Kordan minagi eespool öeldut. Liiga kaua vahitakse selle palliga ringi. Söödud on ebatäpsed, tsenderdustest ja löökidest pole mõtet rääkidagi. Tehnikat meestel pole. Ootan huviga konkurentsi koondisesse U-21 ja noorematelt. Hetkel sõidavad väga paljud mehed vana rasva peal. Puri, Post, Purje on minu jaoks mehed, kes pole suutnud end minu silmis tõestada. Esimene teeb üleasteid ja siis söödab tagasi, teine on lihtsalt post platsil, kolmas võtab 2 meest korraga ette, ilma et niisamagi palliga hakkama saaks. Oeh.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Liechtenstein
Collapse
X
-
sitt, vtt ja vankrimääre. ainus elamus, mis sealt täna sai oli külmad varbad ja meeldetuletuse, et talv on tulemas. Polegi nagu mängukohta midagi öelda.
need, kes õllet taga nutavad, neil oli vähemalt parem päev. Mitu ära jõite siis ka ja kas mäng tundus läbi selle ka parem?
Ja kas neid debiilselt plärisevaid pasunaid on seal koguaeg müüdud või oli see täna esimest korda nii?
Kommentaar
-
Minu hinnang põhiüheteistkümnele:
Londak - täiesti okei mäng. Kõik mis tegema pidi, tehtud sai. Väravas teda süüdistada ei saa.
Jääger - Polnud viga. Ei teinud midagi tavatult head, aga ei teinud ka midagi kehvasti.
Rähn - võta või jäta, aga minu silmis täna üldse parim eestlane platsil. Eksis ka tema, aga siiski...
Stepanov - oma parimate päevade hale vari. Ei oskagi midagi rohkem öelda.
Sidorenkov - see mees on kindlasti võimeline enamakski. Ei olnud hea mäng.
Purje - ei saaks öelda, et tahtmist pole, aga kipub liialt rabelema ja nii kõik head kavatsused untsu ka lähevad.
Dmitrijev - minu silmis väga nõrk mäng temalt. Sellise kontrolliva poolkaitsjana ei saa lubada omale Eesti III liiga tasemel sööte.
Vassiljev - temast oleks küll palju rohkem oodanud. Tavatult palju valesööte ja tihtilugu ka valeotsuseid. Penalti teenis ja selle ära ka lõi, aga olgem ausad, penaltit väärt see küll polnud.
Kruglov - ma ütleksin, et üsna tavapärane mäng temalt. Üks väheseid, kes mängis nii nagu ta seda alati teinud on. Ei langenud allapoole oma nivood.
Kink - samuti mängis oma üsna tavapärase mängu koondises: hoidis liialt palli ja kaotas selle. Nagu PraS-ki märkis, et "kõik, mida ta teeb on sarnane ja vsjo". Kui mõni ta lugematutest üritustest väravas maandub on kõigi silmis kangelane, aga tegelikult pole ma temalt tõeliselt head mängu koondises näinudki, just mänguliselt.
Saag - ei mänginud kehvasti. Esimesel poolajal oli ehk ainus mees, kes tõesti tuli platsile seda mängu võitma. Potentsiaali on selles mehes küll ja küll.
Kokkuvõte: Tõenäoliselt mindi mõningaste viimaste mängude baasilt seda mängu väga ülbelt mängima ja karistus oli käes. Ei ajaks üldse siin süüks seda, et me polnud oma parimas koosseisus. Me polnud kaugeltki mitte ka kehva koosseisuga."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Tahtsin ka öelda, et loodetavasti polnud Kostjal kosilasi statal, täiesti masendavad sööduvead ja pennu oli ju ka selline, et nibin nabin jäi tõrjest puudu. Stjopa tegelt oli rahu ise kui mitu korda kaitses ei lahminud tühja vaid andis täpse lühikese söödu täpselt omadele, esimesel poolajal oli see klaarimine ohtlik ainult. Rähn mängiti ju mitu korda rohkem üle kuigi Stjopa läks värava olukorras mõttetult söötjat häirima, oleks kohale jäänud oleks ehk jõudnud vahele.
Salvestasin soome mängu lõpu, 8-0 ja Litti jättis kodupublikuga hüvasti, aeg on pojad Eestisse mängima tuuaINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Kas Pareikol juhtus midagi trennides või toodi ta koduigatsusest lihtsalt paariks päevaks Tallinnasse (mitte, et värav Londaku süü oleks olnud)? Mina küll ei näinud, et mindi mingeid reitingu punkte võtma. Viigiseisul ründaja välja ja poolik sisse. Katsetame siis katsetame aga kuhu jäi ründaja Gussev ( eriti kui valikust langesid nii Zenjov kui Oper)INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustKas Pareikol juhtus midagi trennides või toodi ta koduigatsusest lihtsalt paariks päevaks Tallinnasse (mitte, et värav Londaku süü oleks olnud)? Mina küll ei näinud, et mindi mingeid reitingu punkte võtma. Viigiseisul ründaja välja ja poolik sisse. Katsetame siis katsetame aga kuhu jäi ründaja Gussev ( eriti kui valikust langesid nii Zenjov kui Oper)
teiseks - liiga kallis kaup, et eestisse transportida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar