Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Liechtenstein

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas nurmalna Vaata postitust
    Publikuarvgi näitas, kui ebaoluline see kohtumine oli.
    kas sa oled debiilik või lihtsalt puudega?

Kommentaar

Algselt postitas nurmalna Vaata postitust
      Korralikult olete siin üle keenud ikka.

Muidugi oleks pidanud täna võitma, aga...no ma ei tea, koondist sõimama hakata selle tähtsusetu viigi pärast on küll liig. Publikuarvgi näitas, kui ebaoluline see kohtumine oli. Paljud teist ei viitsinud end staadionilegi ajada.
      Millised mängud siis TÄHTSAD on?Krt meile nn.väiksele jalkariigile peaks ikka kõik kohtumised tähtsad olema aga ma ei saa nagu sinu mõttest aru.Helista Aivarile,et ärme neid mõtetuid mänge enam mängi.
      Palju meil on neid kohtumisi kus Staadion oleks rahvast täis?Teades eestlaste huvi jalgpalli vastu siis see 2000 inimest jahedas sügisõhtus jalgpalli vaatamas on päris normaalne number aga sinu jaoks on vist tähtsad mängud need kus staadion rahvast täis?paras udu ikka oled
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

On ETV kodukal täismäng ka üleval(esimene ja teine poolaeg)?
        Teist poolaega näha ei saanud ja tahaks puhtast huvist üle vaadata oma silmaga. Kommentaare jms olen juba kuulnud aga siiski.
        PES.PLANET

Kommentaar

Algselt postitas Heku Vaata postitust
          On ETV kodukal täismäng ka üleval(esimene ja teine poolaeg)?
          Teist poolaega näha ei saanud ja tahaks puhtast huvist üle vaadata oma silmaga. Kommentaare jms olen juba kuulnud aga siiski.
          Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
            Millised mängud siis TÄHTSAD on?Krt meile nn.väiksele jalkariigile peaks ikka kõik kohtumised tähtsad olema aga ma ei saa nagu sinu mõttest aru.Helista Aivarile,et ärme neid mõtetuid mänge enam mängi.
            Palju meil on neid kohtumisi kus Staadion oleks rahvast täis?Teades eestlaste huvi jalgpalli vastu siis see 2000 inimest jahedas sügisõhtus jalgpalli vaatamas on päris normaalne number aga sinu jaoks on vist tähtsad mängud need kus staadion rahvast täis?paras udu ikka oled
            A le Coqi'i ajaloo keskmine külastatavus on--- 4806
            Valikmängudes - 6858
            Sõprusmängudes - 3076

Valiktsüklite kaupa (sõprusmängud alates eelmise tsükli lõpust):

EM 2004
            Valikmängude keskmine - 4300
            Sõprusmängude - 2400
            keskmine - 3033

WC 2006
            valikmängud - 6309
            sõprusmängud - 3500
            keskmine - 4797

EM 2008
            valikmängud - 8908 (Inglismaa, Venemaa)
            sõprusmängud - 2617
            keskmine - 6811

WC 2010
            valikmängud - 6406
            sõprusmängud - 3372
            keskmine - 4458

käimasolev EM 2012 siiani
            valikmängud - 6824 (kukub kindlasti, Itaaliaga mäng mängitud)
            sõprusmängud - 3305
            keskmine - 4625

Kui arvestada lõppenud tsükleid alates EM 2000 kuni WC 2010, on Eesti koduste valikmängude keskmine publikuarv :
            6006.

Sellega oleme 53 UEFA liikme hulgas auväärsel 47.-dal kohal.

Alla kümnetuhandeliste klubi:

9111 Makedoonia
            8542 Armeenia
            8184 Montenegro
            7991 Sloveenia
            7880 Malta
            7645 Moldova
            6941 Läti
            6430 Küpros
            6300 Island
            6006 Eesti
            4897 Leedu
            3909 Luksemburg
            3484 Fääri saared
            3217 Liechtenstein
            2047 Andorra
            1948 San Marino

Muuseas Soome keskmine on 23086 (25.)

Hüpata pole meil tõesti ka koondisemängude publikurohkuse üle.
            Montenegro?, Malta?, Küpros?, Island?, miks sellised meist pisemad riigid Eestist eespool on?

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust

Montenegro?, Malta?, Küpros?, Island?, miks sellised meist pisemad riigid Eestist eespool on?
              Õlu ja turvad, kes ei aja näppu aanusesse?

Kommentaar

Suur tänu!
                PES.PLANET

Kommentaar

Palju numbreid...

Esimeseks on kohe kindlasti see, et Eesti jalpallikoondis pole väga vana (ma ei võta arvesse Ivan Orava aegseid kohtumisi). Seetõttu pole, ja ma tean, see on asja korrutamine, harjumust, kultuuri või nimetage kuidas seda tahate, et staadionile ronida. Pane nendele koondisemängudele juurde veel vastavate riikide liigade numbrid ja ma usun, et tulemus on veel masendavam. Küproslased on ju sõgedad on jalka järele ning vaevalt see mujalgi teisiti on. Ma ei tea, ning tunnistan oma võhiklikkust, aga mis tasemel oli ENSVL jalgpall ning kas see üldse inimesi köitis.
                  Ma olen üks neist, kes on iseseisvalt tee leidnud staadionile. Pole ma trennis kuskil käinud, pole mind ka kunagi keegi kutsunud. Ning oma esimest mängu käisin vaatamas eelmine aasta. Kui käin, siis ka üksi, sest vabandage väga, aga paljusid see eesti jalgpall ei koti. No ja for fakk seik, palju oli reklaami enne seda mängu jällegi? Tulles nüüd Liiga probleemide juurest koondise omade juurde, saab paralleeli tõmmata. Kus kurat on reklaamid. Ainuke kord oli vist enne Brasiilia mängu (võin jällegi puusse panna) kui tänavad olid reklaame täis, aga no vabandage väga see oli ka kommerts üritus.
                  Pikk jutt sitt jutt, kokkuvõttes, küll need inimesed sinna koondise mängule ka ronivad (näe, mina olen näide) ning väga kõrgele me ka selles tabalis ei tõuse, kui staadion seab omad piirid.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                    Õlu ja turvad, kes ei aja näppu aanusesse?
                    Ju vist.
                    Mugavam on teleka ees lesides pooleteistliitrist Karu õlut Lauaviinale peale luristada ja ise endale näppu urru toppida.
                    Hiljem aga kommida, et kõik on OK, kui miskit ei meeldi, istu õige mehe moodi kodus.

Kommentaar

Ju vist.
                      Mugavam on teleka ees lesides pooleteistliitrist Karu õlut Lauaviinale peale luristada ja ise endale näppu urru toppida.
                      Hiljem aga kommida, et kõik on OK, kui miskit ei meeldi, istu õige mehe moodi kodus.
                      No mida sa siin vingnud siis. Helista Aivarilie ja räägi murest.
                      Miskipärast usun, et sul pole mune ka täna nagu polnd sul neid ka siis ku oli vaja oma nimi paberile panna Flora kontoris enne viimast liigamängu.

Kommentaar

On häid mänge ja on halbu mänge, seekord juhtus halb mäng, see ongi kogu kokkuvõte. Juhtub. Ja mis puudutab aplodeerimisse, siis ise staadionil olles oleksin ilmselt austust avaldanud Lie mängijatele ning vb, kui mitte kindlalt, ka meie koondisele.

NB! Staadionil enamasti viibida ei saa, kuna elan Tallinnast piisavalt kaugel.

Kommentaar

[QUOTE=orbitaaljaam;1247672]Esimeseks.. QUOTE]

Koduliigade teemasse:

On kolm gruppi riike, kus üks koduliigavoor toob keskmiselt vähem publikut kokku kui üks koondise valikmäng keskmiselt.

1. mõistetavalt
                          Iirimaa
                          Wales
                          Põhja-Iirimaa

2. lagunenud Balkani miniimpeerium
                          Serbia
                          Horvaatia
                          Makedoonia
                          Montenegro
                          Sloveenia

3. lagunenud NL postsovjetlikud pisiriigikesed
                          Gruusia
                          Valgevene
                          Azerbaidžaan
                          Armeenia
                          Moldova
                          Läti
                          Leedu
                          Eesti

Lisaks hokihull Soome ja suurtest ümbritsetud Luksemburg.

Päris pisikestest andmed puudulikud aga näiteks Liechtensteini FC Vaduzi külastatavus Šveitsi esiliigas on ca 1000.

Kommentaar

Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
                            Aga mina ei alustaks mängust vaid juba enne mängu oli mul küsimus, et mille kuradi pärast me peaksime mängima sellise meeskonn vastu nagu LIE ? Kaotus neile oleks ju katastroof, viik oli masendav aga ometi ei oleks ka võit kui tulemus mulle mingit erilist emotsiooni pakkunud (rõõmu oleks võinud teha ainult ilus mängupilt võib-olla).
                            aga küsimus vastu, miks me peame alati endast tugevamate vastu mängima? Kusjuures nagu nägid ongi see juba probleem, et me ei oska eeldatavalt endast nõrgemate vastu mängida. Tugevate vastu saame enam-vähem hakkama ning mõnikord koos õnnega isegi ületada iseennast. Kuna oleme läinud paremaks, siis on tulevikus ka potensiaalselt sellised mänge rohkem, kus oleme domineerijad. Siit ka põhjus, miks selliseid mänge vaja on.

Kommentaar

Esimeseks on kohe kindlasti see, et Eesti jalpallikoondis pole väga vana (ma ei võta arvesse Ivan Orava aegseid kohtumisi). Seetõttu pole, ja ma tean, see on asja korrutamine, harjumust, kultuuri või nimetage kuidas seda tahate, et staadionile ronida. Pane nendele koondisemängudele juurde veel vastavate riikide liigade numbrid ja ma usun, et tulemus on veel masendavam.
                              Siia võiks veel juurde lisada, et kui koduse jalgpalli koha pealt tundub vaatajaarve vaadates, et eestlasi jalgpall üldse ei koti, siis rahvusvahelise jalgpalli vastu on huvi täiesti arvestatav. MMide ja EMide vaatajaarvud on üsna suured, protsentuaalselt ilmselt mitte olulisemalt väiksemad kui neis traditsioonidega jalgpalliriikides, kus oma meeskonda finaalturniiril ei osale.
                              Samas sõltub palju ka tulemustest. Ma ei kahtle, et kui me saanuks Itaalialt ja Sloveenialt kahe peale 3-4 punkti kätte, oleks järgmisel aastal Põhja-Iiri ja Serbia vastu täismaja ja mõnigi huviline jääks piletita.

Alla kümnetuhandeliste klubi:

9111 Makedoonia
                              8542 Armeenia
                              8184 Montenegro
                              7991 Sloveenia
                              7880 Malta
                              7645 Moldova
                              6941 Läti
                              6430 Küpros
                              6300 Island
                              6006 Eesti
                              4897 Leedu
                              3909 Luksemburg
                              3484 Fääri saared
                              3217 Liechtenstein
                              2047 Andorra
                              1948 San Marino
                              Selles nimekirjas on Leedu ja Sloveenia oma madala külastatavusega kummalised fenomenid. Leedus ju liigamängudel publikut kordades rohkem kui meil, Sloveenia koondis on tippsats.Kuidas need numbrid nii madalad saavad olla?

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                                Siia võiks veel juurde lisada, et kui koduse jalgpalli koha pealt tundub vaatajaarve vaadates, et eestlasi jalgpall üldse ei koti, siis rahvusvahelise jalgpalli vastu on huvi täiesti arvestatav. MMide ja EMide vaatajaarvud on üsna suured, protsentuaalselt ilmselt mitte olulisemalt väiksemad kui neis traditsioonidega jalgpalliriikides, kus oma meeskonda finaalturniiril ei osale.
                                no siis oleks lahendus olemas meie probleemile- Eestis tuleks keelata igasugused netistriimid ja välismaise vuti vaatamise võimalused, siis ehk leiab ka rohkem rahvast staadionile kodust jalkat vaatama
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X