Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Raio Piiroja (114/8)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Hakkame raha korjama ning ostame Piiroja välja.
    poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Nu nats julgust tuleviku osas tekitab Raio enda konkreetsus ÕLi artiklis

Kas veenmine andis tulemusi, selgub reedel. "Seni istun ja ootan. Kui reedel mulle paberit ei anta, anna ise paberi," lausus Piiroja.

Ehk siis tundub, et härral on kas piisavalt konkreetseid kosilasi või mune, et Fredrikstadist lahkuda ja vajadusel end kasvõi ise välja osta.

Kommentaar

Näete, siin tuleb välja superagent Lehiste supergeniaalsus Ega ta mingi lollakas eiole, rääkis meelega Piirojale madala palganumbri, et siis Raiol oleks odavam end välja osta, kui peaks vaja olema
        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Munad võivad kasvõi rauast olla, aga kui plekki sinna kõrvale pole panna, siis ei aita ikka. Samas ta algul ütles selgelt, et ise ma sellist raha küll kohe kindlasti ei leia, ja nüüd kõik viimased sõnavõtud on umbes stiilis, et mis see nuts siis neile visata ei ole. Seega üsna loogiline järeldus, et huvilisi leidub.
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

mis mõtet on võtta nime, mida kaks meest on juba enne kandnud?

Kommentaar

mis sa sellega öelda tahad?

ma ei tea, kas khristo nii mõtles, aga viimase lause teisest poolest jäi mullje, nagu oleks üks variant ka ise kõigepealt raha ära maksta Fredrikstadile ja siis edasi vaadata. Aga ilmselgelt on juba praegu siiski konkreetsemalt keegi teine olemas, kes on valmis seda vähemasti osaliselt tema eest tegema.

Kommentaar

kompromiss siis leitud http://sport.postimees.ee/?id=190970

Kommentaar

no Aalesund poleks küll miskit asisem lahendus, nagu õhtulehele Piiroja kinnitab, et selline võimalus on.

Kommentaar

Algselt postitas metssiga Vaata postitust
                    no Aalesund poleks küll miskit asisem lahendus, nagu õhtulehele Piiroja kinnitab, et selline võimalus on.
                    just mõtlesin sama ,et kui nüüd peaks ikka norramaal jätkama siis kas oli mõtet üldse rabeleda selle minema saamisega.kui mees peaks norra jääma siis kindlasti sai temas võitu kalamehe soovid
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

No Norra tasuks võib-olla siis jääda, kui näiteks Rosenborg huvitatud oleks. Aalesund pole kindlasti edasiminek, kuid samas saaks mängida eelringi Euroopa liiga mänge (tegu on Norra karikavõitjaga).

Kommentaar

Lehiste jutt täna Kuku raadios kuidagi väga optimistlik ei kõlanud. Ta arvas, et võib olla on nõutav hind liiga suur nende klubide jaoks, kes huvi on näidanud.

Kommentaar

No kindlasti on summa väiksem kui eelmine kord kui Türkki pidi minema...

Kommentaar

Fk fredikstad-Norra Fc levadia

Kommentaar

Puhas jama jutt, kauplevad lihtsalt sealt fredrikstadist palka juurde, või õigemini et palk ei langeks. Oleks talle see suur huvi olnud ja hind mis nüüd järsku peale kahepoolset kokkulepet on nii suur et keegi ei pruugi osta tõsi, siis ta oleks ise end vabaks ostnud.

Kommentaar

Raio arvatav väljaostu hind 3 miljonit norra krooni, mis teeb natuke alla 6 miljoni eesti krooni.
                                Lõvi helistab põlevale ringile:
                                «Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»

Kommentaar

Working...
                                X