Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Liechtenstein

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
    Ja lõpetuseks, siin foorumis käib palju EJL tegelasi ja halekokiareena muidutegelasi ilmselt ka. Palun öelge mulle, kes KURAT valib muusika, mis mängib enne mängu ja poolajal? Push Up'i "Ämblikmees". MIS MÕTTES?!?!?!???
    Mõned asjad siin elus ei muutu kunagi, siinjuures meenuvad pärast kaotust Horvaatiale kõlanud "We Are The Champions" ja hispaanlastele koduse õhkkonna loomine.

Lisaks muidugi eilne orkester, kes meie vahetuse ajal leinamarssi mängis. Mängu ka keegi vaatab või lihtsalt lastakse parasjagu seda, mis pähe tuleb?
    tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Arvamusi on erinevaid ja päris huvitav on lugeda. Mina lõpuks eile staadionile ei jõudnudki ja vaatasin vist esimest korda elus kodumängu telekast. Ja ega eriti ei kahetsegi .Nagu ma juba ammu ütlesin siis peale Flora tiitlivõitu kadus mul igasuguste sõprusmängude vastu huvi ennast kohale vedada. Telekast oli hea kordusi vaadata ja Sarapi -Kaljuveeri juttu kuulata. Sarap jagab matsu ja oskab mõtestatult asju seletada aga Markol küll soovitaks jääda lihtsalt vutifänniks.Ma tean ,et ta seda on ka kommimise võiks küll kellegile teisele jätta. Sarap on julge ütleja ,kui vaja siis lõpus kritiseeris ka Rüütli vahetusi ja väga õigesti tegi.
      Mäng oli nagu oli ei midagi ilusat meie poolt vaadatuna. Väikeriigi üsna heades klubides ,kenasti kokku mänginud meeskond tahtis rohkem ja saavutas märkimisväärse viigi. Selgelt läksime mütsiga lööma ja teisel poolajal ei suutnudki enam murrangut tuua.
      Ma ei saa aru osadest arvamustest ,kus Vassiljevit justkui pendla väljapetmises ja lõpuks veel ka sitas pendla löömises süüdistatakse. Täiesti lamba jutt .Krt. kui palju meie vastu on selliseid kavalalt väljateenitud pendlaid antud. Minu meelest just vastupidi väga targalt saadud pennal ja hea löök. Jehle pole mingi lohh vaid väga hea vv nin Kostja löök oli piisavalt tugev ja täpne. Mis kuradi jutt nagu oleks see ja teine ja siis oleks see ja kolmas.
      Mulle teeb palju rohkem nalja meie kuulsate jalkaajakirjanike ennemängu kirjutatud artiklid ,kus arutatakse selle üle palju me vastaste puuri jõuame lüüa( Ott Järvela ). Huvitav kuidas seda nimetada? Kas täielik diletantlus või teadlik udutamine ? Ainult Postimees tegi ühe üsna täpse arvamuse ,et kas Frick löönb ka meile. Ja näe lõigi !
      Ilmselt lähevad ka järgmised kaks mängu Hiina ja Katari vastu sama rezii järgi ja vastupidiselt reitingu parandamisele langeme FIFA tabelis allapoole.
      Mulle tundub ,et alagrupimängud on meilt liiga palju emotsioone võtnud ja aastalõpuks on püssirohi otsas.
      Ja kahjuks ei koosne ka fännisektor üldiselt paadunud klubifännidest ,kes teavad mida,millal laulda ja kuidas hästi või halvasti mänginud meeskonda vastu võtta vaid ikkagi mõned korrad aastas koondise mängule sattuvast jalkafännist ,kes igapäevaselt vahivad suud ammuli Inglise , Saksa ,Itaalia või Hispaania liigat. See ongi meie fänluse suur probleem ,et puudub kordineeritud ja teadlik tegevus .Karjutakse jumal teab mida ja suvalises järjekorras mõttetut repertuaari seal ,kus seda üldse pole vaja .Telekast oli see niivõrd tajutav ja kuuldav. Ei ole JH oma eksistentsi ajal sellega hakkama saanud ega ei saagi enne ,kui need inimesed ei hakka koduliiga mängude vastu huvi tundma.
      Aga ,kui veel mängust siis ei näe ma eilse viigi järel mingit katastroofi. Stiilipunkte ei antud ,alagrupi punkte ei antud ,pigem toodi natuke jälle pilvepiirilt alla ja näitas veel kord ,kus oleks vaja juurde panna. Luts oli tubli oma debüüdil ja kui poleks nii agaralt täiega pannud siis sahisenuks võrk aga mitte ei värisenuks latt. Rohkem ma mängijaid ei kommenteeri .Oli neid ,kes said hakkama ja oli neid ,kes esinesid alla võimete. Minu jaoks oli tulemus suht ootuspärane , arvasin kohe ette ,et tuleb üks igavene pusimine .
      FCF Forever

Kommentaar

Ja lõpetuseks, siin foorumis käib palju EJL tegelasi ja halekokiareena muidutegelasi ilmselt ka. Palun öelge mulle, kes KURAT valib muusika, mis mängib enne mängu ja poolajal? Push Up'i "Ämblikmees". MIS MÕTTES?!?!?!???
        Annaks ka ise palju, kui keegi mulle seda idiooti näitaks kes muusikat valib.

Kommentaar

Pöialt näidati ikka, mitme mängija poolt lausa. Ja miks ma ei peaks Lie'le plaksutama? Igati teenitud viik ja hästi mängitud, Serbia poolehoidjad plaksutasid ka meile ja see, et meie mehed nii sitad on ei tähenda et ma pean Lie' mängijatele kisama fuck you liechtenstein või boo'tama.

Kommentaar

Kes krt selle err.ee Lutsu inteka tegi?
            Nagu mingi põhikooli õpilane oleks need küsimused välja mõelnud.

Kommentaar

Ei mõelnudki tegelt sind, keegi eelneval lehel või kuskil kritiseeris Eesti fänne et nad plaksutasid Lie' mängijatele.

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                Ei mõelnudki tegelt sind, keegi eelneval lehel või kuskil kritiseeris Eesti fänne et nad plaksutasid Lie' mängijatele.
                Sa oled millestki väga valesti aru saanud. Kritiseeriti ikka ajutuid eesti fänne, kes teenitud vile asemel eesti koondisele käsa kokku tagusid.
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Ja lõpetuseks, siin foorumis käib palju EJL tegelasi ja halekokiareena muidutegelasi ilmselt ka. Palun öelge mulle, kes KURAT valib muusika, mis mängib enne mängu ja poolajal? Push Up'i "Ämblikmees". MIS MÕTTES?!?!?!???[/QUOTE]

... noh kui otsima hakata siis eks mingi loogika selles PushUpis ju on..nimelt laulis/esines selles popp-orkestris ju meie koondislane Markko Lepik... või vähemalt oli statka DJ meelest see point loo valikul....

Mäng ise üks igavamaid ja koledamaid viimaste aastate jooksul ja ausalt öeldes oli seda ka eeldada. Kui on selllised kohustuslikud võidu mängud (vs Fääri; vs Luxenbourg; vs. San Marino; vs Liechetstein jne) siis mina kardan alati enne mängu et äkki täna on see päev mil me komistame/kaotame (samamoodi nagu suurte/favoriitide vastu on vastupidine kõhutunne et äkki täna on SEE päev mil võit tuleb kodo) . Ja see nõrgukeste vastu võitmisekohustuse realiseerimine on viimastel aastatel negatiivses suunas liikumas... 2008a Fääridega mängisime 3:0 edu maha ja võistime läbi ussim...i 4:3; 2010 august fääride vastu lõime viigi ja võiduvärava 90 + minutitel, eile saime siis mannetu viigi Lichetsteinidelt kelle rahva arv on väiksem kui Tartus elanikke.... Tasub karta järgmise suve Fääri võõrsil mängu!
                  RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                    täitsid etteantud juhiseid nii, nagu antud hetkel oskasid ja mina tänasin neid selle eest.
                    Just, ma ise kuulsin kuidas Rüütli andis Kostjale juhiseid võimalikult palju valesööte teha ja Dmitijevil võimalikult palju kukkuda. Isegi Fricki värav oli paberi peal enne mängu valmis joonistatud. Tõsiselt ajudeta need vähesed kes koondise välja vilistasid...
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                      Kumb on rohkem ajudeta, kas see, kes vastavalt mängutulemusele kas ülistab oma meeskonda taevani või kirub maapõhja, või see, kes lihtsalt rõõmustab ja kurvastab koos meeskonnaga? Mina näiteks leian, et need, kes väljakul käisid, täitsid etteantud juhiseid nii, nagu antud hetkel oskasid ja mina tänasin neid selle eest.
                      Ma leian, et ainus viis jalgpallurile oma kriitikat sita mängu eest väljendada on kohapeal poistele väike sõbralik ja kollektiivne buu teha. Sest kriitika teatavasti on edasiviiv jõud. See, et hiljem foorumis mängu lahata ja ennast välja elada, käib muidugi ka asja juurde, aga otsest tolku sellisel kriitikal ei ole. Rääkida siin mingit sentimentaalset juttu koondisega koos rõõmustamisest ja kurvastamisest, no pliis, mine vaata Bambit või midagi.

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                        mehed täitsid seda nii hästi kui antud hetkel suutsid. Kindlasti nad järgmine kord pingutavad rohkem, kuna ootamatult tabas neid mängu lõpus sõbralik boo ja allapoole suunatud pöidlad ning ülestõstetud Pikk-Peetrid. Minu arvates on selline suhtumine, kus ühes mängus on mehed rahvuskangelased ja järgmises mängus mõttetud murulõhkujad, kuidagi labiilne. Ma ütleks isegi, et lapsik. Ja ma tean ise ka, et vähemalt siinses foorumis olen oma arvamusega vähemuses.
                        Ma ei saa küll aru, mis siin lapsikut on. Ega jalgpall ei ole nagu koolitükkide tegemine, et kui tervet ei jõua, teed pool. Vastuvõtt ikka vastavalt esitusele, kepp ja porgand. Ühes mängus nad ületavad end, loomulikult tublid poisid, plaksplaksplaks. Aga järgmises situvad omale kandadele, ja sina ikka kiidad? Minu meelest on see labiilne. Aga jumala eest, kui see sind õnnelikuks teeb, peksa oma pihud villi.

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                          Käi kanni või midagi. Meeskond teab ise ka, millal nad hästi, millal sitasti mängisid. Rüütli pani mängujoonise paika, mehed täitsid seda nii hästi kui antud hetkel suutsid. Kindlasti nad järgmine kord pingutavad rohkem, kuna ootamatult tabas neid mängu lõpus sõbralik boo ja allapoole suunatud pöidlad ning ülestõstetud Pikk-Peetrid. Minu arvates on selline suhtumine, kus ühes mängus on mehed rahvuskangelased ja järgmises mängus mõttetud murulõhkujad, kuidagi labiilne. Ma ütleks isegi, et lapsik. Ja ma tean ise ka, et vähemalt siinses foorumis olen oma arvamusega vähemuses.
                          Kui mehed ühes mängus rahvsukangelastena tegutsevad, tuleb neid selle eest tunnustada, kui nad järgmises mängus vaid muru lõhuvad, tuleb nende tegevuse kohta arvamust avaldada. Minu meelest on labiilne ja ajuvaba rõõmsa näoga lusikaga sõnnikut suust sisse ajada ja mõelda, et äkki on see ikkagi shokolaad. Ei ole, eilne mäng oli saast ja selgelt mängiti alla oma võimete.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                            Ma ei saa aru osadest arvamustest ,kus Vassiljevit justkui pendla väljapetmises ja lõpuks veel ka sitas pendla löömises süüdistatakse. Täiesti lamba jutt .Krt. kui palju meie vastu on selliseid kavalalt väljateenitud pendlaid antud. Minu meelest just vastupidi väga targalt saadud pennal ja hea löök. Jehle pole mingi lohh vaid väga hea vv nin Kostja löök oli piisavalt tugev ja täpne.
                            Ja kahjuks ei koosne ka fännisektor üldiselt paadunud klubifännidest ,kes teavad mida,millal laulda ja kuidas hästi või halvasti mänginud meeskonda vastu võtta vaid ikkagi mõned korrad aastas koondise mängule sattuvast jalkafännist ,kes igapäevaselt vahivad suud ammuli Inglise , Saksa ,Itaalia või Hispaania liigat. See ongi meie fänluse suur probleem ,et puudub kordineeritud ja teadlik tegevus .Karjutakse jumal teab mida ja suvalises järjekorras mõttetut repertuaari seal ,kus seda üldse pole vaja .Telekast oli see niivõrd tajutav ja kuuldav. Ei ole JH oma eksistentsi ajal sellega hakkama saanud ega ei saagi enne ,kui need inimesed ei hakka koduliiga mängude vastu huvi tundma.
                            Kolm asja...

1.
                            Ma ei soovi Kostjat mustata aga ole vähemalt niipalju aus ning tunnista, et pennal oli päris ebaõnnestunud ning joppas, et sisse läks. Kui ikka enda arvamusele kindlaks jääd, siis palun kirjelda selle löögi täpsust lähemalt.
                            video kah - http://sport.err.ee/index.php?0&popup=video&id=10749

2.
                            Fännidest niipalju, et läbi teleka helis jätsid päris hea ning hääleka mulje. Repertuaari kohta ei oska midagi arvata aga usun, et annad liiga karmi hinnangu fännisektoris viibinutele. Võib-olla on sul lihtsalt raske mõista, et suuremat osa inimesi lihtsalt ei huvita mingiks hardcore fänniks saamine(eriti veel Eesti Meistriliiga meeskonna omaks).

3. Mis värk sul selle koma ja space'i panemisega on?

Mängust arvan suht sama mida Antz eelmisel lehel kirjutas.
                            Joga Bonito!!!

Kommentaar

Kõigepealt peaks ütlema sama, mida paljud eelnevad postitajad - häbi on.
                              Aga mina ei alustaks mängust vaid juba enne mängu oli mul küsimus, et mille kuradi pärast me peaksime mängima sellise meeskonn vastu nagu LIE ? Kaotus neile oleks ju katastroof, viik oli masendav aga ometi ei oleks ka võit kui tulemus mulle mingit erilist emotsiooni pakkunud (rõõmu oleks võinud teha ainult ilus mängupilt võib-olla).
                              Enne mängu lugesin netist arvamusi ja artikleid ning imestasin, kes on need debiilikud, kes arutasid, kas Eesti võidab 3:0, 4:0 või 5:0. Lisaks kommentaaridele oli ju Järvela selles stiilis lausa artikli kirjutanud. Ka mängijad olid sõna võtnud ja ölenud, et "mütsiga ei lähe me kindlasti lööma"- yeah right et ei läinud.

Mängu oli ikka tõeliselt masendav vaadata, kui tuli 1:0 värav siis ma plaksutasin kodus teleka ees, sest just NII tulebki mängida, mitte nagu meie koondis platsil kollektiivselt kotte sügas. Eesti mängis tujutult ja ideetult. Minujaoks oli Kostja Eesti poolelt üks halvimatest- mitu korda ta üritas 20-lt meetrilt või veel kaugemalt peale lajatada ja mitu nendest üritustest raami läks ? Ja kuigi osad on vastupidist väitnud, siis minuarust penalt oli kaugelt liiga kergelt antud. Seda oli näha, et ta meelega tekitas selle olukorra. Pigem oleks võinud tulemus olla aus 1:0 kaotus, kui kohtuniku armust teenitud hale 1:1 viik, seda enam et see ei muuda ju mitte midagi.

Eilse mängu võtab tõepoolest kõige paremini kokku markofkini lause "Meeskond oli häälestamata nagu Rotterdami sadama litsimaja klaver. Punkt."
                              Kurb lugu, aga mis sa teed...

Kommentaar

Enda motiveerimise oskus on tippsportasele väga oluline oskus. Vaadake suuri jalgpalliriike, nad teevad ikka oma tulemuse ära. See ei ole ometi juhus. See näitab klassi.

Nagu eile näha oli, siis meie meestel jääb tippjalgpalli püramiidi tippu pürgimisest ikka kõvasti puudu. Puudu jääb ka meisterlikkusest. LIE mängis seevastu südikalt ja hästi ning oleks olnud ka võitu väärt.

Me oleme jõudnud sellisele nõrga keskmiku tasemele. Nüüd tuleb siit edasi minna.
                                Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Working...
                                X