Algselt postitas Nahkpea
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Liechtenstein
Collapse
X
-
Ma ei ole küll pädev arvustama, sest ma pole neid mängijaid sel aastal väga palju näinud, kuid Mosset ja Morozovit kõrvutada on küll natukene naljakas, sest nii Piiroja (vb ei tule), Rähn, Stepanov kui ka Palatu on minu arvates temast üle (okei, Palatuga 50-50).
Dmitrijev, Vassiljev, Vunk ja Mošnikov.. Vungi ja Mosse vahe seisneb ainult selles, et Vunk istub Rootsis ja Mosse mängib Eestis.
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustIroonia on lahe asi aga äkki selgitad mis eelised on Lutsul/Mošnikovil Teniste/Morozovi ees?
Luts võiks muidugi koondise maitse suhu saada, Teniste juba mõned korrad mänginud ka koondise eest. Tegemist ikkagi ju sõpruskohtumisega.
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustMa ei ole küll pädev arvustama, sest ma pole neid mängijaid sel aastal väga palju näinud, kuid Mosset ja Morozovit kõrvutada on küll natukene naljakas, sest nii Piiroja (vb ei tule), Rähn, Stepanov kui ka Palatu on minu arvates temast üle (okei, Palatuga 50-50).
Dmitrijev, Vassiljev, Vunk ja Monikov.. Vungi ja Mosse vahe seisneb ainult selles, et Vunk istub Rootsis ja Mosse mängib Eestis.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustno Morozov peaks ikka Palatust selgelt üle olema.teiste kohta ei oska öelda
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKui Morozov Palatust selgelt üle on, siis miks siis treener ei valinud teda koondisesse mängudeks Serbia ja Sloveeniaga ning samuti ka nüüd mitte?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustsest üks tegelane teenib aega ja oli u-21 eest mängimas kui ei eksi
Ja tea küll, millises U-21 koondises ta mängimas 8. ja 12. oktoobril oli?
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustMiks ta siis praegu peaks koondises olema, kui ta endiselt ajateenistuses on?!
Ja tea küll, millises U-21 koondises ta mängimas 8. ja 12. oktoobril oli?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustIroonia on lahe asi aga äkki selgitad mis eelised on Lutsul/Monikovil Teniste/Morozovi ees?
Tõenäoliselt tahtsid Monikovi asemel Palatut märkida. Palatu on samuti Flora särgis väga hea hooaja teinud, sellele ei saa ju vastu vaielda. Kas ta on parem kui Morozov? Mina kui Flora toetaja ei saa siinkohal väga objektiivne olla, aga koondise peatreener, kes PEAB seda olema, arvab, et Palatu."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Üldse on naeruväärne see pidev poleemika Budulojustel ja co-l kui koondisesse peaks mahtuma ka mõni Flora mängija. Kohe on vandenõu maailma rahu vastu ja kohe nähakse kellegi karvast suunavat kätt.
Küllap sellesama käe toel sai debüüdi teha ka Gussev (hoolimata oma katastrofaalsest debüüdist sai lausa teisegi võimaluse) ja Voskoboinikov mahtus pidevalt põhikoosseisu.
Morozov, Teniste, Eino Puri - kõik on saanud võimaluse mängida koondises ja nüüd kui antakse sõprusmängus (rõhutaks seda just) võimalus ka hea hooaja teinud Flora mängijatele, siis on kohe kisa lahti."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustMiks ta siis praegu peaks koondises olema, kui ta endiselt ajateenistuses on?!
Ja tea küll, millises U-21 koondises ta mängimas 8. ja 12. oktoobril oli?
Kommentaar
-
Ajah, kargas pähe. Siin mitmel korral on küsitud, et mis värk, ML skoorijate tabelis teine mees (Jevdo) ei saa koondisse, et misvärk? Praegu lasin silmad kiirkorras üle Kalju selle hooaja mängudest. Jevdo skooris selle kiirpiglu põhjal tabeli esimese kolme (FLO, LEV, TRA) vastu kahel korral, lüües korra Transile ja korra Florale. Mõni statistik teab ehk täpsemalt ja vabandan kui hirmsasti puusse panin praegu.
Aga minu jaoks see natukene näitab siiski ühtteist. Muuhulgas ka seda, et Jevdo ei ole koondisemees. Veel. Kunagi ehk.
Abiks oleks ka Kalju juhtkonna totakate "avalike vabanduste" ja muu siukse pseudiroonia ärajäämine tulevikus. Poisil ju potti on. Kalju lihtsalt pole ehk kõige õigem koht tema jaoks?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar