Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti–Uruguay 25. märts (Uruguay–Eesti 25. juuni)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Küsin siis uuesti, et mis need traditsioonid on mille poole me pürgime? Kas mingi konkreetse koondise/klubi fännikultuur? Ja miks on just SEE see õige asi mille üle peame võtma?
    Me ei pürgi traditsioonide poole, me järgime neid, kui nii võib öelda. Ja ei, me ei räägi mingi konkreetse koondisega ega klubi fännikultuurist, me räägime sellest, et kui me tahame oma jalgpallikultuuri arendada ja ka fänluse taset tõsta, siis tuleks pasunatest vabaneda.

Ja Martinile ütlen seda, et see fänni ja poolehoidja jutt oligi absurdne ja ma ei mõelnudki midagi, et küljekal istuv inimene võib vähem toetaja olla või midagi, ma lihtsalt üritasin end väljendada nii, et inimesed saaksid aru, et häält tegeval ja vaikival toetajal on vahe sees.

Ja ma küsiksin omalt poolt teilt, et mida need pasunad siis teie meelest meile annavad? Kas peate õigeks nende puhumist? Kas teie ei soovi, et Eesti võiks arendada jalgpalliriigiks? Või isegi kui soovite, siis miks peaksid ikkagi meie staadionitel pasunad olema? Ja väide, et mujal ei erine asi Eestist, siis sellele peale ütlen seda, et igal pool on teistsuguseid inimesi, kuid me räägime praegu ikkagi üldilmest.
    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
    Algselt postitas taku*
    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas zip Vaata postitust
      Kui jutt juba pasunatele läks, siis meenus kuidas fännitribüünil paar u. 10 aastast vahet pidamata pasundasid ja tegid seda ka Uruguay hümni ajal ja isegi leinaseisaku algul, endal vanemad selja taga kes neile midagi ei öelnud.
      Ja vot see ongi nii vale, kui vale üldse olla saab. Inimesed ei saa aru, et on mingisugune eetika ja mingisugused asjad, mis ongi nii, nagu nad on.
      Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
      Algselt postitas taku*
      Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas Janinho Vaata postitust
        Kas keegi oskab äkki öelda, et kas täismäng err'i või kuhugi ilmub(või on juba ilmunud)?
        Sooviks ka täismängu nii väga väga, tahan uuesti seda mängu algusest lõpuni näha!
        Rääkides torrentist, siis võin seda seedida ka koguaeg, mul on hüperkiire nett (100Mb/sec)

Serbia-Eesti mängu ma torrentis seedisin mõnusalt ikka

KASPER: Nõustun täiesti sinuga 120% ! Juba mitmendat mängu olen viibinud ka küljesektoris. See lihtsalt on nii häiriv kuidas puhutakse neid pasunaid täiesti ebakorrektselt suvaliselt. Mitte midagi aru ei saa, summutab absoluutselt fännitribüüni hõisked, laulud mis iganes. Ma olin B12 krausbergi sektoris see on seal tagapool (põhjapool) ning tõesti väga kurb lugu on nende pasunatega. Võiks allkirju hakata koguma pasunate vastu, viies need EJLile.

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust

ma arvan, et esmaspäeval peaks see mäng tulema siia:
        http://etv.err.ee/arhiiv.php?sort=paev&paev=2011-03-25
        Suured tänud Steiv

Liituge facebookis üritusega http://www.facebook.com/#!/event.php...95333683840469
        Jalgpall, Eesti - Serbia, EM2012 valikmäng

Kommentaar

aga kahju, et see Raio plagu prügisse läks

Algselt postitas Assu2 Vaata postitust
          Sooviks ka täismängu nii väga väga, tahan uuesti seda mängu algusest lõpuni näha!
          ma arvan, et esmaspäeval peaks see mäng tulema siia:

Kommentaar

Algselt postitas Assu2 Vaata postitust
            KASPER: Nõustun täiesti sinuga 120% ! Juba mitmendat mängu olen viibinud ka küljesektoris. See lihtsalt on nii häiriv kuidas puhutakse neid pasunaid täiesti ebakorrektselt suvaliselt. Mitte midagi aru ei saa, summutab absoluutselt fännitribüüni hõisked, laulud mis iganes. Ma olin B12 krausbergi sektoris see on seal tagapool (põhjapool) ning tõesti väga kurb lugu on nende pasunatega. Võiks allkirju hakata koguma pasunate vastu, viies need EJLile.
            Jalgpallihaigla võiks näidata aktiivsust ning hakata allkirju koguma. Enne mängu või peale mängu oleks kindlasti inimesi kes alla kirjutaks. Või teine võimalus internetis.

Kommentaar

Pasunate osas. Imelik on süüdistada nende puhujaid (või neid staadionil avalikult noomida), kui EJL pole teinud ühtegi liigutust, et pasunaid enne mängu ei müüdaks ja neid ei pasundataks. Me ei saa eeldada, et kõik 7000 pealtvaatajat on kursis mingite ideaalsete fännamisreeglitega. Kui ma tuleks ka esimest korda staadionile ja staadioni värava kõrval müüakse pasunaid, siis ma teeks ka loogilise järelduse, et pasunad on täiesti normaalne nähe.

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                aga kahju, et see Raio plagu prügisse läks
                Ajaloolasena ütlen, et sellised asjad peaks igal juhul säilitama, kui kunagi eesti jalgpall nii vinge on, et Alekökil jalgpalli muuseumituba avatakse.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                  Ajaloolasena ütlen, et sellised asjad peaks igal juhul säilitama, kui kunagi eesti jalgpall nii vinge on, et Alekökil jalgpalli muuseumituba avatakse.
                  Duubeldan. Mõni hardcoor Piiroja fänn oleks selle vb ka 5x hinnaga olnud ära ostma. Või kes teab palju see 50 aasta pärast väärt oleks vms.

Kommentaar

Kui keegi eesti - uruguay täis mängu tahab siis võiks anda mingi lehe kuhu saan seda uploadida. Fail on 1.3gb suur. Ei oska seda kuhugi panna

Kommentaar

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
                      Kui keegi eesti - uruguay täis mängu tahab siis võiks anda mingi lehe kuhu saan seda uploadida. Fail on 1.3gb suur. Ei oska seda kuhugi panna
                      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
                        Download music, movies, games, software and much more. The Pirate Bay is the galaxy's most resilient BitTorrent site.

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                          Me ei pürgi traditsioonide poole, me järgime neid, kui nii võib öelda. Ja ei, me ei räägi mingi konkreetse koondisega ega klubi fännikultuurist, me räägime sellest, et kui me tahame oma jalgpallikultuuri arendada ja ka fänluse taset tõsta, siis tuleks pasunatest vabaneda.
                          Nojah...aga endiselt, et mis SEE on mida me taga ajame? Ma olen siin juba 3x küsinud aga pole vastust saanud. Kuidas kasvõi seesamune vaene pasundaja siis peab teadma milline see "õige" fännamine Arenal olema peaks, kui keegi ei suuda ära seletada?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                            Nojah...aga endiselt, et mis SEE on mida me taga ajame? Ma olen siin juba 3x küsinud aga pole vastust saanud. Kuidas kasvõi seesamune vaene pasundaja siis peab teadma milline see "õige" fännamine Arenal olema peaks, kui keegi ei suuda ära seletada?
                            Õige fännamine on hingest. Istudes nagu teatris või pasundades on asi fännamisest kaugel. Vb on mõnele see pasun oluline, aga ilma pasunata on ka võimalik fännata. Selle puhumise energia võiks kulutada laulmisele/kisamisele.

Kommentaar

Üritasin midagi.. see siin siis Eesti - Uruguay mäng.

Kommentaar

Algselt postitas dnb Vaata postitust
                                Duubeldan. Mõni hardcoor Piiroja fänn oleks selle vb ka 5x kinnaga olnud ära ostma. Või kes teab palju see 50 aasta pärast väärt oleks vms.
                                ASi pole isegi ostmises jne. Aga kui kunagi 20 aasta pärast meenutame Raio Piirojat kui suurt jalgpallurit, siis oleks selline asi mingis tõelises jalkamuuseumis kõva sõna.

Kommentaar

Working...
                                X