Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Raio Piiroja (114/8)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma ei saa aru, mida see kutt siin taotles, kes rääkis midagi Peteri printsiibist. Proovis kuidagi väga rõõmsalt välja tuua, et ta on raamatut lugenud? Tubli. Siin see raamat ei ole absoluutselt asjakohane.

Kommentaar

Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
      Ma ei saa aru, mida see kutt siin taotles, kes rääkis midagi Peteri printsiibist. Proovis kuidagi väga rõõmsalt välja tuua, et ta on raamatut lugenud? Tubli. Siin see raamat ei ole absoluutselt asjakohane.
      No worries - ma usun, et sa ei saa aru. Ja suure tõenäosusega pole ma siin ainus. Aga ära heitu ja küta ikka edasi. (y)

Kommentaar

Algselt postitas Jürvi-Hool

Algselt postitas khristo Vaata postitust
        No worries - ma usun, et sa ei saa aru. Ja suure tõenäosusega pole ma siin ainus. Aga ära heitu ja küta ikka edasi. (y)
        Arvan ka, et Peteri printsiibist rääkimine siinses kontekstis on kohatu. Samahästi võiks öelda, et Veerpalu on saavutanud oma Peteri printsiibi... :P

Kommentaar

Piiroja keiss võtab uusi pöördeid . . Nädal aega peksti igas lehes tolmu üles ,et kohe ,kohe müüakse maha , ostab ennast välja jne. Nüüd siis kuulutab Raio rõõmsalt ,et küll on hea meel olla edasi Fredrikstadis .
          FCF Forever

Kommentaar

Käiku kipub minema see variant midagi lähiaja uudiste põhjal arvata võis, mitmetel klubidel raskused ja peast kõlksatas endalgi läbi mõte et ehk jätkab hoopis Fredrikstad mõne teise klubi asemel kõrgliigas.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
              Piiroja keiss võtab uusi pöördeid . . Nädal aega peksti igas lehes tolmu üles ,et kohe ,kohe müüakse maha , ostab ennast välja jne. Nüüd siis kuulutab Raio rõõmsalt ,et küll on hea meel olla edasi Fredrikstadis .
              mida siis lõpuks uskuda?piiroja ise kinnitab ,et isegi sel juhul ta vanas klubis ei jätka
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

raha ei ole...http://sport.postimees.ee/?id=201551
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Hea on, et ei ole, see Aalesund on kokkuvõttes veel kehvem klubi, kui Fredrikstad.

Kommentaar

Või tähendab et vana klubi ei lange madalamale?

Kommentaar

Piiroja andis kodukandis trenni poistele Sindist, Vändrast ja Paikuselt (Y)

Kommentaar

eks selle mehega on nii, et vanus ja hind peletab kosilased. Karta on, et jäb fredikstad-i, või siis saab mõnda muuse Norra klubisse, ei ta enam sealt edasi liigu.

Kommentaar

Nüüd siis paistab, et väljaspool Norrat on kosilased sootuks kadunud. Uskumatu lugu ikka küll meie parima jalgpalluriga. Alles novembris oli ju Türgi variant üleval.

Samas ega see Fredrikstad paistab olevat ka tõsine pidur Raio karjäärile , kui nüüd on pandud miinimum müügihind 5,5 miljonit krooni, aga täpselt aasta eest tegi Ankara Genclerbirligi ju kolm pakkumist Piiroja ostuks.

Esimene oli 250 000 eurot ja siis veel teise ja kolmandagi pakkumise, mille summat küll Õhtulehest ei selgunud, kuid võib eeldada, et need olid kindlasti suuremad kui esimene pakkumine ja tõenäoliselt vähemalt samas vääringus mis hetkel meie mehe eest küsitav hind. Toona nõudsid norrakad aga miljon eurot Raio eest.

Praeguste viimaste üleminekute valguses ja uute riikide kaardile joonistamises, kus eestlased lepingu teeninud (Portugal, Kreeka) oleks just Türgi see koht , kuhu koondise üks juhtmängijaid võiks siirduda. Tase on Tippeliganist üle ning euroopa mõistes sisuliselt top 10 liiga.

Kahju, et Fredrikstad sellist mäkra mängib ja mehe karjääri sisuliselt ära rikub oma tobedate nõudmistega.
                          Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

andke andeks laiskust, kuid kaua veel Piirojal lepingut on Fredrikstadiga?
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                              andke andeks laiskust, kuid kaua veel Piirojal lepingut on Fredrikstadiga?
                              Minu teada peaks kaks aastat veel olema.
                              Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Algselt postitas midfielder Vaata postitust
                                Minu teada peaks kaks aastat veel olema.
                                a ta vist suht alles tegi uue lepingu? no siis võib küll ebaõnne kiruda
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X