Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti–Uruguay 25. märts (Uruguay–Eesti 25. juuni)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Välismaal neti vahendusel saab ka vaadata?

Kommentaar

RummaBastardsite lokaalse Viimsi/Haabneeme ilmajaama 25.märtsi hommikune ülevaade :
      ... tänane ilm on küll absurdselt ettearvamatu... 8:30 ajal viisin poiss-patsaani lasteaeda - päike säras ja +3,5...
      9:00st muutus ilm pilviseks ja nagu tibutas vihma taolist ollust taevast alla...
      9:30-st 10:50ni sadas sellist paksu laia lund et ei näinud aknast väljagi ...
      ...nüüd paistab päike ja üksi puuoks ei liigu(tuulevaikus)
      ..mänguks/õhtuks ilmselt tuleb tsunaami!
      RummaBastards!

Kommentaar

Peegelkaamera võib kaasa võtta? (väike, objeks tuhatoos)
        "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust
          Välismaal neti vahendusel saab ka vaadata?
          pakun et siit näeb

Kommentaar

Lõuna Eestis päike paistab, ilm on soe, joodikud jooksevad ümber poe. Mina hakkan ~tunni pärast liikuma.

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
              pakun et siit näeb
              Shparkz - on sul aimu, kas ja mis kell JH tegelased täna staadionile lähevad päeval? EJL ütleb mulle, et ma peaks Raio juubelibänneri paigaldama juba päeval ära ja hea oleks, kui tuleksin koos JH esindajatega. Kojamehe telefon on väljas (mis on arusaadav, sest eeldatavasti ta nussis kesikute ajusid volikogus linnaeelarve torpedeerimisega, see lõppes alles veerand kuus hommikul vist). Mina ise olen oma aja peremees ja saan tulla suval hetkel. Anna märku, ma ei oska kellelegi muule helistada ka JH-st.

Kommentaar

Kui keegi autoga peale mängu tartusse või jõgeva/põltsamaa kanti liigub siis võiks peale võtta. Viskan kütte raha ka.
                53494519

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                  Shparkz - on sul aimu, kas ja mis kell JH tegelased täna staadionile lähevad päeval? EJL ütleb mulle, et ma peaks Raio juubelibänneri paigaldama juba päeval ära ja hea oleks, kui tuleksin koos JH esindajatega. Kojamehe telefon on väljas (mis on arusaadav, sest eeldatavasti ta nussis kesikute ajusid volikogus linnaeelarve torpedeerimisega, see lõppes alles veerand kuus hommikul vist). Mina ise olen oma aja peremees ja saan tulla suval hetkel. Anna märku, ma ei oska kellelegi muule helistada ka JH-st.
                  anna sulle privas mõne numbri, kellele helistada. ma ise ei kujuta ette millal nad lähevad

Kommentaar

Praegu hakkas igatahes Nõmmel ka saasta taevast alla tulema. Sellegipoolest olen üpris kindel, et kuskil 15 paiku pilved hajuvad ja võib isegi natuke päikest näha.

Kommentaar

oi koondis kingi meile võit, et saaks hea tundega minna Serbia vastu!
                      LAHINGUT PALUN
                      edit. ainuke asi mis kripeldab, ja mitte vähe, on Zenjovi puudumine.....

Kommentaar

tuleb loota et ilm väheke normaalsemaks läheb. kerge torm on akna taga praegu vähemalt

Kommentaar

live-update staadionilt..
                          Lisatud failid

Kommentaar

Perseene. Mustamäel on igatahes täiemõõduline lumetorm.

Sihuke asi ei morjenda mitte aint urusid vaid meite mehi ka. Kanada mäng tuleb meelde...

Kommentaar

assa raisk meenutab täitsa Kanada mängu ja sealt me pusisime ilusti võiduga välja, äkki täna ka...Ei, meile sobib

Kommentaar

Nagu ilus jõuluõhtu jalgpalliga.

Kommentaar

Working...
                                X