Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Liechtenstein

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

@kesa

Tõesti, aitab küll sellest turvade halast. Ma ei vaidlustagi seda, et mujal on vb vähem käppimist ja asja, aga no krt mis siis? Kas tõesti paar sekundit läbiotsimist rikub sulle absoluutselt kõik? Kui jah, siis sel juhul soovitaks sul tõesti edaspidi mänge telekast vaadata. Sinu juttu lugedes hakka või mõtlema, et turvad keeravad igale fännile kotid taha või midagi.

PS. Olen nii mõnigi kord ise staadionil mängu vaadanud ning mingit jubedat elamust seoses läbiotsimisega ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
      Ei tea kesa kas sa näed selline terrorioht välja aga mis käperdamisest sa jahud koguaeg? Minu staadionile sissepääs oli täna nii - andsin pileti, et see masin ära loeks pileti, läksin trepist üles ning siis turva ütles "tahaks piletit ka korraks", andsin pileti ära ja küsiti kas relva või oma sööke/jooke on (ei katsunud kordagi), vastasin ei ja olin sees. 3 sõbraga oli samamoodi

P.s - kesa peale igat flora /koondise mängu lbuad sa mitte staadionile enam tulla
      Mis väravast sisenesid?
      3. väravast käperdati kõik läbi.
      Täna käperdatakse läbi- olete rahul, homme antakse jalaga munadesse, ikka olete rahul, stiilis aga mulle anti nõrgalt, ei pand tähelegi, ajupestud ahvid, kas teil väärikust polegi?

Kommentaar

Marchello, ma olen sinuga nõus, et mäng oli jama ja ka vahetused olid viletsad ehk täpsemalt väljendudes läks mäng peale neid hullemaks ning puudu oli ründajatest. Mäng meenutas justkui eelmise aasta Florat.

Kuid katsetamist täna küll eriti ei olnud, enamus aega mängiti ju tugevaimas koosseisus, jäta see pareiko ka nüüd rahule. Londak vähemalt sai hakkama.

Ka detsembris on vaja reitingupunkte noppida.

Kommentaar

Kesa ja päris ausalt ka mina olin 3.trepp, kui pileti leian taskutest võin veel pilti ka teha oma piletist ja olid viisakad turvamehed. Ka lahkudes (4.trepp) olid viisakad ja isegi ütlesid head aega mulle enda algatusel.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
            Mis väravast sisenesid?
            3. väravast käperdati kõik läbi.
            Täna käperdatakse läbi- olete rahul, homme antakse jalaga munadesse, ikka olete rahul, stiilis aga mulle anti nõrgalt, ei pand tähelegi, ajupestud ahvid, kas teil väärikust polegi?
            Ei tasu nii nõrk olla, et läbiotsimine võtab eneseväärikuse. Liigne ego pole kunagi hea.

Kommentaar

Kuulge, šeffid, te võite mind kiruda, et pidevalt ühte ja sama korrutan aga võtke seljakott selga, ronige lennukisse-bussi või minge kasvõi jala aga peale paari välisriigis nähtud -kogetud vutimatši olete te minugu sajaprotsendiliselt nõus. See, turvasuhtumine, mis valitseb meie staadionitel vutifännidesse on ülemõistuse ülepingutatud.
              Seda enam, et meie vutipublikunumbrid on sisuliselt häbiväärselt olematud.

Või olge rahul ja küürutage asjatundmatute turvapedede ees edasi.

Kommentaar

Siim Lutsu kommentaar, tundub väga sümpaatne pallur olema

Kommentaar

Sai siis Triobet VIP Lounges käidud ja noh tuleb tõdeda, et Eestis ongi ju ainult nn. rikkuritel hea elada mitte, et mina sinna kuuluksin aga pmst on nii. Seal nö kolme käiguline buffet restorani toitude kvaliteet ja valik jättis küll tugevalt soovida eriti kui pilet 750 eek maksis aga samas oli hea soe ja vaade ülevalt alla fännitribüüni vastas. Tasuta õlu maitses ka hästi kuigi leppima pidi ainult ühe valikuga...ja isegi osta ei olnud võimalik teisi marke. Veider. WC-s polnud isegi seal paberit, et käsi kuivatada aga Pohlak räägib EM-i korraldamisest omal 1. korrusel olevad ruumid aastaid pind kasutamata ja sisetööd käimas..see selleks. Keegi läbi ei otsinud. Kõik olid viisakad mitte nagu tavaliselt. Mõnus. Ehk siis kui pappi on valab sulle lipsustatud kelner õlle välja ja saad rahulikult vutti nautida ning kõrvalolevast tv-st kordusi vaadata soojas. Kellel pappi pole lasebki end alandada. Lihtne. Aga ainult Eestis vist.

Mängust rääkides erineb tv vaatajate ja mängul olnute jutt kardinaalselt nagu ikka. Meite meeste tase oli täna kohutav samas selja tagant vaadatuna tunduski pennal olevat täpselt nagu ka kohtunik seda olukorda nägi järele joostes 0 nurga alt. See selleks. Vastaste värav oli ikka paras šokk ilmselt kõigile ja päris koomiline oli vaadata aeglast Rähni 36 aastasele vanamehele järele löntsimas valesti olukorda hinnates. Kus oli sel hetkel paremkaitses olema pidanud Jääger?

Stepanov klaaris ilusti enamus olukordi ühepuute sööduga omadele mida oli meeldiv jälgida aga vähemalt ühe suure prohmaka tegi ta ka. Kink ei sobi lihtsalt ründesse. Arvan, et tänu temale oli meil ründes 1,5 meest ja teravus olematu. Toodi asemele Post, kes äärelt ei saanud ühtegi kvaliteetset tsenderdust pea peale. Paar edasi suunamist sai teha. Patt nuriseda, sest kõik ju teavad nagunii, et tema trump pole kiirus ja tehnika vaid peamäng. Miks siis aga talle ei suudetud sööta? Üldse jäi puudu eelkõige ründeteravusest ning siin tuleks vaadata peatreeneri valikutesse mitte kritiseerida Vassiljevit kui Kink enda mehe selja taga passib ja õigel ajal ei avane. Väga raske on siis palli kuhugi anda. Milleks kasutada kaitsvat poolkaitsjat nagu Dmitrijev või kaitsvat äärt nagu Kruglov (nähtamatu mees) nõrgema vastase vastu on ka küsitav. Tuleks rünnata ja suruda suuremate jõududega. Hirmuga kartsin, et äkki tuuakse "super ründav" Vunk ka veel sisse. Mängu lõpus toodi hoopis Mošnikov kes jäi mänguskeemis täiesti nähtamatuks ja tulemuseks me ei saanud isegi palli ehk siis Tarmo Rüütli on tore mees aga ühe ründajaga mängu lõpus (Post) ongi meil raske väravaid lüüa.

Pareiko minu teada pidi Celticu esindajatega kohtuma Eestis - soovitan lugeda rohkem meediat siis küsimusi vähem. Tema mängud Tomski Tomis on nagunii mängitud - no las Londak siis saab oma võimaluse. Kuigi värava olukorras jäi ta sarnaselt Aksalule usbekkide vastu õigeaegselt vastu jooksmata ega riskeerinud vastutulekuga ilmselt siis lootis, et Rähn ikkagi jõuab tee ära lõigata (lol) ning sellise klassiga mehel oli palli lükkamine üksinda taha posti lihtne kui vv. nurka väiksemaks ei tee. Luts oli väga aktiivne ja proovis mehi ind ette võtta - kiitus. Teised ainult söötsid vähemuses olles vastaste väljakupoolel. Vilets taktika - peaks proovima rohkem ette võtta, et vastaste kaitseliin korrakski käriseks. Isegi kui suudeti vaenlase väed korraks segi paisata oli meie rünnaku tempo enamus mängu väga aeglane. Selle asemel, et kiirelt sööta ja pallita mängijad vabadesse kohtadesse liiguks veeretati niisama taga eriti paistis silma Rähn, kes lausa pidi iga kord vähemalt 3 puudet tegema enne kui suutis palli vabasse äärde toimetada, et rünnakut algatada. Eesti rünnak oli nii kergelt loetav ikka. Üldiselt võidab meeskond ja kaotab treener ja täna nii see just oligi. Kummalised valikud ikkagi eriti ründajate osas (oleks võinud siis kasvõi Anieri või Jevdokimovi proovida) ja tuleb tõdeda, et kui meil paar paremat meest puudub siis olimegi vastast väärt - võrdsed meeskonnad. Au Lichtensteini poistele. Samas ega neil ka tervet võistkonda koos polnud - ilmselt ei saanud nädala sees töölt vaba päeva...

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                    Marchello, blabla
                    Lihtsalt hale kuidas üks seniilne vanamees üritab "ära panna" kellegi nime väänates. Mind tõesti ei huvitaks aga kas sa tõesti aru ei saa, et see on hale?
                    Mis muusse puutub siis ma ju küsisingi kas Sergeil tervisega midagi või mille krdi pärast ta siia lennutati, eriti kui tal juba nädalavahetusel mäng. Kui oli plaan Londakut ( normaalne mäng) terve mängu kasutada siis oleks võinud tõesti Pedõki või Lepmetsa või kellegi noore kaasata mitte lennutada Pareikot kui tüübil seisab ees võimalik "elu variant" suurteks muutusteks!

Kuulge, šeffid, te võite mind kiruda
                    Või olge rahul ja küürutage asjatundmatute turvapedede ees edasi.
                    kesa, sa ei arva, et mõnedele meeldib see lihtsalt mida meie taunime
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Kui see käperdamine ei lõppe, vaatan järgmist koondisemängu kindlalt telekast
                      mitmendat korda sa seda lubad juba?
                      mis mõttes "miks ma pean" - aga ei peagi ju..?

nendes publiku ja turvariski juttudes on enamasti mitu täitsa õiget punkti, aga no tra kaua võib jahvatada siin foorumis sellest. Mine räägi Aivariga, pommita EJLi vastavasisuliste meilidega, võta otse turvafirmaga ühendust - st tee mida iganes, mis võiks ka reaalselt olukorda muuta. Igapäevaselt foorumis ohkimine on ülekaalukalt kõige vähem tulemust toov variant. Ja no samas tõesti, eneseväärikus ja jalaga munadesse, wtf. On ka jah ennastki läbi kobatud ja on ka ülbe ahv sattunud väravas vastas seisma, aga kui see terveks õhtuks tuju ära võtab, siis tõesti misasja.

mis veel Kaljuveeri puudutab, siis LIE meestel oli ka korra "tugev pealelöök Frickile". ehk siis lihtlabane ettesööt enamvähem keskringi kandis.
                      ja see lakkamatu Sarapile peale/vahele rääkimine on lihtsalt matslik.

mängust endast niipalju, et... meh. Ehk jääb vähemalt meelde, et lõdva emmiga ei minda kellegi vastu peale. Kuigi miks seda peab jälle ise reha otsa astudes meelde tuletama, on omaette küsimus.
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Ahjaaa, kas Eesti äärekaitsjatel on mingi käsk antud, et keskjoone lähistel tuleb pikk ette põrutada ja ise ei tohi edasi vedada või nt seinaga edasi liikuda või lühemalt ette sööta äärele vms normaalne lahendus?

Eriti käib Jäägeri kohta.
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Täielik shit oli mäng,mulle tundus nagu sunnit66l oleksid jalgpallurid ja see penalt,nujh liigakergelt.

Muide Venemaa VS Belgia,mille Venelased 0-2 said sisse,vilistas Eesti kohtunike brigaad,eesotsas hr.Hannes Kaasikuga.
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                            Lihtsalt hale kuidas üks seniilne vanamees üritab "ära panna" kellegi nime väänates. Mind tõesti ei huvitaks aga kas sa tõesti aru ei saa, et see on hale?
                            kuule, see nimevärk oli nüüd küll juhuslik eksimus. Vabandan selle eest.

Aga võiksid ikkagi mõelda tõsiselt sind vaevavast probleemist.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                              kuule, see nimevärk oli nüüd küll juhuslik eksimus. Vabandan selle eest.
                              AHAHAHAHAHAHAHahs<ahshaudhahshahhahahah sütti palun.

Kommentaar

Uskumatu, et koondis, kes lubab kodupublikule pakkuda viimases (kodu)mängus ilusat jalgpalli ja emotsioone ja võitu, suudab ennast sellise kääbuse vastu sõna otseses mõttes täis sittuda...
                                Masendav. Hinne 2+? 2-? Tra, mis hinne? Sellistele vastasesse üleolevalt suhtuvatele koondislastele pole mingi positiivne number aktsepteeritav.
                                Kellega me mängisime?

Ja nagu arvata oligi, kuulates nüüd Rüütli mängujärgseid vabandusi: nõrku pole, vastane mängis hästi, lälllällläällääää... No mees, võta kokku ennast. Ole vähemalt pisutki sellise pasa suhtes (enese)kriitiline! Vaata oma taktika ja meeste suhtumine üle!
                                Ah et vastane oli hästi valmis ja võitles iga palli pärast ja nad on harjunud seda tegema? WTF mees!? Mida meie mehed on harjunud tegema, munni sügama või?
                                Kui nii, siis saadi ju tõesti ülesandega hakkama!

Juba ette võeti endale see kuvand, et vastane on ju kaitses pidevalt kogu satsiga pallitaga ja meil tuleb kiiresti rünnakule lülituda. No väga hea plaan, aga...
                                Teostuses matkiti kohalikku IV liigat, kus taga-keskel-ääres palli võitnuna, see kohe -nätaki!- umbes ette virutatakse. Vahe on selles, et õlleliigas järgneb sellele tihti skooritegemine, aga täna jätkati seda lolli järjekindlusega vaatamata tulemusele, mis oli ümmargune null.
                                Ja samal ajal lükkas vastane peenelt igal pool söötu.

Halb on vaadata, kuidas ei anta endast kõike, ollakse üleolevad, imetakse ja siis tuuakse lollakaid vabandusi.
                                Staadionil oli häbi olla. Nagu oli häbi paari aasta eest fääride vastu. Ja sel aastal usbekkide. Ja sel aastal fääride.
                                Tra millal te sellest õppust võtate?? Teie jaoks ei ole nõrku vastaseid rsk!
                                Ei piisa kui krae on üleval ja mängite teisejärgulistes liigades. Võidelda on vaja. Selle vaatamiseks tulevad fännid staadionile. Ja elavad kaasa. Tänane oli üks suur mõttetu pask, millest polnud kasu mitte kellelegi!
                                Oot! Või...? Oli ikka! Liechtensteinile! Või saame ikka võitlusliku viigi eest mõned punktid ja tõuseme rankingus? See oli ju eesmärk? Või mis?

Ja eriline "kiitus" fännidele, kes ennastunustavalt peale mängu aplodeerisid.
                                Ja veel tormilisem neile, kes vastastele enne viimaste riietusruumi minekut vilistasid. Te olete idioodid!
                                Vastane oli see, kes vääris kiitust. Meie meeskond ei väärinud mitte emmigi.

P.S. Raio ei ole mitte ainult asendamatu keskkaitsja, vaid ta on ka asendamatu kapten, kes sellises olukorras meestele õige sõnumi saadaks ja üritaks elu sisse peksta.

P.P.S. Need kes ütlesid, et Dmitrijev oli täna ok, te vaatasite ikka sama mängu või?

P.P.P.S. Häbi Eesti koondis, häbi!

Kommentaar

Working...
                                X