Algselt postitas westfalen
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes järgmisena?
Collapse
X
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustMa usun, et Subbo saaks paremini hakkama Sotimaal, kui Sveitsi esiliigas.
Leave a comment:
-
Ma usun, et Subbo saaks paremini hakkama Sotimaal, kui Sveitsi esiliigas.
Leave a comment:
-
järgmised on siis Lipin ja Kovtunovitš - esimene Islandile pidavat testimisele minema, teine ei tea kuhu aga kogu aeg välismaast unistanud
Leave a comment:
-
Algselt postitas budu Vaata postitustteeb ikka kasti ää, aga kuna ma alkost puhkamas,siis lepin ka kasti baltika nulliga
Aga teemasse ka. Subbotin ja Sveits ei oleks üldse paha variant
Leave a comment:
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustOu, ma olen sulle kast õltsi sees. Kuidas klaarime?, aga kuna ma alkost puhkamas,siis lepin ka kasti baltika nulliga
Aga teemasse ka. Subbotin ja Sveits ei oleks üldse paha variant
Leave a comment:
-
Algselt postitas budu Vaata postitustNu Kalju pidi ka Sillamäest ettepoole meistriliigas jääma
Leave a comment:
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustIlja Antonov, Andreas Raudsepp, Maksim Gussev, Trevor Elhi, Albert Taar, Mihhail Lavrentjev?
Kui üks nendest välja pääseb, siis avame Prive's šhampused! Siin listis pole ühtegi nime, kes üldse võiks pääseda..
Leave a comment:
-
Ilja Antonov, Andreas Raudsepp, Maksim Gussev, Trevor Elhi, Albert Taar, Mihhail Lavrentjev?
Kui üks nendest välja pääseb, siis avame Prive's šhampused! Siin listis pole ühtegi nime, kes üldse võiks pääseda..
Leave a comment:
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustAntonov sõlmis just lepingu uue, tema tasemel mängijaid on tasuta lademetes. Taar käis niigi testimas enne igal pool, kuhugile ei pääsenud, ei usu et ta nüüdki pääseb. Ülejäänudel oleks võimalused mängida ainult väga lahjades välisklubides, mis tõstatab küsimuse, kas üleminekul oleks pointi?
Ma saan aru jah,et Eestis võib vaid Tarmo kink endale lubada võimalust,et ise valib kuhu mängima läheb. Aga pigem see mees mängib edasi Eesti liigas ,või siis lõpetab üldse
Leave a comment:
-
Algselt postitas budu Vaata postitustKeda pakute,et võiks sellel talvel välismaale siirduda?
Minu nimekiri järgmine.
Ilja Antonov, Andreas Raudsepp, Maksim Gussev, Trevor Elhi, Albert Taar, Mihhail Lavrentjev.
kui sellest nimekirjast ,kasvõi 5 meest välja pääseb,siis oleks see juba hea.
loodedavasti leiavad omale klubi ka Jääger ja Pareiko.
Luts ja Kink on minu jaoks kaduma läinud mängijad!
Leave a comment:
-
Pigem ootaks kaht meest neljast (Mets, Antonov, Subbotin, Kallaste). Teiste välismaale siirdumisse hetkel usku pole.
Leave a comment:
-
Keda pakute,et võiks sellel talvel välismaale siirduda?
Minu nimekiri järgmine.
Karol Mets, Ilja Antonov, Igor Subbotin, Andreas Raudsepp, Maksim Gussev, Trevor Elhi, Albert Taar, Matvei Igonen, Ken Kallaste, Daniil Ratnikov, Mihhail Lavrentjev.
kui sellest nimekirjast ,kasvõi 5 meest välja pääseb,siis oleks see juba hea.
loodedavasti leiavad omale klubi ka Jääger ja Pareiko.
Luts ja Kink on minu jaoks kaduma läinud mängijad!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: