03:26 - Zaho puudet ei ole kusakil näha. Kostja pall võtab minu silma järgi väikese suunamuutuse hoopis Uruguay kaitsjalt.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti–Uruguay 25. märts (Uruguay–Eesti 25. juuni)
Collapse
X
-
..kõigile Delfi tatti-pritsijatele PALJU ÕNNE!!! Leidke ikka mingid põhjused miks võitu alavääristada/olematuks teha : Suarez ja Cavani ju ei mänginud... ilm oli sitt ja väljak jäine! U´are`gayd on alati kaitsest lähtuvalt meeskond olnud (a la Kreeka EM 2004) ja see MM oli nende jaoks 60ne ja 90ne aasta lõikes luigelaul kus neil joppas. Eesti mängib SÜDAMEGA! Mulle meeldis, mina armastan!!!RummaBastards!
Kommentaar
-
Sama küss.Algselt postitas Rando#6 Vaata postitustAga kas kuskilt oleks võimalik juba täispikka mängu vaadata?
youtubes pole isegi highlightse kuskil, aint need 2 väravat traAlgselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Pidin eile oludesunnil istuma küljetribüünil - täpsemalt C2 Expert sektor (VIP üleval). Olin eriti negatiivselt häälestatud pasunate suhtes ja olin väga tähelepanelik nende suhtes. Juba enne mängu pinistasid nii mis jube need mu kõrval ja taga ja ees ning kus veel võimalik. Vahepeal lootsin, et see lõppeb ja hakkavad pasundama lauludega samas taktis (küljetribüünile oli hästi kuulda mis laule lauldi, respekt fännitribüün) kuid ei.. pasundasid edasi täiesti suvalises viisis.. mõtlesin, et okei kannatan selle külma ja pasunasita ära ja teine poolaeg lähen mujale istuma, kuid sellele sitale pani täpi I tähele see, et üks inimene oli väga mängu sisse elanud ja tõusis korraks püsti, et näha teise värava alla - ta oli vist 3sekundit püsti olnud kui juba keegi koputas õlale, et istu maha pole midagi näha.. NO MIDA PERSET AUSALT?
Selline jama pani küll mõtlema, et mis Teil eestlased viga on.. isegi küljetribüünil istudes oli kohati neid ~20 uruguailast ühe trummiga paremini ja mõnusam kuulda kui seda laulmist ja pasundamist korraga.
Ma ei tea EJL, palun võtke see pasuna teema tõsiselt käsile või pange pasundajad õiges taktis/viisis laulma mitte umbes pasundama.
Olen terve aeg olnud arvamusel, et pasundavad kuskil 5-10 aastased lapsed kellele issi on ostnud selle mänguasja, kuid ma eksisin jällegi - nägin enda lähedal pasundajaid vanuses 5-50 vähemalt. Isegi mu 8-aastane õde tegi eile enne mängule minekut nalja, et kurja unustasin vile ka kaasa võtta.. kuid see oli nali, sest ta teadis et fännidele ei meeldi need pasunad.
Sain südamelt ära räägitud vähemalt selle jama.
Kui keegi kriitik tuleb ütlema, et miks ma midagi ei öelnud siis tõesti .. olen sitakott ja ei julgenud tervele küljetribüünile karjuda, et pange need pasunad ära ja hakkake laulma. Okei, võib-olla oleks tõesti olnud ka minu pooldajaid aga ei hakanud selle peale lootma.
Aitäh.
p.s // tänud Rüütlile kes on süstinud minusse lootust uskuda Eesti koondisesse! Olen koguaeg uskunud aga vahepeal hakkas see uskumine kaduma.
Kommentaar
-
Stojkovici ei ole koondises minu teada. Ja nende põhiväravavaht sai ka viga ja teisipäeval peaks mängimine kahtluse all olema.Algselt postitas Fänn614 Vaata postitustPalju Serbial neid siis puudujaid on?Jorgacevic,Ninkov,Lukovic,Krasic,Stankovic,Lazo vic,Kuzmanovic peaksid vist kindlasti puuduma..?Vidic ja Zigic olevat kahtlane,nad võib olla mängivad. Keegi midagi Stojkovic´ist on kuulnud?FC Flora
Kommentaar
-
Ükskord suutsin Pohlakule oma pasunajutuga mõtliku ilme tekitada, ent seni ei midagi. Samas eile tundus, nagu neid oleks veidi vähemaks jäänud, aga see oli ilmselt seetõttu, kuna ilma pärast jäi üsna palju inimesi kodudesse.Algselt postitas erxu Vaata postitustPidin eile oludesunnil istuma küljetribüünil - täpsemalt C2 Expert sektor (VIP üleval). Olin eriti negatiivselt häälestatud pasunate suhtes ja olin väga tähelepanelik nende suhtes. Juba enne mängu pinistasid nii mis jube need mu kõrval ja taga ja ees ning kus veel võimalik. Vahepeal lootsin, et see lõppeb ja hakkavad pasundama lauludega samas taktis (küljetribüünile oli hästi kuulda mis laule lauldi, respekt fännitribüün) kuid ei.. pasundasid edasi täiesti suvalises viisis.. mõtlesin, et okei kannatan selle külma ja pasunasita ära ja teine poolaeg lähen mujale istuma, kuid sellele sitale pani täpi I tähele see, et üks inimene oli väga mängu sisse elanud ja tõusis korraks püsti, et näha teise värava alla - ta oli vist 3sekundit püsti olnud kui juba keegi koputas õlale, et istu maha pole midagi näha.. NO MIDA PERSET AUSALT?
Selline jama pani küll mõtlema, et mis Teil eestlased viga on.. isegi küljetribüünil istudes oli kohati neid ~20 uruguailast ühe trummiga paremini ja mõnusam kuulda kui seda laulmist ja pasundamist korraga.
Ma ei tea EJL, palun võtke see pasuna teema tõsiselt käsile või pange pasundajad õiges taktis/viisis laulma mitte umbes pasundama.
Olen terve aeg olnud arvamusel, et pasundavad kuskil 5-10 aastased lapsed kellele issi on ostnud selle mänguasja, kuid ma eksisin jällegi - nägin enda lähedal pasundajaid vanuses 5-50 vähemalt. Isegi mu 8-aastane õde tegi eile enne mängule minekut nalja, et kurja unustasin vile ka kaasa võtta.. kuid see oli nali, sest ta teadis et fännidele ei meeldi need pasunad.
Sain südamelt ära räägitud vähemalt selle jama.
Kui keegi kriitik tuleb ütlema, et miks ma midagi ei öelnud siis tõesti .. olen sitakott ja ei julgenud tervele küljetribüünile karjuda, et pange need pasunad ära ja hakkake laulma. Okei, võib-olla oleks tõesti olnud ka minu pooldajaid aga ei hakanud selle peale lootma.
Aitäh.
Ja tuleb tunnistada, et mina olen küll staadionil päris mitmel korral oma viisakuse ära unustanud ja pasunapuhujad mõnda pimedasse kohta saatnud (personaalselt olen viisakas olnud, aga üle tribüüni karjudes mitte nii poliitiliselt korrektne), kuid ega üldiselt keegi mulle kõrvalt midagi julgustavat öelnud ei ole. Üritasin ükskord ka Sportland Footballi müüjaid moosida, et nad pasunad kuskile ära peidaksid ja neid ei müüks, ent taas tulutu ettevõtmine.
Ning eestlaste tuimust ei kannatanud ka mina eile välja ja näitasin inimestele, et nad kaasa elaksid ning mulle tundus, et mõni sai sellest innustust küll.
Aga jah, tegelikult tuleks fänlust arutada teises teemas ning meil on veel selle arendamiseks küllaltki palju tööd teha, kuid minu arust karjuvaim vajadus on korraliku ruupori järgi, sest isegi B7 sektoris tuleb tõsiselt kuulama jääda, et aru saada, kui kaugel B6-s oma laulujärjega ollakse.
PS. Et mitte ainult negatiivsel toonil rääkida, siis positiivsed olid eile varraste otsas lehvinud JPH lipud.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Ent siiski, kui suudame liidu nii mõtlema panna, et need ei aita kaasa jalgpallikultuuri arengule, siis võidakse need ära keelata nii, nagu on keelatud vuvuzelad ja siis juhhõissa pulmad.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Ja mina ei saa jällegi aru miks sellise asja peale leili minna, kui teine tahab vaiksel mängu nautida? Inimesed on erinevad. Mina olen kindel staadionil käia, sest seal näeb seda mida tahad, mitte seda mida re˛issöör tahab. Samuti meeldib mulle värskes õhus viibida. Aga hääle tegemise koha pealt.. parema meelega olen vait, kuid aeg-ajalt teen loomulikult ka häält. Aga miks vait? Seepärast, et karjudes jäävad pahatihti pisidetailid nägemata - nii lihtne see põhjus ongi. Ma fännan rohkem jalgpalli kui fänlust ennast.Algselt postitas Pähkel Vaata postitustLihtsalt, ma ei saa aru milleks tulla staadionile, istuda seal haudvaikuses ning sama targana sealt ka lahkuda, ilma et oleks võtnuks vaevaks kas või natuke emotsioone valla päästa. Võib olla on viga minu mõttemaailmas, kuid sellises rahus on telerist vaat et isegi mugavam mängu vaadata ning milleks tulla staadionile nii sama istuma ja hambaid plagistama.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
ega selles polegi midagi nii hullu. vähemalt sa ei pasunda mingi tuutuluutugaAlgselt postitas elx Vaata postitustJa mina ei saa jällegi aru miks sellise asja peale leili minna, kui teine tahab vaiksel mängu nautida? Inimesed on erinevad. Mina olen kindel staadionil käia, sest seal näeb seda mida tahad, mitte seda mida režissöör tahab. Samuti meeldib mulle värskes õhus viibida. Aga hääle tegemise koha pealt.. parema meelega olen vait, kuid aeg-ajalt teen loomulikult ka häält. Aga miks vait? Seepärast, et karjudes jäävad pahatihti pisidetailid nägemata - nii lihtne see põhjus ongi. Ma fännan rohkem jalgpalli kui fänlust ennast.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar