Ma ei mäleta täpset aastat, aga minu teada ühes valikgrupis on eesti veel juhtinud , kui kaks esimest mängu olid luksemburgi ja lichtensteiniga. Võin ka eksida.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Fääri Saared
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Algselt postitas Keiss Vaata postitustasdf:
Minule tundub hoopis nii, et Fääri saari alahinnatakse ning selleks kohtumiseks polegi vaja kõiki parimaid mehi kokku saada. Praeguse seisuga on kahe põhimängija mittetulek kahtlaselt mõistetamatutel põhjustel päris suur löök koondisele ikka.
Viimane kord mindi Balti matšile ka selle jutuga, et nüüd on võimas koondis ja paneme ära. Ikka viimane koht nagu alati. Miks sa Pohlakut õigustad ja teda vahendad?
Selge see, et Lindperet tahaks koondises mängimas näha, aga see, et ta antud mänguks ei tule... no ei maksa nii valulikult üle kah reageerida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustMa oleks nagu kuskil näinud infot et kui Eesti-fääride mängu pileti ostad saad tasuta naiste Eesti-horvaatia mängu.On see tõsi?
Algselt postitas foorumid Vaata postitustmul on 2 küsimust teile tarkadele foorumlastele. Kas piletit saab ost ka arenalt samal päeval ? kas pilet sealt maksab rohkem, kui piletilevist ?
Kommentaar
-
Algselt postitas asdf Vaata postitust...staadionil ei saa sularahas maksta, järjekord võib olla pikk ja ei pruugi saada endale head kohta valida. Ehk siis eelmüügist on endal lihtsam ära osta, sest pääseb kiiremini sisse.
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustMis ajast alates sularahas maksta ei saa?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Oehjah, tundub et tuleb taas keskväljal Rüütli lemmikut Vunki näha, olenemata sellest, et Lindpere oleks keskväljal ka täiesti kehvas konditsioonis asjalikum pallur.
Aga noh fääre peaks ka ilma Lindpere ja nii mõnegi põhimeheta võitma, muret tekitav on tõesti fakt, et ega järgnevate mängude jaoks ju ta rohkem puhanud ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustMis ajast alates sularahas maksta ei saa?
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustmuret tekitav on tõesti fakt, et ega järgnevate mängude jaoks ju ta rohkem puhanud ole.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Vat sellest mina aru ei saa, et Stepanovit ei kutsuta. Rüütli ise halab, et keskkaitsesse pole kedagi panna, aga vat puhtast jonnist Stepanovit ka ei kutsu. Kumb on parem, kas Palatu või Stepanov? Eks seda teab igaüks ise, aga Rüütli jonnimise tõttu peab koondis ilmselt kannatama. Vat selliseid asju ma ei seedi!
Kommentaar
-
Eesti homne vastane: eksootiline miniriik Fääri saared - http://www.jalgpall.ee/news.php?st=s...s&news_id=1716
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar