Siin siis väravad uuesti näha ETV kommentaatoritega http://www.youtube.com/watch?v=xS56Gdot11c
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti–Uruguay 25. märts (Uruguay–Eesti 25. juuni)
Collapse
X
-
ka Eestil ei olnud algul kõik põhimehedAlgselt postitas Aries Vaata postitustSkoor ja kõik on muidugi tore aga ei saa ju mainimatta jätta, et uruguayl olid puudu mitmed põhimehed.. rünnak oli väga kahvatu minu arust urudel. Aga eks see ongi vist sellepärast, et puudu oli Suarez, Cavani jne
Kommentaar
-
Ma olen alati loomult optimist olnud, aga no ei julgenud enne mängu rohkema kui viigi peale kuidagi panustada.
Mänguliselt mängiti Uruguaiga nagu võrdne-võrdsega. Muidu võiks ju öelda, et uruguailased on individuaalselt paremad mängijad, kuid kaks mängijat on omas ampluaas neist üsna kõrge kaarega üle: Pareiko ja Piiroja. Piirojalt täna ikka super mäng, minu silmis kindel MOM, Vassiljevi ees.
Väga positiivne oli ka Zaho mängu sekkumine. Huvitav, mitu "viga" ta vastu vilistati. Seda vahetust nähes kartsin, et mees on Portugalis pinki soojendades enesekindluse kaotanud, kuid väga-väga õnnestunud käik. Zaho on klassiga mängija ja mina tahaks teda edaspidigi koondises näha.
Kiita tuleb tegelikult kõiki, meeskonnamängus ei ole ühe mehe võite, vaid on terve meeskonna võidud. Ilus, et selline julgeks öelda, et Eesti jalgpalliajaloo üks kaalukamaid võite üldse (hoolimata sellest, et tegu oli sõprusmänguga) saavutati Piraaja juubelimängus."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
jne. ? Kes veel? Samas polnud Eestil Zenjovi ega Klavanit.Algselt postitas Aries Vaata postitustSkoor ja kõik on muidugi tore aga ei saa ju mainimatta jätta, et uruguayl olid puudu mitmed põhimehed.. rünnak oli väga kahvatu minu arust urudel. Aga eks see ongi vist sellepärast, et puudu oli Suarez, Cavani jne
Kommentaar
-
http://sport.postimees.ee/?id=408955Algselt postitas Mask Vaata postitustKaotanud Uruguai peatreener kehva ilma taha ei pugenud
"Tingimused olid mõlema meeskonna vastu. Me ei pea otsima siit vabandust. Eesti võit oli aus," ütles Tabarez pressikonverentsil tõlgi vahendusel.
Väga sümpaatsed on uruguailased. Venkud oleks ammu juba platsi ja sadat teist asja vabanduseks toonud.
Pareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..
Kommentaar
-
Oleks ja poleks on pahad poisid.. Kas teile tundus ka, et Uruguai oleks pidanud Eestile sõpruskohtumise eest maksma? Eesti plekkis neile 60k €. Hmm ...Algselt postitas zip Vaata postitustjne. ? Kes veel? Samas polnud Eestil Zenjovi ega Klavanit.noob
Kommentaar
-
Mäng võideti, aga midagi postiivset mina selles küll ei näe. Suht masendav on vaadata sellist mängu "löön palli täie pasaga kuhugi minema ja loodan, et äkki on üks meie meestest on seal" - SUHT IGAV. Ma ei nimetaks seda isegi enam taktikaks, see on rohkem juba jalgpalli, kui mängu rikkumine.
Aga üldiselt jah - tehti nö. mäng ära, nüüd saavad poisid aasta lõpuni jälle ennast peeglist imetleda ja uhkusega väita - Tegime Uruguay-le ära.
JAH, ma olen tujurikkuja
Kommentaar
-
Jah, küsime raha tagasi, sest Urud õppiseid meilt rohkem kui meie neilt (vist).Algselt postitas synapse Vaata postitustOleks ja poleks on pahad poisid.. Kas teile tundus ka, et Uruguai oleks pidanud Eestile sõpruskohtumise eest maksma? Eesti plekkis neile 60k €. Hmm ...
Kommentaar
-
ja mida kuradit sa siis näha tahad?Algselt postitas Chemic Vaata postitustMäng võideti, aga midagi postiivset mina selles küll ei näe. Suht masendav on vaadata sellist mängu "löön palli täie pasaga kuhugi minema ja loodan, et äkki on üks meie meestest on seal" - SUHT IGAV. Ma ei nimetaks seda isegi enam taktikaks, see on rohkem juba jalgpalli, kui mängu rikkumine.
Aga üldiselt jah - tehti nö. mäng ära, nüüd saavad poisid aasta lõpuni jälle ennast peeglist imetleda ja uhkusega väita - Tegime Uruguay-le ära.
JAH, ma olen tujurikkuja
et Piiroja võtab uru ründajalt palli ära ja siis triblab ülejäänud 9'st uruguay mängijast mööda ja lajatab ristnurka täiega?
Kommentaar
-
Ma tahaks näha korraliku, ilusat jalgpalli, mitte seda, et meie poisid istuvad oma kastis 10kesi ja ootavad oma nö kuldset võimalust.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustja mida kuradit sa siis näha tahad?
et Piiroja võtab uru ründajalt palli ära ja siis triblab ülejäänud 9'st uruguay mängijast mööda ja lajatab ristnurka täiega?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar