Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti koondis
Collapse
X
-
Oleks negatiivne üllatus, kui Richard Alandit järgmiseks koondisemänguks koondisesse ei kutsutaks.
Välismaaal pallivad väravavahid (Aksalu, Igonen ja Vaikla) istuvad pingil, Igonen ja Vaikla on küll saanud mänguaega Norra 4-dal ja 5-dal levelil. Aga kas sellest piisab.Leave a comment:
-
Polegi pseudoprobleem. Piinlik on. Ise antakse kiibitsejatele kont hambusse ja kiidetakse takka ka.
Olenemata klubijuhtide arvamusest on mul häbi.Leave a comment:
-
Kuressaare portugali mõistes praktiliselt Benfica duubel. Ajalooliselt vähemalt on nii olnud. Seega, ei vaadataks väga imelikult ilmselt.Leave a comment:
-
-
Pseudoprobleem? Mis sa arvad, mis Portugalis arvataks kui mingid kõrgliiga teise poole satsi mängijad käiksid Benficaga hooajaeelsetel sõprusmängutuuridel?Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
pärast Pehrssonit räägiti täpselt vastupidist.Eesti puhul tundub välistreener peaaegu ainuvõimalik variant. Kohalikel ex-mängijatel, kes suurema osa karjäärist siinses konnatiigis ringelnud, värsket pilku küll pole. Raske valida on loomulikult, võib totaalse reha otsa astuda, ja kallim on kindlasti ka, aga teisiti nagu ei saa.Leave a comment:
-
Noortekoondistel on käsil erakorraliselt edukas periood. Podkastid võiksid seda ka kajastada, muidu on minu jaoks piinlik kuulata hala Kure mängijate Floras mängitamisest. See pole isegi pseudoprobleem.
Leave a comment:
-
Eesti puhul tundub välistreener peaaegu ainuvõimalik variant. Kohalikel ex-mängijatel, kes suurema osa karjäärist siinses konnatiigis ringelnud, värsket pilku küll pole. Raske valida on loomulikult, võib totaalse reha otsa astuda, ja kallim on kindlasti ka, aga teisiti nagu ei saa.Leave a comment:
-
-
Ei imesta kui karjääri planeerimise seisukohast on Norbert Hurt 2026 Eesti A-koondise peatreener.Leave a comment:
-
Liigutaks potentsiaalse uue peatreeneri jutu vähe õigemasse teemasse.
Algselt postitanud kasutaja Stok pooltKes see uus treener olema peaks, et ta Anierist ja Ojamaast väravad välja pigistaks?ei, absoluutselt ongi Eesti jalgpalli seis selline. Polegi midagi teha. Seega ei tasu mittekunagi ühtegi välistreenerit võtta (normaalse palga peale, mitte end "tõestama") ja koosseisus peab katsetama (samu mehi valedele positsioonidele toppides), kuni tuleb 2026, siis oleme järgmiseks tsükliks valmis. ja ühtegi kriitikanoolt ka ei tohi lendu lasta, sest "nii ongi" ja "tegelikult on kõik kontrolli all"UEFA Pro kvalifikatsiooniga Eesti treenerid, kes poleks päris ulmevalikud (nagu nt naistreenerid, Sarap, Puštov jne oleksid):See välistreenerite palkamine on ju ka üsna kahe otsaga asi. Küllap palgataks jälle mingi suvaskandinaavlane, kes üritaks ümbkaitset mängida, sest tema jaoks oleks see võimalus mõnele tugevamale klubile/koondisele silma jääda ning seda on lihtsaim teha kui on palju nappe kaotusi ning aastas 1-2 head viiki/võitu. Päris tipptreeneri palkamiseks selgelt jalgpalliliidul vahendeid ei ole ning seetõttu tundubki parim variant leida mõni eestlane, kes vähemalt üritaks natuke viisakamat jalgpalli mängida.
Argo Arbeiter
Igor Prins
Indrek Zelinski
Janno Kivisild
Karel Voolaid
Marko Kristal
Marko Lelov
Marko Pärnpuu
Meelis Rooba
Norbert Hurt
Sergei Terehhov
Tarmo Rüütli
Välistreeneritest võib boonuseks juurde panna Rogici ja Frantsevi, kellel on kategooria olemas ja kohaliku jalkaga peaksid ka kursis olema.
Pole just väga glamuurne nimekiri.Leave a comment:
-
Ründajate seis Martin Reimi ja Andres Operi poolt pulkadeks lahtivõetuna: https://soccernet.ee/artikkel/eesti-...ult-kannatadesLeave a comment:
-
Lepmetsa teema jätkuks. Tänane Postimees:
"Mida ütled neile, kellele ei mahu hinge, et sa ei oska eesti keelt?
Ma ei nõustu väitega, et ma ei oska. Olen isegi Eesti armees teeninud. Mul puudub igapäevane praktika ja seetõttu eelistan näiteks intervjuud anda vene keeles. Ma lihtsalt ei suuda end nii kiiresti ja selgelt väljendada. Aga koondises saan kõigest aru."Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: