Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti–Uruguay 25. märts (Uruguay–Eesti 25. juuni)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kas sa tõesti arvad, et treener vahetab väravavahti? Gonzalez saab vast sisse mõneks sekundiks, aga Muslera mitte. Milleks need ülesse haibitud sõpruskohtumised. Forlan mängib ka arvatavasti 20minutit...siis sitale.
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

forlan saab põhis alustada üldse tänu teatud vendade puudumisele.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
        Kas sa tõesti arvad, et treener vahetab väravavahti?
        Sõpakates on see ju väga levinud, et üks poolaeg üks väravavaht, teisel teine. Vara kisada, küll su Lazio mehed ka mütata saavad.

Kommentaar

Urmasele ja Indrekule täna kümme punkti Hommiku TV-s tehtud huvitava Uruguai supertähe Forlani mängu analüüsi eest.
          Oleks meil selliseid saatejuhte rohkem nagu Urmas Vaino ,kes alati on kõikidel koondise mängudel kohal nagu viis kopikat .
          FCF Forever

Kommentaar

Huvitav oli tõesti. Loodetavasti suudetakse Forlan kinni ka katta.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
              Urmasele ja Indrekule täna kümme punkti Hommiku TV-s tehtud huvitava Uruguai superthe Forlani mängu analüüsi eest.
              Oleks meil selliseid saatejuhte rohkem nagu Urmas Vaino ,kes alati on kõikidel koondise mängudel kohal nagu viis kopikat .
              ..minu arust Priit "Wend" Kuusk on isegi veelgi jalgpallisõbralikum olnud juba aastaid-aastaid, seda HommikuTV-saadetes jne. ... seega mida rohkem seda uhkem!
              RummaBastards!

Kommentaar

Priit Kuusk on tõesti väga sümpaatne jalkavend
                Ok mängul siis vast näeb.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                  ..minu arust Priit "Wend" Kuusk on isegi veelgi jalgpallisõbralikum olnud juba aastaid-aastaid... seega mida rohkem seda uhkem!
                  Wend on minu meelest ka üks tegijamaid jalkakommentaatoreid täna. MM ajal mineva suvi mõtlesin tihti, et miks Wend ainult stuudiot juhtima pandi, aga kommenteerima lasti näiteks Kuselemps???

Kommentaar

Ootused suured, aga millegipärast arvan, et jäädakse ilma Vassiljevita keskel hätta. Kuigi Vunk viimaselajal päris kenasti mänginud klubi eest.

Kommentaar

Ma ei vaadanud nüüd just palju mänge MMi ajal, aga ükskord kui Kuselemps hakkas mängu ajal kõike suusatamisega võrdlema siis ta võeti maha ka. Enam teda igatahes ei kuulnud.
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                        Ma ei vaadanud nüüd just palju mänge MMi ajal, aga ükskord kui Kuselemps hakkas mängu ajal kõike suusatamisega võrdlema siis ta võeti maha ka. Enam teda igatahes ei kuulnud.
                        Mmm... Mina vaatasin 95% mängudest ära ja minu meelest lasti Lempsil ikka üsna kuradi pikalt muliseda. Positiivne muidugi on see, kui helget poolt otsida, et seeläbi tuli tsitaatide varamusse ikka puhast sulakulda juurde...

Portugal vs Põhja-Korea, Lemps:"Väravaid tuleb nagu multifilmis – ikka ja jälle, ikka ja jälle."
                        Vuvuzeladest:"Eks inimene harjub kõigega, isegi naisega."

Jne

Kommentaar

Algselt postitas guccimucci Vaata postitust
                          Ootused suured, aga millegipärast arvan, et jäädakse ilma Vassiljevita keskel hätta. Kuigi Vunk viimaselajal päris kenasti mänginud klubi eest.
                          Kostja tuleb sisse vahetusest, ma olen jumala kindel selles.

Kommentaar

Uruguai pidavat lund pelgama. Igatahes hetkel vähemalt Tallinnas küll sajab lund, kui mitte ei tuiska!Iseasi muidugi, kas 9 tunni pärast ka lund sajab..
                            Adiós amigos

Kommentaar

Algselt postitas Fänn614 Vaata postitust
                              Uruguai pidavat lund pelgama. Igatahes hetkel vähemalt Tallinnas küll sajab lund, kui mitte ei tuiska!Iseasi muidugi, kas 9 tunni pärast ka lund sajab..
                              eks see oleneb linnaosast ka. nõmmel ei saja midagi hetkel

Kommentaar

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1726045_n.jpg

Kommentaar

Working...
                                X