Ma ei saa aru, mida see kutt siin taotles, kes rääkis midagi Peteri printsiibist. Proovis kuidagi väga rõõmsalt välja tuua, et ta on raamatut lugenud? Tubli. Siin see raamat ei ole absoluutselt asjakohane.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Raio Piiroja (114/8)
Collapse
X
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustMa ei saa aru, mida see kutt siin taotles, kes rääkis midagi Peteri printsiibist. Proovis kuidagi väga rõõmsalt välja tuua, et ta on raamatut lugenud? Tubli. Siin see raamat ei ole absoluutselt asjakohane.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool
Ma ei saa aru, mida see kutt siin taotles, kes rääkis midagi Peteri printsiibist. Proovis kuidagi väga rõõmsalt välja tuua, et ta on raamatut lugenud? Tubli. Siin see raamat ei ole absoluutselt asjakohane.
Algselt postitas khristo Vaata postitustNo worries - ma usun, et sa ei saa aru. Ja suure tõenäosusega pole ma siin ainus. Aga ära heitu ja küta ikka edasi. (y)
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustPiiroja keiss võtab uusi pöördeid . . Nädal aega peksti igas lehes tolmu üles ,et kohe ,kohe müüakse maha , ostab ennast välja jne. Nüüd siis kuulutab Raio rõõmsalt ,et küll on hea meel olla edasi Fredrikstadis .Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
raha ei ole...http://sport.postimees.ee/?id=201551Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Nüüd siis paistab, et väljaspool Norrat on kosilased sootuks kadunud. Uskumatu lugu ikka küll meie parima jalgpalluriga. Alles novembris oli ju Türgi variant üleval.
Samas ega see Fredrikstad paistab olevat ka tõsine pidur Raio karjäärile , kui nüüd on pandud miinimum müügihind 5,5 miljonit krooni, aga täpselt aasta eest tegi Ankara Genclerbirligi ju kolm pakkumist Piiroja ostuks.
Esimene oli 250 000 eurot ja siis veel teise ja kolmandagi pakkumise, mille summat küll Õhtulehest ei selgunud, kuid võib eeldada, et need olid kindlasti suuremad kui esimene pakkumine ja tõenäoliselt vähemalt samas vääringus mis hetkel meie mehe eest küsitav hind. Toona nõudsid norrakad aga miljon eurot Raio eest.
Praeguste viimaste üleminekute valguses ja uute riikide kaardile joonistamises, kus eestlased lepingu teeninud (Portugal, Kreeka) oleks just Türgi see koht , kuhu koondise üks juhtmängijaid võiks siirduda. Tase on Tippeliganist üle ning euroopa mõistes sisuliselt top 10 liiga.
Kahju, et Fredrikstad sellist mäkra mängib ja mehe karjääri sisuliselt ära rikub oma tobedate nõudmistega.Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustandke andeks laiskust, kuid kaua veel Piirojal lepingut on Fredrikstadiga?Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
-
Algselt postitas midfielder Vaata postitustMinu teada peaks kaks aastat veel olema.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar