Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuna ühtegi viidet spordivõistluse loas alkoseadusele pole, siis küsimus:
Kas homsel sõprusmängul õlut müüakse või mitte?
Kui mitte, siis mis põhjustel?
Kas kohtumine Eesti-Uruguai mängitakse EM valikmängude raames või on siiski tegu sõprusmänguga, kuhu UEFA keelud ei tohiks ulatuda?
Kui alkoluba puudub, kas on oodata järjekordselt tumendatud akendega eravärvides politseiliikureid fänne staadioni ümber kimbutamas?
Sõpakatel on kesvamahla ikka müüdud minu meelest. Viimati kui ei lubatud, oli mu meelest Sloveenia kaotusmängu ajal, see oli ka valikmäng ju.
Iseasi on kesva kättesaadavusega, muidugi. Ma olen, äärmiselt maia õllesõbrana, pahatihti jätnud sabas tunglemata. Lette on jaburalt vähe ja Uru vastu on oodata kolmveerandmajatäit publikumi, nii-et ilmselt jääb jälle odraneste libistamata.
Ahju üle on hea meel!
Samas loodan siiski, et Op ka mängu pannakse. Ta on Küprosel liiga heas hoos praegu, et raisata teda.
Saag ründes on loogiline ja hea valik. Minu isikliku arvamuse kohaselt kõige suurema sisemise reserviga ründaja täna.
Vunk... Noh. Okei, sõpakas. Loodan siiski, et Puri ta välja vahetab. Ja mida rutem, seda parem. Ehkki bulgarite vastu oli Vunk jälle arusaamatult terav ja asjalik... Mine võta kinni.
Kommentaar