Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Fääri Saared

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Piiroja lõi viimase värava, mina arvan et tema peaks see MOM olema, mitte ainult värava pärast..

Kommentaar

Super elamus!

Eesti koondis mängis hästi vaatamata kuivale üheksakümnele minutile. Fäärid olid kaitses head ning City väravavaht hoidis neid pinnal. Iga teine kollkipper imeks need Kinki pommid sisse.

Itaalia vastu tuleks ka julgelt mängima minna.
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Hutskizzle Vaata postitust
        if anyone can get me video of the two goals that would be awesome

my stream was buffering every 10 seconds so i missed both goals but saw the celebrations!

awesome win! bring on them italians!!
        1:1 http://sport.err.ee/index.php?0&popup=video&id=10278

2:1 http://sport.err.ee/index.php?0&popup=video&id=10279

Kommentaar

voo, aitäh eesti koondis, sittusin püksid täis...

Kommentaar

Mäng oli uskumatu lõpuga, aga mõruda maitse jätab külge see, et Operit jätkuvalt mängitatakse hetkel mil ta põhimõtteliselt on ilma klubita ja noh nagu näha on ta totally past it.
            SAAG 4 PREZ!

Kommentaar

Täiesti uskumatu lõpp...Väga, väga oleks tahtnud staadionil olla...suurepärane lõpp. vat sellepärast ongi jalgpall maailma parim spordiala!!

Alguses ma neasin rüütlit, et miks ta Zenjovi asemel Saagi tõi platsile. Lõpuks tuli välja, et ikka õige vahetus oli.

Oper aga jah...tema on parim enne on möödas.
              Vassiljev oli uskumatult kehva täna.
              Ja ikka krdima kahju, et Puri ja Kink ei suuda eriti skoorida üldse koondise eest...väga oleks tahtnud näha Kingilt väravat, aga jah...mis sa teed, kui väravas on üks tõsiselt hea väravavaht.

A jah, Suur aitäh EESTI koondisele selle suurepärase lõpu eest...väga nautisin mängu lõppu.
              Ela ja tunne, et elad
              see on kõige lihtsam
              filosoofia, mis toimib
              sule silmad ära vaata
              tagasi, hinga sügavalt ja
              hüppa üle iseenda varju
              tule koos minuga.

Kommentaar

Tuleb 1999. aasta Meistrite Liiga finaal meelde!
                Uskumatu! Liiga hea, et tõsi olla. Suurepärane tulemas! Itaalia, siit me tuleme!

Kommentaar

Oeeh, uskumatu, super emotsioon, kui Eesti oleks 4:0 võitnud väravatega mis tulevad kõik loogiliselt mängu kestel, poleks see emotsioon pooltki nii kõva
                  Huvitav on see, et Saag mu arust mängis kuni väravateni suht sitasti, eriti ta seda palli seal ees pidama ei saanud, nagu Post-gi, tegi ühe rumala pealelöögi mingi 87. minutil vms mis lendas kurat teab kuhu..ise oli ka pettunud selle üle, poleks uskunud, et selline rehabilatsioon tuleb.
                  Mängu parim peale Saagi, kes peale nende kahe ära löömise ju midagi muud ei teinudki oleks mu arust Kink, kes teistest Eesti koondislastest mu arust justkui klass kõrgemal oli väljakul. Puri oli ka täitsa tubli vahepeal. Kostja triblas ka ju kenasti vahepeal, aga tsenderdused ja värgid olid kehvad, Dimitrijev tegi oma töö normaalselt. Polegi nagu midagi halba öelda, ei saaks ju öelda, et koondis halvasti oleks mänginud, lihtsalt ei löödud momente ära, ainuke suurem pettumus vb Oper täna. Kaitses ka eriti kedagi süüdistada ei saa, see värav oli nagu oli, suht õnnetu...
                  Ainuke keda veel oleks kritiseerinud on Post, kes ka millegagi eriti hakkama ei saanud, kuni ta Saagile super söödu peaga andis, nii et rehabilatsioon ka tema poolt.
                  Igatahes, mina ei nurise, söödeti ja loodi olukordi ju tegelikult kõik 90 minutit ilusti, küll järgmistes mängudes ära lüüakse.

Kommentaar

Algselt postitas Tim| Vaata postitust
                    Mäng oli uskumatu lõpuga, aga mõruda maitse jätab külge see, et Operit jätkuvalt mängitatakse hetkel mil ta põhimõtteliselt on ilma klubita ja noh nagu näha on ta totally past it.
                    SAAG 4 PREZ!
                    tahaks kuulda rüütli kommentaare tänase mängu kohta.Krt panna Oper mängu?kahju aga Oper oli tänase mängu kõige kehvem,ei suut palle omaks korralikult võtta ja ega need söödud läksid ka enamus fääride saagiks.fääridest isegi natuke kahju kuna tegid väga hea mängu aga meid päästis siis kaks korda Piiroja-Saagi koostöö.Kuid võõrsil saab meil nendega veel raskem olema ja ei imestaks kui nad tugevamatelt punkte rööviks.aga meie peatreener seebiks!
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

Kõigepealt peab tänama Eesti koondist hea emotsiooni eest, mis tasus kuhjaga ära 90 minutit närveldamist stiilis "me ei saa ju Fääridele kaotada noh"
                      Üldiselt suht okei mäng tegelikult koondise poolt ju, kui vb Oper ja Vassiljev välja arvata, lihtsalt realiseerimisest jäi puudu...See peaks nüüd igatahes siililegi (ja valdavale osale Eesti vutiajakirjanikele, kes rääkisid vähemalt 3-0 võidust) selge olema, et Fäärid on suure arengu edasi teinud. Aga lõppkokkuvõttes, nagu Saag ütles - lõpp hea, kõik hea. 3 punkti tabelis ja jääme Itaaliat ootama

Kommentaar

Päris hea mäng ikka, kurat kuidas oleks tahtnud staadionil sellel ajal olla

Ma arvan, et me võime isegi itaallasi üllatada
                        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas midfielder Vaata postitust
                          Amatööridele kaotus oleks ikka uskumatu bläkk olnud, kuid lõpp hea kõik hea.
                          Totaalsed amatöörid ikka küll. Väravalööja on väikesest Newcastle Unitedi nimelisest pubimeeskonnast ja väravavaht tegeleb tööst vabal ajal Manchester City nimelise pühapäevameeskonna juures....

Kommentaar

Tore emotsioon ja suurepärased kolm punkti küll, aga nii üles kütta ennast, et Itaalia või Serbia siit me tuleme, on siiski väike utreering. Kolm punkti ei tulnud ilusa mänguga, vaid meeste tahtejõust ja visadusest, millest kahjuks kõrgema kaliibriga vastaste vastu jääb vajaka.

Kommentaar

Ei saa mina ikka aru miks kõik Kinki ülistavad. Olgu, löök on tal super, tehnika ka üle keskmise, aga hoiab seda kuradi palli liiga kaua ju.
                              Vassiljev oli ka täna suhteliselt kehv, aga anname andeks, ülejäänud mängud mis ma tema esituses näinud olen on väga head olnud.

Kommentaar

Algselt postitas Matchy Vaata postitust
                                Tore emotsioon ja suurepärased kolm punkti küll, aga nii üles kütta ennast, et Itaalia või Serbia siit me tuleme, on siiski väike utreering. Kolm punkti ei tulnud ilusa mänguga, vaid meeste tahtejõust ja visadusest, millest kahjuks kõrgema kaliibriga vastaste vastu jääb vajaka.
                                Itaalia vastu peaks ju meestel veel rohkem tahtejõudu olema. Vaadates kuidas Itaalia MM-il mängis, ei imestaks ma midagi kui me nelit paar punkti saame
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X