Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti–Uruguay 25. märts (Uruguay–Eesti 25. juuni)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vot see on emotsioon!http://www.youtube.com/watch?v=rvBYX...layer_embedded
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Ei tea, kas on siit läbi käinud, kuid topiste foorumist (fitness.ee) leidsin sellise video

DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
      Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Käis läbi küll. Hea reklaam Spartale.

Kommentaar

Nüüd tuli meelde. Miks Uruguay lipp oli pmst poole väiksem kui Eesti oma? Oleks võinud ikka samasuured olla, oleks viisakas. Või oli sellel mingi tagamõte?

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
            Videos 2.48 nurgast vaadates ütleks, et Kostja lõi 2 väravat. ETV ju seda kaadrisse ei saanud.

Kommentaar

Istusin mängu ajal kohe nurgalipu juures ja pigem ei puutunud Slava palli. Võin muidugi ka eksida.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Olen seda korra siia juba postitanud. Ja tundub, et hakkab jälle pihta. Slava ise ütles, et puutus ja Kostja oli ka öelnud.

Kommentaar

Keegi pole ju vingunud, lihtsalt avaldasin oma arvamust. Isiklikult on mul täitsa savi kes selle värava lõi.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                    ETV ülekandetiim peaks selle klipi eeskujuks võtma. Üldplaanis EI OLE vaja näidata väljakut kogu oma laiuses, nii et kaugemal äärel toimuv on mingi kirbutsirkus. See ei saa ju ometi tehnika taha jääda, või saab?

Kommentaar

Algselt postitas magicm Vaata postitust
                      Olen seda korra siia juba postitanud. Ja tundub, et hakkab jälle pihta. Slava ise ütles, et puutus ja Kostja oli ka öelnud.
                      Linki kus ta seda ütles (kui on üldse) ?

Kommentaar

see sama rahvusvaheline pilt pole? uruguailaste pilt on lihtsalt HD. või eksin?
                        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                          Usun, et ei eksi. Aga no eks omasid tulebki alati kritiseerida ja maha teha.
                          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                          Algselt postitas taku*
                          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Ka seda teen juba topelt: http://www.ohtuleht.ee/galerii/video/420020

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                              Lastead !!! Just tellisin teile Hiinast konteineri täie ( ca 200 000 tk. ) uusi pasunaid , ilusad sinimustvalged , hakkan ilmselt samuti tasuta jagama Sest kogu käibest moodustavad nad heal juhul 5 % . Mõtle ,kui hea , ostad salli või mütsi ja saad tasuta pasuna kaasa.
                              Aga nendele ,kes siin pasunate teemal kõvasti sõna võtavad .Ooo neile soovitaks ,et kui tahate vutikultuuri eestis tõsta siis hakake kõigepealt Meistriliiga mängudel käima ja kui paar aastat olete pihta saanud siis tulge siia sõna võtma.
                              Mõni mees mõtleb ,et kui käib paar korda aastas koondise mängul siis on nii härga täis ,et keelaks lausa vaikselt istumisegi ära.
                              Kohe näha vanamees hakkab seniilseks muutuma...

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                                Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                                Usun, et ei eksi. Aga no eks omasid tulebki alati kritiseerida ja maha teha.
                                Kui see nii on (ei viitsi võrdlema hakata), siis kukkus mu kommentaar idiootsena välja küll. Aga iva jääb samaks.

Kommentaar

Working...
                                X