Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Liechtenstein

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Aga loomulikult. Teatavasti on sõprusmäng Liechtensteiniga aasta üks tippsündmusi vutimaailmas, mis leiab laialdast pressikajastust ja mida tuleb jälgima terve hord skaute.
    Iroonia on lahe asi aga äkki selgitad mis eelised on Lutsul/Mošnikovil Teniste/Morozovi ees?
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Ma ei ole küll pädev arvustama, sest ma pole neid mängijaid sel aastal väga palju näinud, kuid Mosset ja Morozovit kõrvutada on küll natukene naljakas, sest nii Piiroja (vb ei tule), Rähn, Stepanov kui ka Palatu on minu arvates temast üle (okei, Palatuga 50-50).

Dmitrijev, Vassiljev, Vunk ja Mošnikov.. Vungi ja Mosse vahe seisneb ainult selles, et Vunk istub Rootsis ja Mosse mängib Eestis.

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
        Iroonia on lahe asi aga äkki selgitad mis eelised on Lutsul/Mošnikovil Teniste/Morozovi ees?
        positsioonilised? ok, niipalju tõesti et Teniste mängib ka vahepeal äärt. kahjuks pole Teniste viimasel ajal niivõrd ehk säranud kui FLO mehed. Loodab, et siiski mees saab hea lobi peale kuhugi välisriiki ja siis varsti tagasi koondisesse.

Luts võiks muidugi koondise maitse suhu saada, Teniste juba mõned korrad mänginud ka koondise eest. Tegemist ikkagi ju sõpruskohtumisega.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
          Ma ei ole küll pädev arvustama, sest ma pole neid mängijaid sel aastal väga palju näinud, kuid Mosset ja Morozovit kõrvutada on küll natukene naljakas, sest nii Piiroja (vb ei tule), Rähn, Stepanov kui ka Palatu on minu arvates temast üle (okei, Palatuga 50-50).

Dmitrijev, Vassiljev, Vunk ja Mošnikov.. Vungi ja Mosse vahe seisneb ainult selles, et Vunk istub Rootsis ja Mosse mängib Eestis.
          no Morozov peaks ikka Palatust selgelt üle olema.teiste kohta ei oska öelda
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
            no Morozov peaks ikka Palatust selgelt üle olema.teiste kohta ei oska öelda
            Kui Morozov Palatust selgelt üle on, siis miks siis treener ei valinud teda koondisesse mängudeks Serbia ja Sloveeniaga ning samuti ka nüüd mitte?

Kommentaar

Kui Morozov Palatust selgelt üle on, siis miks siis treener ei valinud teda koondisesse mängudeks Serbia ja Sloveeniaga ning samuti ka nüüd mitte?
              sest üks tegelane teenib aega ja oli u-21 eest mängimas kui ei eksi
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                sest üks tegelane teenib aega ja oli u-21 eest mängimas kui ei eksi
                Miks ta siis praegu peaks koondises olema, kui ta endiselt ajateenistuses on?!

Ja tea küll, millises U-21 koondises ta mängimas 8. ja 12. oktoobril oli?

Kommentaar

ma pidasin silmas üldist taset mitte hetke vormi.kui väljendasin ennast ennist valesti siis vabanduses.aga samas kui palatu nii hea on siis miks ta ikka eesti liigas pallib?ise usun,et morozov vahetab varsti klubi
                  Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                    Luts vs Teniste - üks mängis super hooaja ja teine ei olnud oma viimaste aastate tasemel. Luts on kindlasti ära teeninud võimaluse end ka koondises näidata, kus seda siis veel teha kui mitte sõprusmängus. Palju meil Eestis neid arvestatavaid vasakjalgseid ääri üldse on?

Tõenäoliselt tahtsid Mošnikovi asemel Palatut märkida. Palatu on samuti Flora särgis väga hea hooaja teinud, sellele ei saa ju vastu vaielda. Kas ta on parem kui Morozov? Mina kui Flora toetaja ei saa siinkohal väga objektiivne olla, aga koondise peatreener, kes PEAB seda olema, arvab, et Palatu.
                    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Üldse on naeruväärne see pidev poleemika Budulojustel ja co-l kui koondisesse peaks mahtuma ka mõni Flora mängija. Kohe on vandenõu maailma rahu vastu ja kohe nähakse kellegi karvast suunavat kätt.

Küllap sellesama käe toel sai debüüdi teha ka Gussev (hoolimata oma katastrofaalsest debüüdist sai lausa teisegi võimaluse) ja Voskoboinikov mahtus pidevalt põhikoosseisu.

Morozov, Teniste, Eino Puri - kõik on saanud võimaluse mängida koondises ja nüüd kui antakse sõprusmängus (rõhutaks seda just) võimalus ka hea hooaja teinud Flora mängijatele, siis on kohe kisa lahti.
                      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

U23 vist?

Kommentaar

Ajah, kargas pähe. Siin mitmel korral on küsitud, et mis värk, ML skoorijate tabelis teine mees (Jevdo) ei saa koondisse, et misvärk? Praegu lasin silmad kiirkorras üle Kalju selle hooaja mängudest. Jevdo skooris selle kiirpiglu põhjal tabeli esimese kolme (FLO, LEV, TRA) vastu kahel korral, lüües korra Transile ja korra Florale. Mõni statistik teab ehk täpsemalt ja vabandan kui hirmsasti puusse panin praegu.

Aga minu jaoks see natukene näitab siiski ühtteist. Muuhulgas ka seda, et Jevdo ei ole koondisemees. Veel. Kunagi ehk.

Abiks oleks ka Kalju juhtkonna totakate "avalike vabanduste" ja muu siukse pseudiroonia ärajäämine tulevikus. Poisil ju potti on. Kalju lihtsalt pole ehk kõige õigem koht tema jaoks?

Kommentaar

no sellest on juba räägitud jah et kutt skoorib vaid MLiiga tagumiste klubide vastu..

Kommentaar

Ma ka ei saa aru ,mis Morozovi taganutmine siin käib ?
                              Kalle on sel hooajal kõva arengu teinud ja seda just psühholoogiliselt. On palju enesekindlam ja aeg ajalt ilusat peamängu näidanud. Pole kahtlustki et Palatu on hetkel kordi parem ,kui roheline ja ebakindel Morozov.
                              FCF Forever

Kommentaar

Morozov on pealegi ajateenistuses ja seega ilmselt mitte parimas konditsioonis.

Kommentaar

Working...
                                X