Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Liechtenstein

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Staadionitribüünilt vaadates tundus kõige silmapaistvam mängija Dmitrijev. Mängu peale kukkus ja libises nii PAARKÜMMEND korda, eksis söötudega ja pallita liikumine jättis purjakil inimese mulje. Iseloomustav sõna mis meelde tuli, on "täielik kloun".

Kommentaar

Ma arvan, et ühest väravavahist oli täna küll.

Kommentaar

Sõprusmängude eesmärk peaks olema ettevalmistused valikmängudeks.See eeldab,et platsil kasutatakse põhimehi kes saavad koosmängu lihvida.ei saa aru miks pareiko pingile jäi?see tänane mäng nüüd küll tulevikuks midagi juurde ei andnud kui aint seda,et nii mõnegi põhimehe puudumine annab kohe tunda
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
          Sõprusmängude eesmärk peaks olema ettevalmistused valikmängudeks.See eeldab,et platsil kasutatakse põhimehi kes saavad koosmängu lihvida.ei saa aru miks pareiko pingile jäi?see tänane mäng nüüd küll tulevikuks midagi juurde ei andnud kui aint seda,et nii mõnegi põhimehe puudumine annab kohe tunda
          Omapärane arusaam muidu, aga millal siis uusi katsetada?

Kommentaar

Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
            Mõtetu mäng. Mõtetu tulemus. Rüütli mõtetud vahetused. Nelja paiku kaalusin tõsiselt, kas hakata Tln poole sõitma või mitte. Ei viitsinud. Jumal tänatud.
            mõtetu kirjutatakse kahe tt-ga
            ise jäin täitsa rahule muidu, see pall latti oleks võinud ikka sisse minna.

Kommentaar

Mingi mäng pärast võitu Serbia üle ju pidi eesti maa peale tagasi tooma ja et see just nüüd juhtus on ju positiivne sellesmõttes, et tegu on sõpruskohtumisega, mitte EM-valikmänguga. Poisid saavad väga hästi aru, et alahinnati vastaseid ja mindi lõdva jalaga mängima. Loodetavasti sellest nüüd ka õpitakse
              “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                Katsetame siis katsetame aga kuhu jäi ründaja Gussev ( eriti kui valikust langesid nii Zenjov kui Oper)
                Kui sa pead silmas Vitali Gussevit, siis ta peaks viibima Eestis ja hetkel taastub vigastusest.

Pettumus, täielik. Mõlema poolaja algused olid keskvälja ja sealjuures kapten Vassiljevi poolt kohutavad. No mees tegi kokku vist kümmekond sööduviga, eriti hakkasid silma kehvad esimesed pallipuuted. Heaküll, väljak polnud just tasaseim, aga siiski, mehelt, kes soovib talvel klubi vahetada oodanuks enamat. Hea et teenis penalti ja ära lõi.
                Kaitsest: hea mulje jättis Stepanov, tuli jugelt keskväljale ja aitas palli liigutada, Rähn seevastu oli aga üsna ebakindel, äärekaitsjad tegid täna rahuldava mängu.
                Kink oli taas üsna kahvatu, eks vähesem mänguaeg Inglismaal on võrreldes Ungari aegadega väikse pitseri jätnud, küllap kogub end talvega. Saag rassis ja töötas aga ma usun et oma osa on ka sellel, et hooaeg hakkab läbi saama.
                Luts jättis oma teenitud mänguaja jooksul positiivse mulje, kuigi selle võimaluse oleks võinud siiski raami sisse suunata, loodetavasti teenib sel aastal koondises veel mänguaega.
                Ja nüüd kustumatu tähe Kaljuveeri juurde. Uskumatu mees ikka. Tsenderdus on ebaõnnestunud pealelöök, pealelöök on ebaõnnestunud tsenderdus jne jne. Ma saan aru et mees elab jalgpallile hinges kaasa aga kommenteerimise võiks siiski teistele kolleegidele jätta, jube piinlik hakkab ikka kohati.

Kommentaar

Pohh, ärme pead norgu laseme, mehed saavad ise ka aru, et keerasid endale ja fännidele käru.
                  Küllap järgmine kord võtavad end kokku - kui ei võta, siis võib bashida

Aga 2- minu poolt täna nagu juba mainitud sai.

Kommentaar

Mäng oli tõesti kohutav. Vassiljev oli nagu teine inimene seal väljakul ja väiksena esimest korda jalgpalli trennis juba räägiti, et diagonaalselt maast keskväljal äärest-äärde sööt on ohtlik ja eksis mitu korda nii, korra veel eriti ohtlikult. Kink proovib ja üritab, tihti ta ei jõua kuhugi aga minuarust siiski paneb ta mängutempot peale kuigi veel ei ole mingeid tulemusi see toonud - tõesti loodan, et suudab veel ennast arendada ja hakata oma teravust kasutama hästi, sest materjali temas on.
                    See meeldis, et eestlased olid normaalsed ja plaksutasid viisakalt ikka Liechtensteini mängijatele, sest tõesti mängisid hästi ju. Staadionil oli kuradi külm, nagu näha oli siis oli uus lipp ka platsis ja täitsa ilus. Rahvast vaatasin algul, et päris palju aga ikka tuli sinna ~2000 juurde.

Kas asi on minus, aga enam ei pasundata nii hullult ja kui pasundatakse siis õiges taktis? Aga noh, täna oli 2000 pealtvaatajat ka ja sellise ilmaga tulevad tavaliselt ainult tõelised fännid kohale, see jättis ka märgi pasunate kohta.

Kommentaar

Sisuliselt esindab sõprusmängudes koondist kolme sorti mängijad:
                      1. Mängijad, kes ei taha ennast lõhkuda.
                      2. Mängijad, kes ei saa koduklubi eest platsile ja on jubedas alavormis.
                      3. (enamasti koduliiga) Mängijad, kes tahaksid põlevate silmadega platsile joosta, aga kuna on vaja reitingupunkte, siis neid ei julgeta platsile panna. Noh, välja arvatud viimased 10 minutit.

Täna olid kahjuks suurema osa mänguajast platsil esimesse kahte kategooriasse kuuluvad pallurid. Jubedalt palju praaki ja munadeta mängu. Noh, Kostjat võib kritiseerida valesöötude eest, aga ta vähemalt üritas palli ette anda ja diagonaalsöötude/pikkade pallidega kaitse taha kaaslasi vabaks mängida. Enamus meeskonna esimene ja ainus mõte oli pall tagasi mängida. Notraküll.

Positiivselt võikski ehk välja tuua vaid Saagi, kes üritas ja Lutsu, kes üritas (ehk liiga agaralt ja ummikussejooksvalt, aga siiski).

edit:
                      Ma oleks tegelikult palju parema meelega sellist algkoosseisu vaadanud (Minkenen/Nahk asenda Kostja/Dmitrjeviga ja Toom Londakuga):

Vähemalt oleks olnud üritamist ja ehk oleks tulemuski positiivsem olnud.

Kommentaar

Mis kuradi pärast ma pean ennast vedama staadionile külmetama, mis kuradi pärast ma pean ennast laskma järjekordselt turvade poolt läbikäperdada, et sellist mõttetut jama vaadata.

"Kas on kaasas oma jooki-sööki-pürot-pommivööd?" Mida fakki, kas olen idioot, rosolje-viinmahlaga kaasa.., perse, mida vittu, ma tulen vutti vaatama, mitte kodukööki-baarikappi statale vedama.
                        Andke mulle paar õlut tribkal, külma ilmaga klaas hõõgveini, kõrvale vorst-pirukas ja kõik. Turvarisk, fakk , läbiotsimine nagu krimkal. Perse ruudus! Eesti jalgpallikultuur = turvakultuur...

Kui see käperdamine ei lõppe, vaatan järgmist koondisemängu kindlalt telekast nii nagu mu mitmedki tuttavad ja rahuldan oma vutikirge odavlende näppides, mujal vutti asjatundlikult ja vutifännidesse inimlikult suhtuvate riikide klubi/koondisemänge tšekkides.

Ja muudkui hõiskame "Heia Eesti.. heia Eesti" Luts tuli vahetusest sisse, pasunakoor venitas leinamarssi, Eesti 0-1 suhu saamas aga publik laulab võidulaule...ajuvaba!
                        Vilet, totaalset vilet oleks pidanud sellise tahtejõuetult hädise jama eest koondisele andma, vilet ka asjatundmatule ja kaanonit möödalaulvale publikule.

Perse, oleks siis veel uimastest eestlastest koosnev koondis aga algrivistuses 6 kuuma vene poissi, kes temperamendilt peaksid ju kohe andma hakkama aga mängisid kui viimased "gorjatšije estonskije parni" vene anektoodis.
                        .

Lutsi debüüt oli ainuke positiivne moment kogu selles horroris, kahju, et põiklatt 10 cm kõrgemal polnud.

Iga teine Flora Meistriliigamäng on ka võitluslikum kui tänane koondise esitus.

Pealtvaatajaid: 1909----hale!!!!

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                          Mis kuradi pärast ma pean ennast vedama staadionile külmetama, mis kuradi pärast ma pean ennast laskma järjekordselt turvade poolt läbikäperdada, et sellist mõttetut jama vaadata.

Kui see käperdamine ei lõppe, vaatan järgmist koondisemängu kindlalt telekast nii nagu mu mitmedki tuttavad.

Ja muudkui hõiskame "Heia Eesti.. heia Eesti"
                          Vilet, totaalset vilet oleks pidanud sellise tahtejõuetult hädise jama eest koondisele andma.

Perse, oleks siis veel uimastest eestlastest koosnev koondis aga algrivistuses 6 kuuma vene poissi, kes temperamendilt peaksid ju kohe andma hakkama aga mängisid kui viimased "gorjatšije estonskije parni" vene anektoodis.

Lutsi debüüt oli ainuke positiivne moment kogu selles horroris, kahju, et põiklatt 10 cm kõrgemal polnud.

Iga teine Flora Meistriliigamäng on ka võitluslikum kui tänane koondise esitus.

Pealtvaatajaid: 1909----hale!!!!
                          Lutsu*

Kommentaar

Algselt postitas peters Vaata postitust
                            Ma arvan, et ühest väravavahist oli täna küll.
                            Sergei lennutati niisama siia?
                            Algselt postitas urmar Vaata postitust
                            aga millal siis uusi katsetada?
                            Läheb eelnevalt tsiteerituga kokku: Väljaütlemiste järgi mindi ju reitingu punkte noppima. Katsetada saab ka detsembris kuhu nagunii paljud põhimehed ei tule!

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                            esimeseks - ta ei mängi vist eriti seal
                            teiseks - liiga kallis kaup, et eestisse transportida.
                            Midagi vast ikka mängis aga keegi ei tea ju ta vormi täpselt ja täna jäi ilmselgelt ründajatest puudu. Variant oleks Saag lõpuni jätta või tõi sinu arust Mošnikovi sisse vahetamine mingi uue käigu? Nagu siin juba selgus siis Gussev ravib vigastust, nii et oleks võinud vabalt mõne noore ründaja juurde tuua, eriti vaadates kui tühja Post jooksis viimastel minutitel üksi ees rabeledes. Anier, Ojamaa, Jevdokimov
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Ertai Vaata postitust
                              Pohh, ärme pead norgu laseme, mehed saavad ise ka aru, et keerasid endale ja fännidele käru.Küllap järgmine kord võtavad end kokku.
                              See on hea plaan. Võiks veel San Marino ja Vatikaniga ka paar "võitluslikku" viiki teha ja siis paneks koondis kindlasti Itaaliale, Serbiale ja Sloveeniale ära.

Kommentaar

Ei tea kesa kas sa näed selline terrorioht välja aga mis käperdamisest sa jahud koguaeg? Minu staadionile sissepääs oli täna nii - andsin pileti, et see masin ära loeks pileti, läksin trepist üles ning siis turva ütles "tahaks piletit ka korraks", andsin pileti ära ja küsiti kas relva või oma sööke/jooke on (ei katsunud kordagi), vastasin ei ja olin sees. 3 sõbraga oli samamoodi

P.s - kesa peale igat flora /koondise mängu lbuad sa mitte staadionile enam tulla

Kommentaar

Working...
                                X