Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti–Uruguay 25. märts (Uruguay–Eesti 25. juuni)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Siin siis väravad uuesti näha ETV kommentaatoritega http://www.youtube.com/watch?v=xS56Gdot11c
    Ela ja tunne, et elad
    see on kõige lihtsam
    filosoofia, mis toimib
    sule silmad ära vaata
    tagasi, hinga sügavalt ja
    hüppa üle iseenda varju
    tule koos minuga.

Kommentaar

Skoor ja kõik on muidugi tore aga ei saa ju mainimatta jätta, et uruguayl olid puudu mitmed põhimehed.. rünnak oli väga kahvatu minu arust urudel. Aga eks see ongi vist sellepärast, et puudu oli Suarez, Cavani jne
      U-21 on minu elu mõte!

Kommentaar

Algselt postitas Aries Vaata postitust
        Skoor ja kõik on muidugi tore aga ei saa ju mainimatta jätta, et uruguayl olid puudu mitmed põhimehed.. rünnak oli väga kahvatu minu arust urudel. Aga eks see ongi vist sellepärast, et puudu oli Suarez, Cavani jne
        ka Eestil ei olnud algul kõik põhimehed

Kommentaar

sidorenkov oli kindel nagu raud ise, Klavan värise

Kommentaar

Ahjupera õigustas igati oma valikut. Mees võitis absoluutselt kõik, mis talle ette pandi. Suurem kasutegur kindlasti kui Saagil.

Kommentaar

Ilma Vassiljevita ei tee me m'igi, see on fakt. Kähku vaja järeltulijat kasvatama hakata, et saaks samasuguse tulevikus asemele
              Muidu super töö, aga ei looda liiga palju teisipäevast, see mäng on hoopis teise tähendusega. Vähemasti positiivsed emotsioonid saadavad meie mehi platsile.

Kommentaar

Ma olen alati loomult optimist olnud, aga no ei julgenud enne mängu rohkema kui viigi peale kuidagi panustada.

Mänguliselt mängiti Uruguaiga nagu võrdne-võrdsega. Muidu võiks ju öelda, et uruguailased on individuaalselt paremad mängijad, kuid kaks mängijat on omas ampluaas neist üsna kõrge kaarega üle: Pareiko ja Piiroja. Piirojalt täna ikka super mäng, minu silmis kindel MOM, Vassiljevi ees.

Väga positiivne oli ka Zaho mängu sekkumine. Huvitav, mitu "viga" ta vastu vilistati. Seda vahetust nähes kartsin, et mees on Portugalis pinki soojendades enesekindluse kaotanud, kuid väga-väga õnnestunud käik. Zaho on klassiga mängija ja mina tahaks teda edaspidigi koondises näha.

Kiita tuleb tegelikult kõiki, meeskonnamängus ei ole ühe mehe võite, vaid on terve meeskonna võidud. Ilus, et selline julgeks öelda, et Eesti jalgpalliajaloo üks kaalukamaid võite üldse (hoolimata sellest, et tegu oli sõprusmänguga) saavutati Piraaja juubelimängus.
                "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Aries Vaata postitust
                  jne. ? Kes veel? Samas polnud Eestil Zenjovi ega Klavanit.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                    Kaotanud Uruguai peatreener kehva ilma taha ei pugenud
                    "Tingimused olid mõlema meeskonna vastu. Me ei pea otsima siit vabandust. Eesti võit oli aus," ütles Tabarez pressikonverentsil tõlgi vahendusel.

Väga sümpaatsed on uruguailased. Venkud oleks ammu juba platsi ja sadat teist asja vabanduseks toonud.
                    http://sport.postimees.ee/?id=408955
                    Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..

Kommentaar

Algselt postitas zip Vaata postitust
                      jne. ? Kes veel? Samas polnud Eestil Zenjovi ega Klavanit.
                      Oleks ja poleks on pahad poisid.. Kas teile tundus ka, et Uruguai oleks pidanud Eestile sõpruskohtumise eest maksma? Eesti plekkis neile 60k €. Hmm ...
                      noob

Kommentaar

Mäng võideti, aga midagi postiivset mina selles küll ei näe. Suht masendav on vaadata sellist mängu "löön palli täie pasaga kuhugi minema ja loodan, et äkki on üks meie meestest on seal" - SUHT IGAV. Ma ei nimetaks seda isegi enam taktikaks, see on rohkem juba jalgpalli, kui mängu rikkumine.

Aga üldiselt jah - tehti nö. mäng ära, nüüd saavad poisid aasta lõpuni jälle ennast peeglist imetleda ja uhkusega väita - Tegime Uruguay-le ära.

JAH, ma olen tujurikkuja

Kommentaar

Sa oled MUNN hoopis

Kommentaar

Algselt postitas synapse Vaata postitust
                            Oleks ja poleks on pahad poisid.. Kas teile tundus ka, et Uruguai oleks pidanud Eestile sõpruskohtumise eest maksma? Eesti plekkis neile 60k €. Hmm ...
                            Jah, küsime raha tagasi, sest Urud õppiseid meilt rohkem kui meie neilt (vist).

Kommentaar

Algselt postitas Chemic Vaata postitust
                              Mäng võideti, aga midagi postiivset mina selles küll ei näe. Suht masendav on vaadata sellist mängu "löön palli täie pasaga kuhugi minema ja loodan, et äkki on üks meie meestest on seal" - SUHT IGAV. Ma ei nimetaks seda isegi enam taktikaks, see on rohkem juba jalgpalli, kui mängu rikkumine.

Aga üldiselt jah - tehti nö. mäng ära, nüüd saavad poisid aasta lõpuni jälle ennast peeglist imetleda ja uhkusega väita - Tegime Uruguay-le ära.

JAH, ma olen tujurikkuja
                              ja mida kuradit sa siis näha tahad?
                              et Piiroja võtab uru ründajalt palli ära ja siis triblab ülejäänud 9'st uruguay mängijast mööda ja lajatab ristnurka täiega?

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
                                ja mida kuradit sa siis näha tahad?
                                et Piiroja võtab uru ründajalt palli ära ja siis triblab ülejäänud 9'st uruguay mängijast mööda ja lajatab ristnurka täiega?
                                Ma tahaks näha korraliku, ilusat jalgpalli, mitte seda, et meie poisid istuvad oma kastis 10kesi ja ootavad oma nö kuldset võimalust.

Kommentaar

Working...
                                X