Hakkame raha korjama ning ostame Piiroja välja.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Raio Piiroja (114/8)
Collapse
X
-
Nu nats julgust tuleviku osas tekitab Raio enda konkreetsus ÕLi artiklis
Kas veenmine andis tulemusi, selgub reedel. "Seni istun ja ootan. Kui reedel mulle paberit ei anta, anna ise paberi," lausus Piiroja.
Ehk siis tundub, et härral on kas piisavalt konkreetseid kosilasi või mune, et Fredrikstadist lahkuda ja vajadusel end kasvõi ise välja osta.
Kommentaar
-
Munad võivad kasvõi rauast olla, aga kui plekki sinna kõrvale pole panna, siis ei aita ikka. Samas ta algul ütles selgelt, et ise ma sellist raha küll kohe kindlasti ei leia, ja nüüd kõik viimased sõnavõtud on umbes stiilis, et mis see nuts siis neile visata ei ole. Seega üsna loogiline järeldus, et huvilisi leidub.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
mis sa sellega öelda tahad?
ma ei tea, kas khristo nii mõtles, aga viimase lause teisest poolest jäi mullje, nagu oleks üks variant ka ise kõigepealt raha ära maksta Fredrikstadile ja siis edasi vaadata. Aga ilmselgelt on juba praegu siiski konkreetsemalt keegi teine olemas, kes on valmis seda vähemasti osaliselt tema eest tegema.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustno Aalesund poleks küll miskit asisem lahendus, nagu õhtulehele Piiroja kinnitab, et selline võimalus on.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar