Algselt postitas terrorwheel
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes järgmisena?
Collapse
X
-
-
No Kaljus ta ka just põhimees ei ole. Väheke kahtlane see on, et lepingu saab. Samas alati saab koju tagasi ka tulla. Ta nii noor veel ju.
Leave a comment:
-
Ma olen ainus, kes arvab, et Hindrek on veel natuke toorevõitu, et tugevamasse liigasse edasi minna?
Leave a comment:
-
-
Jaanuari viimane nädal käib ja endiselt ca. 10 "kodutut". Ei usu, et nende suunalt enam mingeid rõõmustavaid uudiseid tuleb. Loodetavasti liituvad vähemalt eesti klubidega.
Leave a comment:
-
Ausaltöeldes ei kujuta mina küll ette, kuidas ta nii füüsilises liigas hakkama peaks saama, aga see on muidugi alles testimine ka, mis võib paljugi seotud olla perekonnanimega.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustHindrek Ojamaa on välismaalt klubi otsimas, usutavasti ka Stanislav Goldberg ja Svjatoslav Jakovlev ning Maksim Lipin, kes vahepeal oli SJK-s. Soccernet võiks uurida, mis seis nendega on. Üleliia suuri klubisid nende puhul muidugi oodata ei tasuks.
http://soccernet.ee/noorem-ojamaa-on...aal-testimiselLast edited by Kasper; 26.01.15, 21:39.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustHindrek Ojamaa on välismaalt klubi otsimas, usutavasti ka Stanislav Goldberg ja Svjatoslav Jakovlev ning Maksim Lipin, kes vahepeal oli SJK-s. Soccernet võiks uurida, mis seis nendega on. Üleliia suuri klubisid nende puhul muidugi oodata ei tasuks.
Leave a comment:
-
Hindrek Ojamaa on välismaalt klubi otsimas, usutavasti ka Stanislav Goldberg ja Svjatoslav Jakovlev ning Maksim Lipin, kes vahepeal oli SJK-s. Soccernet võiks uurida, mis seis nendega on. Üleliia suuri klubisid nende puhul muidugi oodata ei tasuks.
Leave a comment:
-
Olge nüüd. Kui Pikk ka minema tõmbaks ei jääks Levadial enam üldse kaitsjaid alles.
Leave a comment:
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustTundub, et Artur Pikk jääb vist veel Levadiasse selleks hooajaks? Tema kohta pole nagu mingeid jutte olnud. Ise olen kuulnud, et mees läheks hea meelega ja alustaks oma välismaa karjääri kuskil Skandinaavias, mitte ei hakka kohe suurt kala püüdma.
Ken Kallaste, miks mitte.
Leave a comment:
-
Tundub, et Artur Pikk jääb vist veel Levadiasse selleks hooajaks? Tema kohta pole nagu mingeid jutte olnud. Ise olen kuulnud, et mees läheks hea meelega ja alustaks oma välismaa karjääri kuskil Skandinaavias, mitte ei hakka kohe suurt kala püüdma.
Leave a comment:
-
Algselt postitas elx Vaata postitustNad on seal samade meeskondade juures korduvalt käinud, see ei tähenda, et nad minemas oleks. Pigem ootaks ikkagi kellegi teise varasemat minekut.
Leave a comment:
-
Nad on seal samade meeskondade juures korduvalt käinud, see ei tähenda, et nad minemas oleks. Pigem ootaks ikkagi kellegi teise varasemat minekut.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: