks on tõenäoliselt EJL sünnist saati kogutud...

Kommentaar

Minutid tiksusid arumutult, kaotusseis, rahavas laulis väravat väravat, mõtlesin, et vennal ei pea närvid vastu, aga väga ilus keerutav löök Kostjalt, mis tabas kahjuks posti. Näitab siiski mehe klassi.

Kommentaar

Vaatan staadioni kella... aeg 21:45. Mõtlen, et kurat... kalameestelt ikka pähe ei saa, aga jah.. heal juhul lisaminutid ja vsjo, 0:1 kaotus. Ning siis paneb Saag ära. Sisimas loodan, et tuleb 2:1 kuid olen ka viigiga rahul. Eesti ründab ja kasti juurest virutatakse palli kõrgele ja kaugele, kuid jääb väljakule. Purje võtab maha ja tehakse viga... Karistuslöök - ebaõnnestub, pall kastist väljas. Ootan juba kohtuniku lõpuvile kuid ei. Jääger tsenderdab keskväljalt kasti, sealt jätkatakse ning pall veereb väravasse ja ohh seda rõõmu.. Kuradi võimas tunne oli.. Emotsioon oli võimsam, kui peale Zelinski väravat Andorra vastu.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
          Veel üks ime on siiski sündinud. LÕPUKS on koondise mängijatele nimed ka selja peale saadud. Raha nimetähtede trükkimiseks on tõenäoliselt EJL sünnist saati kogutud...
          Nimed olid seljal meestel ka näiteks Jenseni ja kuulse rombi ajal.

Sisuliselt oli täna ju tegu Andorra mängu versioonga 2 - täiustatud ja parandatud

Aga natukene emotsioone kah mängult ja näha saab, kuidas Piiroja kahel korral õhusuudluse publikusse suunab:

Kink ütleb otse, mis ta tänase kohta arvab:

Ja ka Kaimar räägib natukene:

Kommentaar

Algselt postitas zip Vaata postitust
            Pealtvaatajaid: 5201.

Edasipääs paistab :
            Jee, milline tabel. Kunagi ma oma lapselastele ka räägin, kuida me Itaalia ees alagruppi juhtisime

Emotsioon oli VÕIMAS!!!
            "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

...seda et eesti 1 värava lööb - ja seda kindlasti fännidepoolsesse/JH väravasse - selles olin 100% kindel isegi 85 mänguminutil - sest just sinna, fännide poolsesse väravasse lööb Eesti alati vähemalt ühe ( v.a. suurtele jalgpallihiidudele - ESP, BRA, Türgi ..), aga et nad 2 lõid - näitab sisu!! Tänane uni on rahutu....
              RummaBastards!

Kommentaar

Pildigalerii: http://sport.err.ee/index.php?06112545
                Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Algselt postitas Siimphoto Vaata postitust

kuld

Kommentaar

vot see on tõesti hea foto, klassika

Kommentaar

Lõpp hea,kõik hea,aga väike sita maitse jäi suhu küll...põsk ei olnud kaugel
                      Oioi kui raskelt see 3 punni tuli,keegi järgmistest alagrupivastastest ei lase meil palli nii vabalt kiigutada ja oma mängu ehitada kui täna lasti.
                      Pareiko-hea,Jääger-väga hea,Bärengrub-sitt,Piiroja-tasemel,Kruglov-hea,Klavan-kehvake,Vassiljev-alla keskmise,Dmitrjev-ok,Puri-kunagi pole meeldinud,Oper-Keskerakond,Kink-ülepaisutatud,Post-kes?,Saag-ei kommenteri,Purje-miks mitte Zenjov?...

Kommentaar

Kinky palli hoidmine ja enda peale võtmine võis tänases mängus liiast tunduda. Samas teiste vastu just seda lähebki vaja , et keegi julgeks nimoodi tõmmata aj mängu enda peale võtta. Vaadates tänaseid Kingi lööke ja ka esimese värava söötu Posti peale, tundub ta koondises ikka väga valjalik.
                        Siiski Oleks pidanud Fääre kindamalt võitma , lõpu emotsioon küll hea kuid siiski. Meil on kõik nn " PROD " seega ma arvan , et see mäng ei olnud Eestil hea. Hea oli see et punktid siiki ära võeti !
                        Itaalia kotti ja siis on korras kõik !

Kommentaar

tegin väikse motivatsiooni pildi kah

Kommentaar

Ja mina veel arvasin Saagi esimestel mänguminutitel, et krt Zenjov oleks ehk parem valik olnud - skoorinud ja piisavalt ka mänguaega klubis saanud, aga no selle mänguga vääriks Saag algkoosseisu kohta küll. 10 minutit enne mängu lõppu oli täiesti tühi tunne, et kuidas nii saab olla, 4:0 oli ju juba enne mängu kindel, aga noh tsiteerides Saagi siis: Lõpp hea, kõik hea.

Sellistel mängudel, kus puudub Piiroja kõrvale kedagi vormis olevatest meestest panna siis tuleb Klavan-Piiroja duot proovida, mitte mängitada klubis pingil olevaid mehi.
                            Vassiljevil oli halb päev, Jääger ei osanud vahepeal äärel palliga midagi peale hakata ja andis tagasi sööte, kuid lõpus mõistis et targem ikka tsenderdada. Post sai tööga hakkama ehk võttis palli maha ja Saag lõi ära. Piiroja nagu ikka uskus lõpuni, Klavan jäi üsna märkamatuks. Oper oli ka väljakul? Leiaks Opi kiiresti uue klubi, kus mängida saab siis näeksime ka Itaalia võrku löödud palli?!

Mitu lööki Fäärid raamidesse suutsid üldse lüüa ?

PS! Turvadega mingi diil tehtud, et enam läbi ei otsita?

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
                              Mitu lööki Fäärid raamidesse suutsid üldse lüüa ?
                              See värav vist oligi ainuke.

Kommentaar

Ma nägin esimest korda oma silmaga kuidas Eesti A.le coq arenal värava lööb. Ma olen seni ainult tippmeeskondi vaatamas käind. Kuigi mu sõbrad ütlesid, et pole mõttet vaatama minna aga nüüd ma arvan, et tegin õige otsuse Rüütli tegi minu arvates väga vale otsuse,et pani Kingi ründesse kuna ta oli enamus ajast ääre peal, jättes Operi üksi tippu. Dmitrijev oli minu arust väga lahja, palliga koperdas pidevalt, üritas välisküljega pidevalt omaks võtta, mis ebaõnnestus. Klavan tundub, et ei suuda enam ääres mängida, kuidagi uimane oli. Meeldis väga Jäägri mäng. Kostja keskmisest natuke nõrgem mäng samas rünnak käis tihti läbi tema ja on loogiline, et mõned eksimused tulevad. Aga emotsioon on võimas ja kuidagi und ei kipu enam tulema. Publikut tundus rohkem kui 5201 olevat.

Virisejatele ütleks ainult üht-VÕIT ON VÕIT, VAHET EI OLE KUIDAS SEE SAADUD ON!!!

Kommentaar

Working...
                                X