Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Itaalia - Eesti, 3. juuni 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

publik

Kunagi räägiti midagi, et Itaalia peab mängu pidama tühjade tribüünide ees. Kas siis nüüd nende fännid ikka saavad ka staadionile.
    Ja kas keegi minemas ka oma transpordiga.Milline marsuut, kus ööbitakse ja millal start. pippen169@hot.ee

Kommentaar

Algselt postitas pippen169 Vaata postitust
      Kunagi räägiti midagi, et Itaalia peab mängu pidama tühjade tribüünide ees. Kas siis nüüd nende fännid ikka saavad ka staadionile.
      Ja kas keegi minemas ka oma transpordiga.Milline marsuut, kus ööbitakse ja millal start. pippen169@hot.ee
      Itaalia küll pole UEFA poolt karistada saanud, et tühjade tribüünidega mängima peaks. Ehk ajad Serbiaga sassi?

Kommentaar

Kas ei olnud mitte nii, et ka Itaaliat ohustas selline karistus, aga sai nö. "tingimisi" juhul kui selline pull peaks järgmise (2) mängu ajal toimuma, nagu nad serbikutel teha lasid? Igal juhul käituge viisakalt, kes kohale minemas on

Kommentaar

Neljapäevase Ryanaiei lennukile saab juba check in i teha. Soovitan soojalt see kiiremas korras ära teha. Enamasti müüvad odavlennu firmad paar kolm kohta rphkem kui lennukise mahub. Juhul kui kõik ikkagi otsustavad sõita, siis viimased ei pruugi lennukile mahtuda.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
            Enamasti müüvad odavlennu firmad paar kolm kohta rphkem kui lennukise mahub. Juhul kui kõik ikkagi otsustavad sõita, siis viimased ei pruugi lennukile mahtuda.
            Ära karda Rein, kõik mahuvad peale Enamasti on rayanairil päris palju tühje kohte, seda ülebookimist harrastavad pigem "mitteodavlennufirmad". Olen odavlendudega lennanud üle 50 korra ja ei ole veel sellist juhust näinud.
            Praegu hind neljapäevasele lennule 104.89 eur.

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
              Ära karda Rein, kõik mahuvad peale Enamasti on rayanairil päris palju tühje kohte, seda ülebookimist harrastavad pigem "mitteodavlennufirmad". Olen odavlendudega lennanud üle 50 korra ja ei ole veel sellist juhust näinud.
              Praegu hind neljapäevasele lennule 104.89 eur.
              104 lisanduvad mu arvates igasugu naljakad maksud. Kokku kuskul peaks summa tulema 130 euro kanti.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

104 lisanduvad mu arvates igasugu naljakad maksud. Kokku kuskul peaks summa tulema 130 euro kanti.
                Igasugusele jamale mida nad seal pakuvad tuleb NO panna ja näiteks EcoCard prepaid MasterCard teha siis ei lähe midagi juurde.

Täpselt 2 nädalat stardini !

Kommentaar

härrased-prouased,

keeruline finantsseis sunnib tegema omi korrektiive plaanides ja nii käingi lauale järgneva pakkumise - 31.05 kell 11.50 õhkutõus Tallinnast kell 13.50 maandumisega Bergamos ning 07.06 kell 7.20 õhkutõus Bergamost kell 11.25 maandumisega Tallinnas.

Antyd Ryanairi lendudele on pakkuda kaks kohta, kokku kasseeriksin hea meelega edasi-tagasi sõidu eest 200€ + nimevahetuskulud.

ka mängupiletid on mul jalkaliidu kaudu bookitud, ilmselt saab siis ka need (kui need just väga strictly nimelised pole) lisaks panna, kahe pileti eest siis kokku lisaks veel 20€.

kellel huvi, siis miko.pupart@mail.ee või 53449491.

tänan tähelepanu eest.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                    härrased-prouased,

keeruline finantsseis sunnib tegema omi korrektiive plaanides ja nii käingi lauale järgneva pakkumise - 31.05 kell 11.50 õhkutõus Tallinnast kell 13.50 maandumisega Bergamos ning 07.06 kell 7.20 õhkutõus Bergamost kell 11.25 maandumisega Tallinnas.

Antyd Ryanairi lendudele on pakkuda kaks kohta, kokku kasseeriksin hea meelega edasi-tagasi sõidu eest 200€ + nimevahetuskulud.

ka mängupiletid on mul jalkaliidu kaudu bookitud, ilmselt saab siis ka need (kui need just väga strictly nimelised pole) lisaks panna, kahe pileti eest siis kokku lisaks veel 20€.

kellel huvi, siis miko.pupart@mail.ee või 53449491.

tänan tähelepanu eest.
                    100 eurot nägu + nimevahetustasu ?
                    Name Change Fee - Per Passenger €100
                    Ehk 200 euri

Palju ei ole või?
                    Ryanairi lehelt võib osta samadeks kuupäevadeks hinnaga 133 euri edasi-tagasi.

Kommentaar

arvestasin praegu ainult sellega, mis ma ise välja käinud olen, ryanairi lehelt üle tsekkimata.

samas lisaks 2x15kg pagasit jms jama näitab mul ryanairi leht samadel kuupäevadel kahele inimesele kokku 376.90€.

Kommentaar

arvestasin praegu ainult sellega, mis ma ise välja käinud olen, ryanairi lehelt üle tsekkimata.

samas lisaks 2x15kg pagasit jms jama näitab mul ryanairi leht samadel kuupäevadel kahele inimesele kokku 376.90€.
                        Kahele näitab 306,90. Ühele 133,45
                        Kui küsida tohib siis mida plaanis viia või tuua et kahepeale kokku 50 kg pagasit ?

Kommentaar

Neljapäevase Ryanaiei lennukile saab juba check in i teha. Soovitan soojalt see kiiremas korras ära teha. Enamasti müüvad odavlennu firmad paar kolm kohta rphkem kui lennukise mahub. Juhul kui kõik ikkagi otsustavad sõita, siis viimased ei pruugi lennukile mahtuda.
                          Samuti ühinen siin Seniga, et sarnane arv kordi lennanud RAga ja pole kunagi sellist asja olnud. Mingi naljakas linnalegend , mille sarnaseid on teisigi ja just Ryanairi kohta liikumas. Arusaamatu propaganda.

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                            Kahele näitab 306,90. Ühele 133,45
                            Kui küsida tohib siis mida plaanis viia või tuua et kahepeale kokku 50 kg pagasit ?
                            kahe peale ikka 30, kokku ju nädal aega, eks kõigega tuleb arvestada.

Kommentaar

kahe peale ikka 30, kokku ju nädal aega, eks kõigega tuleb arvestada.
                              2x15+2x10 saan mina kokku 50
                              Telgid ja magamiskotid siis võibolla tõesti.

Kommentaar

Pupart, liit kohtuniku tasu ei maksa siis või? Nõua papp sisse, saad rahulikult sõita ja litse ka põrututada.

Kommentaar

Working...
                                X