Välismaal neti vahendusel saab ka vaadata?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti–Uruguay 25. märts (Uruguay–Eesti 25. juuni)
Collapse
X
-
RummaBastardsite lokaalse Viimsi/Haabneeme ilmajaama 25.märtsi hommikune ülevaade :
... tänane ilm on küll absurdselt ettearvamatu... 8:30 ajal viisin poiss-patsaani lasteaeda - päike säras ja +3,5...
9:00st muutus ilm pilviseks ja nagu tibutas vihma taolist ollust taevast alla...
9:30-st 10:50ni sadas sellist paksu laia lund et ei näinud aknast väljagi ...
...nüüd paistab päike ja üksi puuoks ei liigu(tuulevaikus)
..mänguks/õhtuks ilmselt tuleb tsunaami!RummaBastards!
Kommentaar
-
pakun et siit näebAlgselt postitas ChelseaFC Vaata postitustVälismaal neti vahendusel saab ka vaadata?
Kommentaar
-
Shparkz - on sul aimu, kas ja mis kell JH tegelased täna staadionile lähevad päeval? EJL ütleb mulle, et ma peaks Raio juubelibänneri paigaldama juba päeval ära ja hea oleks, kui tuleksin koos JH esindajatega. Kojamehe telefon on väljas (mis on arusaadav, sest eeldatavasti ta nussis kesikute ajusid volikogus linnaeelarve torpedeerimisega, see lõppes alles veerand kuus hommikul vist). Mina ise olen oma aja peremees ja saan tulla suval hetkel. Anna märku, ma ei oska kellelegi muule helistada ka JH-st.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustpakun et siit näeb
Kommentaar
-
anna sulle privas mõne numbri, kellele helistada. ma ise ei kujuta ette millal nad lähevadAlgselt postitas markofkin Vaata postitustShparkz - on sul aimu, kas ja mis kell JH tegelased täna staadionile lähevad päeval? EJL ütleb mulle, et ma peaks Raio juubelibänneri paigaldama juba päeval ära ja hea oleks, kui tuleksin koos JH esindajatega. Kojamehe telefon on väljas (mis on arusaadav, sest eeldatavasti ta nussis kesikute ajusid volikogus linnaeelarve torpedeerimisega, see lõppes alles veerand kuus hommikul vist). Mina ise olen oma aja peremees ja saan tulla suval hetkel. Anna märku, ma ei oska kellelegi muule helistada ka JH-st.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
meenutab täitsa Kanada mängu
ja sealt me pusisime ilusti võiduga välja, äkki täna ka...Ei, meile sobib
Kommentaar