Algselt postitas kesa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti koondis
Collapse
X
-
Sa ei hammustanud irooniat isegi siis läbi, kui pilgetest laetud teksti järel kirjutasin selgelt "või siis mitte"? Nojah.Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitust
Teeme nii, et sa korraks ei pane minu avatari pilti tähele. Oleksid võinud näitena siiski Ronaldo tuua. Messi ja penaltid? nopeee
Leave a comment:
-
Markus Poom, (27.02.1999)Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustArvestades poolikus valitsevat olukorda ja Poomi eelmist hooaega siis keda kuradit seal keskel veel proovida kui mitte Poomi???
2018 a.
Premium Liigas 36 mängu, 4 väravat, 8 assisti.
Karikamängudes 7 mängu, 6 väravat
Euromängudes 4 mängu, 1 värav
U-21 - 6 mängu
Kokku ametlikke mänge 53, väravaid 11.
Leave a comment:
-
Arvestades poolikus valitsevat olukorda ja Poomi eelmist hooaega siis keda kuradit seal keskel veel proovida kui mitte Poomi???Algselt postitas RichardVonMadrista Vaata postitustTe ilmselt vihastate, aga ma ammu juba möelnud, et miks ometi teda ei kutsuta, minu arust on tore sell kes ei hoora niisama seal ees vaid ikka lööb ka. Tõsi viimasel ajal motivatsiooni pole vist ja Eesti liigasse tulek.
Jätsid mainimata, et tegemist on poolkaitsja mitte ründajaga, pennusi oskab lüüa (koska nkn vana ja varsti koondises pole), 20 väravat poolkaitsjana lüüa on siiski kõva sõna, või mitte?
Teeme nii, et sa korraks ei pane minu avatari pilti tähele. Oleksid võinud näitena siiski Ronaldo tuua. Messi ja penaltid? nopeee
Tegelikult ajab see vihale, käsi peseb käsi. Üks Poom on juba, ei piisa? Koondisekutse võiks mõned teised kes seda väärivad saada... Koondis pole naljaasi!
Leave a comment:
-
Te ilmselt vihastate, aga ma ammu juba möelnud, et miks ometi teda ei kutsuta, minu arust on tore sell kes ei hoora niisama seal ees vaid ikka lööb ka. Tõsi viimasel ajal motivatsiooni pole vist ja Eesti liigasse tulek.Algselt postitas dnb Vaata postitustPeabki Saagi koondisse kutsuma
Jätsid mainimata, et tegemist on poolkaitsja mitte ründajaga, pennusi oskab lüüa (koska nkn vana ja varsti koondises pole), 20 väravat poolkaitsjana lüüa on siiski kõva sõna, või mitte?Algselt postitas Jormma Vaata postitustNatuke premmi statistikat:
Beglarishvili
30 väravat millest 10 penaltist
suurtele (kalju, lev) löönud kokku 3 väravat ja kõik 3 penaltist
suurte (kalju, lev) vastu väravasööte 0
Teeme nii, et sa korraks ei pane minu avatari pilti tähele. Oleksid võinud näitena siiski Ronaldo tuua. Messi ja penaltid? nopeeeAlgselt postitas Kasper Vaata postitustVaadake või Messit, kes realiseerib külmavereliselt kõik penaltid, mis ta lööb.
Tegelikult ajab see vihale, käsi peseb käsi. Üks Poom on juba, ei piisa? Koondisekutse võiks mõned teised kes seda väärivad saada... Koondis pole naljaasi!Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKui Markus Poom debüteerib koondises, siis kes on veel isa-poeg paarid, kes seda teinud? Muidugi Klavanid ja Kallasted aga kas keegi veel?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: