on nagu infot ka et kes siis uruguailastest juba kohal on?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti–Uruguay 25. märts (Uruguay–Eesti 25. juuni)
Collapse
X
-
Cavani ei ole kindlasti, tema sõitis/sõidab otse Dublinisse, kus Uruguay mängib teisipäeval Iirimaaga.Algselt postitas lorenzo Vaata postituston nagu infot ka et kes siis uruguailastest juba kohal on?
Adiós amigos
Kommentaar
-
kuna piletilevis müük lõpetatakse ?Algselt postitas xrip55 Vaata postitustKas reedel enne mängu staadionil pileteid müüakse ? või tuleb eelmüügist osta ?
Kommentaar
-
Soovitan piletilevist küsida. Aga mingile sõpruskohtumiselel olen ostnud pileti piletilevist 30 min enne algust.Algselt postitas xrip55 Vaata postitustkuna piletilevis müük lõpetatakse ?
Kommentaar
-
Ma ostsin 5 piletit....müüja ütles, et sul pole eriti midagi siin valida enam. Tundub, et huvi on suur ja loodetavasti tuleb hea mäng.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Krt kas nüüd võib EJL ka teised piletid müüki panna või mõned inimesed ei pääse selle nussi pärast mängule?Algselt postitas Uuu Vaata postitustMa ostsin 5 piletit....müüja ütles, et sul pole eriti midagi siin valida enam. Tundub, et huvi on suur ja loodetavasti tuleb hea mäng.
Kommentaar
-
kas juba eile mitte ei räägitud et kõik piletid on müüki visatud?Algselt postitas dnb Vaata postitustKrt kas nüüd võib EJL ka teised piletid müüki panna või mõned inimesed ei pääse selle nussi pärast mängule?
E: või vähemalt pandi ''vastas fännide'' tribüüni kohad müüki
Kommentaar
-
ega ennem pole vist mõtet, kui praegusedki kohad pole otsasAlgselt postitas Mystic Vaata postitustLisatribüüne ei ole plaanitud?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar