Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Itaalia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Lisaks veel jutu lõpetuseks, et minu subjektiivne arvamus on, et Horvaatia sel ajahetkel, kui viik tuli, ei olnud kaugeltki nii hea kui praegu, ehk siis polnud juttugi suurimast.

p.s. Sõprusmängud ei ole üldse teema.
    Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
      Lisaks veel jutu lõpetuseks, et minu subjektiivne arvamus on, et Horvaatia sel ajahetkel, kui viik tuli, ei olnud kaugeltki nii hea kui praegu, ehk siis polnud juttugi suurimast.

p.s. Sõprusmängud ei ole üldse teema.
      Oot aga see tähendab siis seda, et Itaalia pole enam suurjalgpalli riik kuna ta pole nii hea kui mõned aastad tagasi???
      Aga sõprusmängude kohta õigus, kuigi vaevalt seda mängugi mõni kaotama läheb.

Kommentaar

No hea küll, mis Suur see Horvaatia siis niiväga praegugi on, kui me nüüd ettenäidatavatest tulemustest lähtume läbi aegade? Tubli jalgpallimaa, seda küll.
        Kapten Trumm

Kommentaar

Midagi erilist see Horvaatia pole. Siuke Türgi- sugune meeskond. Viimasel ajal ikka ei ole neil tulemusi olnud. aga mis Horvaadid siia Itaalia teemaasse puutuvad?

Kommentaar

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
            Midagi erilist see Horvaatia pole. Siuke Türgi- sugune meeskond. Viimasel ajal ikka ei ole neil tulemusi olnud. aga mis Horvaadid siia Itaalia teemaasse puutuvad?
            Selline arvamusliider siis või?
            Eesti saaks 9 juhul 10st mõlema käest lutti...
            Kust ikka sellised lambad tulevad,et kirjutavad,et midagi erilist see Horvaatia pole...

Kommentaar

Algselt postitas marconius Vaata postitust
              Selline arvamusliider siis või?
              Eesti saaks 9 juhul 10st mõlema käest lutti...
              Kust ikka sellised lambad tulevad,et kirjutavad,et midagi erilist see Horvaatia pole...
              millele sinu ekspertarvamus aga rajaneb? faktidele? ilmselgelt mitte.

4l juhul 4st on Eesti Itaaliale seni kaotanud (pärast taasiseseisvumist)

kuidas aga lood on Horvaatiaga? Võitnud neid pole, et ikka mitmel korral viiki mängitud.

Kommentaar

Algselt postitas xrip55 Vaata postitust
                aga ütle neile et kui vait ei jää lööd pasuna kurku
                Sellist lauset.. sellist lausidiootsust saab vaid ühe sõnaga kirjeldada üldse.. debiilne. Tule tao pasun sisse mulle siis, mitte keegi teine, vaid sina tuled ja lööd kurku selle mulle, kui siin nii kõva jutumees oled.
                --
                Lõpetage ära juba oma anti-pasun jutt. Kui tahetakse, siis puhutakse, see on ju osa fänlusest siiski. Ja ega pasunat ei puhuta jutti terve mäng, vaid vea momentidel ja sellistel tervatel momentidel. Et kui see kedagi segab siis peab olema tegu ikka tõesti väga nõrga närviga inimesega. Väljak ilma pasunateta oleks lihtsalt liialt vaikne.
                Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..

Kommentaar

Algselt postitas Janinho Vaata postitust
                  Sellist lauset.. sellist lausidiootsust saab vaid ühe sõnaga kirjeldada üldse.. debiilne. Tule tao pasun sisse mulle siis, mitte keegi teine, vaid sina tuled ja lööd kurku selle mulle, kui siin nii kõva jutumees oled.
                  --
                  Lõpetage ära juba oma anti-pasun jutt. Kui tahetakse, siis puhutakse, see on ju osa fänlusest siiski. Ja ega pasunat ei puhuta jutti terve mäng, vaid vea momentidel ja sellistel tervatel momentidel. Et kui see kedagi segab siis peab olema tegu ikka tõesti väga nõrga närviga inimesega. Väljak ilma pasunateta oleks lihtsalt liialt vaikne.
                  Ärkasid just ja unustasid tabletid võtta ja nüüd pasundad siin...võta rohud ja head ööd!!!!
                  Ei pasunatele!
                  Trummid jah!

Kommentaar

tead ikka pasundatakse küll terve mängu, nagu mingi kuradi kõrvade vägistamine 90 minutit

Kommentaar

Algselt postitas marconius Vaata postitust
                      unustasid tabletid võtta
                      Need tabletid on väga hingelähedased teil siin socceris kõigile vaatan, iga viies lause on, et võta tablette. Kuskil narkoravil käid?
                      tsiisis.. ole originaalsem.
                      Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..

Kommentaar

Pasunad on ägedad, oleksin rikkam, siis ostaksin endale ka.

Mis puutub fännidesse, siis Eesti fännid üldiselt ei laula (ehk ainult "Mõisad põlevad", kuid seda pole viimasel ajal kuulnud). Eestlased skandeerivad. Ja selles pole samuti midagi halba, lihtsalt ei tasu laulmisest rääkida. Mngi laulu lisamine sellesse skandeerimisrepertuaari on muidugi väga keeruline, sest paberilt ei viitsi keegi veerida. Kuigi proovida ju võiks.

Ahjaa, lühilaulude osas pöörduge alustuseks Tammeka fännide poole, nad on tõenäoliselt nõus sõnu laenama, sest see koondise repertuaar on ikka täpselt sama nagu 10 aastat tagasi. Näiteks laul äärekohtunikust, kus tuleb Pohlak Blatteriga vahetada, kuid käraks paremini ja ägedamalt kui "Ta on peeeeeedeeee".
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Mind huvitab, kui nüüd Pohlak staadionile sammub kas siis ka fännid rõõmsalt plaksutavad talle?
                          Soccernetis küll ja igalpool kritiseeritakse jubedalt seda meest, aga staadionil on mees ikka kuninga staatuses. Vahet-pole ma vilistan selle tüübi peale kasvõi üksi 3.septembril.

Kommentaar

Kommentaar

Kindlasti kaks kokka kaasa Itaaliast on parim valik kui Eestisse lähed

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
                                Kindlasti kaks kokka kaasa Itaaliast on parim valik kui Eestisse lähed

Loodetavasti on tegu homoseksuaalidest kokkadega, sest Angel ju remondis. Siis kohe kakanokud ka omast käest kohe võtta ehk kaks ühe hoobiga
                                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                                X